Sinirini bozmak icin ne yapabilirim :))

Meselenin baslangici tabak mi ?

Sana hak veriyorum ama bu ufff elini çek demekte noluyo sanki 40 yılda bana bulasmasan olur manasında hiç yanaşası yok adamın ayıptır söylemesi bu aranızdaki sorun nedirde sizi bu hale getirdi.. ben bı örnek verim biz eşimle küs olduğumuzda gece yatağa girdiğimizde bana sarılır hatta elini çek dediğimde sımsıkı düğüm yapar asla geri çekmez.... Ha bide kötü kavgalı olduğumuz günlerde ikimizde arkamızda dönük uyuruz gece bı kalkmisim sımsıkı sarılmış o an tekme atıyorum bı çık diyorum banamisin demiyor ama sabah uyandıkmi yine tripliyiz demem oki küs olduğumuzda ben pek nadir ama eşim hep sarılır bana konuşmasak bile uykuda mutlaka sariliyoruz oda bende böyle olması lazım... Madem 3 gündür seninle konuşmuyor onu gıcık etmeye çalışma çünkü sınır olur kalbini daha çok kırar ve dikkatini cekmezsin ama şimdi herşeyi unut bı git sımsıkı sarıl baktın yine yok yanaşmıyor tekme vur yatağından attt tövbe yarabbim niye sarılmana karşı koysunki bence barisirsinizzz

bence hiçbir şey yapmayın

eşiniz pasif agresif sizi de o moda sokmuş.

iletişim kurun eşiniz o sizin sevgili olsanız tamam konuşmayın boşverin derdim de aynı evin içinde somurtmak kendi halinde takılmak bence soğutuyor

kızgınsanız da alın karşınıza konuşun. halının altına süpürmeyin sorunları sonra patlar.

Kendinden sogutarak ne elde ediceksin gozu disari mi kaysın istiyorsun. Insan evde huzuur bulamayacaksa nerde bulacak. Cocuksu hareketler. Hiç yani..

Hiç düşünmedim gerek de duymadim. O beni gicik edecek ben onu sonra bu kisir döngü devam eder sonu gelmez , olumlu sonuç da vermez sorunu daha da büyütür.. Önerim yok nasil sinir edilecegi konusunda ama yapilmamasi makbuldür.

Ya cok hosuma gitti aranizdaki iliski cok tatlisiniz az kaldi benim de dugunume insallah sizinki gibi olur kavgalarimiz.

Saçlarını iki yandan topla ama böyle tam tepeden. Ağzına bi tane sakız al mümkünse basmapazen bir don giy onu da boğazına kadar çek, sakızı patlata patlata koştur evde.
Ne yapıyorsun derse spor yapıyorum dersin.
Bunu denedim,onayladım kahkaha attı hatta sonrası mutlu son :)

Gece gece çok güldüm yahu

Ay super yaaa

"Evde sivrisinek gördüm yapabiliciğim başka bisey yoktu" diyip böcek ilacı sıkın :))
Evi havalandırıp ee böyle olmadı ki diyip
Sonra da çamaşır suyuyla güzelce temizlik yapın.
Onun olduğu tarafın tersi yönüne bakıp "Şimdi daha hijyenik olduk bunu sürekli yapmalıyım" diye söylenin :))
Not: Denenmiş sonuç alınmıştır.

Barıştık:) ben küs oldugumda eşimde aynısını yapar sarar sarmalar bırakmaz ama ben onun kadar sabırlı değilim bana bi kere çekil dedimi ben dellenirim aksine daha çok yanaşamam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…