sinirimi bozdu

morian

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
56
3
298
kayınvalidem bir kaç gündür bizde kalıyor arkadaşlar neyse dün kısır yaptık yemekte tam oturduk yiyeceğiz k.valdem benim önümdeki tabağı aldı oğlunun önüne koydu bu daha çok al bunu ye dedi :53:canım sıkıldı bu duruma daha başka şeylerde varda neyse haksızmıyım sizce bozulmakta

bence evet haksızsın...daha doğrusu sinirlenmeye değer değil...

kayınvalidenin görgüsüzlüğü....

haksiz degilsin bozulmakta:53: k.valideler neden gelinlerine bu sekilde davranirlar veya ogullarini kiskanirlar hala anlamiyorum:44:

Kesinlikle haklısınız, kim olsa bozulurdu. Kv'niz çok ayıp etmiş. Kişiliği bu yöndeyse aldırış etmeyin gülün geçin sizin bozulduğunuzu görünce daha çok üzerinize gelir.. Aldırış etmezseniz canınız sıkılmaz hemde fırsat vermemiş olursunuz.

Ne manasız bir hareket...
Hayırdır anne iyi misin diyeydin..

Ama bunda konu açacak kadar sinir bozulacak bir şey yok. Görmeyin bazı şeyleri.

İyi saatte olsunlar...Az geldiyse bir tabak daha koyulur bu ne böyle.

Kesinlikle haklısınız, kim olsa bozulurdu. Kv'niz çok ayıp etmiş. Kişiliği bu yöndeyse aldırış etmeyin gülün geçin sizin bozulduğunuzu görünce daha çok üzerinize gelir.. Aldırış etmezseniz canınız sıkılmaz hemde fırsat vermemiş olursunuz.

ben de gülerek öyle olsun anne falan dedim eşimde bizde erkeğe böyle davranılır filan dedi güldük filan ama bozuldum yani..

Ayıp denen bişey var ya..
Yaşlı başlı insanlar hiç mi bişey görmüyorlar bu yaşa kadar..
Ben de kızardım..

yeme içme konularında böyle laflar çok itici.. ayıp..

belki kendi dünyasında normaldir böyle konuşmak.. sizi üzmek için yapmamıştır.. çok takılmayın bence.. böyle konuşan kişi zaten kendini belli ediyor.. ne deseniz anlamayacaktır..

Bozulacak bir durum olmamalı bu. Kayınvalidenin ayıbı, cehaleti çünkü.
Dikkate bile alınmamalı. Belli ki nasıl davranacağını bilmekten yoksun biri ve ne yapılırsa yapılsın değişmeyecek sonuçta.
Bu yüzden moral bozmaya, can sıkmaya asla değmez. Kabullenmek gerek. Komik. Gülüp geçmekle iyi yapmışsın.

Haklısın..Bir an gözümün önüne geldi de..Cidden çok manasız..

Oğlunu aç bıraktığını falan mı düşünüyor acep:27:

canım eşim ailenin tek erkek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş çok üstüne titrer oğlunun benimde öyle davranmamı istiyorlar ailece ama ben eşiyim onun annesi değilim bunu anlayamıyorlar

Siz de onun önündekini alıp "yok yok bu daha çok hayatım" diye eşinizin önüne koysaydınız :27:

Back
X