• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirle söylenen sözler asıl düşünceler midir?

Siklamen07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
635
335
103
İyi geceler kızlar valla ağla ağla gözüm şişti yarın ona bi ayrılık mesajı atmayı düşünüyorum ve artık bunu gerçekten yapacağım dönüşü olmıcak sinirliyken söylediği salak kadın ne halin varsa gör senin amacın ne hadi bi yap bakalım kim kazanıyor (burayı çok acamıyorum ) üç yıllık sevgilim benim kötü niyetle bişeyi yaptığımı düşünüyor ve üzerine bu sözleri duyuyorum insan sevdiği insana sinirli olsa bile konuşurken dikkat etmez mi çok kafama takıldı benden böyle bişey bekliyor olması sanki karşısında düşmanı varmış gibi tehditkar konuşması bi yanım sinirle söyledi diyor bi yanım demekki böyle düşünüyor diyor seni haketmeyen adamı hayatından çıkar diyor siz napıyorsunuz kavga ederken söylenen sözler üzerine bi kavga daha çıkarıyor musunuz yoksa yok mu sayıyorsunuz

Geçenlerde anlamla bi konu üzerine tartışırken onunla hiç alakalı olmadığı halde sinir kat sayım yükseldiğinden ona çok kırıcı bişey söyledim.
Normalde çok kontrollüyümdür ama bu ara duymaktan sinir olduğum bi cümleyi söyleyince patlamayı onda yaşadım ve çok çok utandım.
Çok özür diledim kalbinde kırıklık kalmasın uyuyamam dedim ama kırdım bi kere.

Tabi ki gerçek düşüncem bu değildi ama o kırıldı ben utandığımla kaldım.

Her zaman yaptığı bişey değilse bi defaya mahsus görmezden gelebilirsiniz.
Eşref saati eşek saati belli olmuyor :)

Eşim bana bunların yarısını söylese onu kapının önüne koyarım.
Siz sabaha kadar ağlayıp sabah ayrılık mesajı atmayı düşünüyorsunuz ya. Doğru ya 3 yıllık sevgiliniz ve uğruna paspasa dönmeyi göze alacağınız aşkınız var.
Sinirle söylenmiş canım sayılmaz mı diyelim.
Yazık değil mi size. Elin oğlu için çekilecek çile mi bu?

Bence doğru değil ya.
Yani doğru söyleyen de vardır ama ben genellikle hırsımdan söylüyorum ne yazıkki. Canı acısın istediğim zaman canını acıtacak kelimeler söylüyorum malesef. Pişman oluyorum orası ayrı

Sinirli olmasini birakin sarhos halde bile soylese affetmezdim sozler cok agir cunku

Bu arada ben sinirliyken daha cok dogrulari soylerim

Hiçkimse mükemmel, dört başı mamur değildir. Sizin kavga esnasındaki tepkinizi de bilmek lazım. Tahrik ettiniz mi vs... eşimle sevgiliyken biz de çık şifdetli kavgalar ederdik. Ağır da konuştuk dilimizin kemiği yoktur. Evleneli 1 yıl oldu Sesimizi bile yükseltmiyoruz. Değil kavga etmek. ilişki oturdu. Hayatta her zaman her şey tıkır tkır ilerlemez. İnsan ilişkileri de hep müze görevlisi kıvamında elit bi çizgide gitmiyor. Bakmayın siz buradaki 'bir de utanmadan 3 yıl bununla mı oldun, ben olsam eşimi boşardım' diyenlere.

Sel gider kum kalır... iyi düşünün.

Hiçkimse mükemmel, dört başı mamur değildir. Sizin kavga esnasındaki tepkinizi de bilmek lazım. Tahrik ettiniz mi vs... eşimle sevgiliyken biz de çık şifdetli kavgalar ederdik. Ağır da konuştuk dilimizin kemiği yoktur. Evleneli 1 yıl oldu Sesimizi bile yükseltmiyoruz. Değil kavga etmek. ilişki oturdu. Hayatta her zaman her şey tıkır tkır ilerlemez. İnsan ilişkileri de hep müze görevlisi kıvamında elit bi çizgide gitmiyor. Bakmayın siz buradaki 'bir de utanmadan 3 yıl bununla mı oldun, ben olsam eşimi boşardım' diyenlere.

Sel gider kum kalır... iyi düşünün.
Eşim değil sevgilim bi gün öncesi tartıştık o yüzden bütün gün aramadı sandım ben aradım müsait değilmiş nasıl onu zor duruma sokarmışım falan filan

Sinirli olmasini birakin sarhos halde bile soylese affetmezdim sozler cok agir cunku

Bu arada ben sinirliyken daha cok dogrulari soylerim
Yani baktım o öyle söyleyince bende gerizekalı dedim yani onu bile söylerken tuhaf oldum eğreti durdu ağzımda o nasıl söyleyebilir ki bide insan sevgilisinden art niyet bekler mi sanki düşmanıyım

Yatakta söylenen sözlere inanma sinirle söylenen sözlere inan diyorsun :)
Şöyle diyorum sinirliyken bilinç devre dışı kalır ve bilinçaltı devreye girer ve bilinçaltı genelde yalan söyleyemez çünki ilkeldir

Geçenlerde anlamla bi konu üzerine tartışırken onunla hiç alakalı olmadığı halde sinir kat sayım yükseldiğinden ona çok kırıcı bişey söyledim.
Normalde çok kontrollüyümdür ama bu ara duymaktan sinir olduğum bi cümleyi söyleyince patlamayı onda yaşadım ve çok çok utandım.
Çok özür diledim kalbinde kırıklık kalmasın uyuyamam dedim ama kırdım bi kere.

Tabi ki gerçek düşüncem bu değildi ama o kırıldı ben utandığımla kaldım.

Her zaman yaptığı bişey değilse bi defaya mahsus görmezden gelebilirsiniz.
Eşref saati eşek saati belli olmuyor :)
Sonrasında telefonu seni çok seviyorum ikimizde ön yargılı düşündük yanlış anladık diye kapatıyor ama bi önemi yok seviyorum demesi sanki ağız alışkanlığı olmuşta onu söylüyor gibi geliyor seviyorsan dikkat edeceksin öyle değil mi

Şöyle diyorum sinirliyken bilinç devre dışı kalır ve bilinçaltı devreye girer ve bilinçaltı genelde yalan söyleyemez çünki ilkeldir
Ozaman onu bile isteye zor duruma sokacağımı düşünüyor bunu yapmak istesem üç yıldır yapardım beni hiç mi tanımıyor dedim demekki bekliyor benden yazık

Ozaman onu bile isteye zor duruma sokacağımı düşünüyor bunu yapmak istesem üç yıldır yapardım beni hiç mi tanımıyor dedim demekki bekliyor benden yazık
Yazıkmazık bilemem ama bildiğin halde devam edersen birileri sana söylemiştim diyecektir tercih te hayat ta senin

Back
X