Karşımda konuşulacak tipte bi insan yok diyorum ya 3 4 gundur hiç sesimi çıkarmadım ama yeter bunal geldi ben huzursuz olacagma birazda o olsun istiyorum. Adamın saçını okşadım az önce çek bi elini ya uf diye itti delirdim geldiler iyice. Konuşun diyosunuz :)Sinirlisiniz daha da sinirlendirmek istemem ama çocuk musunuz? Saçma değil mi bu? Yetişkin insanlar sorunlarını konuşarak, olmadı tartışarak, o da olmadı kavga ederek çözer. Bu pasif agresif tavır sağlıklı değil.
Keşke. MalesefVallahi müziği acmakla gicik etmekle pek sorunu çözemezsiniz.En güzeli bir kahve yapın oturun konuşun sonra kavganizi edin sonra barışın hayat o kadar uzun degil küsüp kavga etmek birbirini yemek icin
Karşımda konuşulacak tipte bi insan yok diyorum ya 3 4 gundur hiç sesimi çıkarmadım ama yeter bunal geldi ben huzursuz olacagma birazda o olsun istiyorum. Adamın saçını okşadım az önce çek bi elini ya uf diye itti delirdim geldiler iyice. Konuşun diyosunuz :)
Adetim kızDantellisinden gecelik takimini giyinip, mutfakta helva kavurunkokusunu alir heralde, sonrada kiprik dipleriniz agriyiversin
Adetim kız
Sinirinden masanin ustunde duran en sevdigim tabagimi kırdı giciklik olsun diye temizlik vs yaptim ama o kırıklara hic dokunmadim 1 hafta necisin demedi dun sinirden gittim elimle topladim hem ellerimi kestim hem agladim geldi yarabandi sardi krem sürdü. Yine ben Konuşmaya çalıştım bugüne kadar konuşmuyor ki tepki nasl biliyomusunuz çekil bi sus bi konusmayacam gelmeyecem ne diyon hööö ne var? Öküz gibi öküzleniyor. Bugün dedim belki yanaşırsam yumuşar oda tutmadı.Konuşmayın o zaman, küsün. Sorunlarınız varken, çözmeden niye adamın saçını okşuyorsunuz ki? Belli ki ortada sıkıntılı bir durum var.
allah iyiliğinizi versinTamm iste kiprik diplerinin agrimasinada gerek yokmushelvayi yer sarilip uyursunuz .
Mutfakta bu halde ne halt yiyon der onada :)) zaten kıskançlık meseleTamm iste kiprik diplerinin agrimasinada gerek yokmushelvayi yer sarilip uyursunuz .
allah iyiliğinizi versin
Uykuyu çok sever işte dayanamaz uykusuzluğa müzik açtım ama adamlar rahatsız olacak diye açamadım. Uyutmamam lazım ama nasıl;DBazen tartisiriz ben cok sinirlenirim o hic umursamaz bende neyi sevmiyosa ustune israrla o hareketi yaparim ve delirir. Sevmedigi bi hareketin uzerine git.
valla helvayida severimAyyy aminyalniz helva iyi giderdi simdi
Gel kız yapayim yiyelim sinirliyken acayip yerim frenim yoktur istediğin helva olsunAyyy aminyalniz helva iyi giderdi simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?