• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirle söylenen sözler asıl düşünceler midir?

Evet kızlar günaydın valla geceden beri sindiremedim beyefendi sabah ne özür ne bişey ama hiç bişey olmamaış gibi günaydın prenses uyandın mı kıyamam kalpler çiçekler bende dedim ben salak kadınım sonra yok uzatma iyi olmaz sen bilirsin paşam bide tehdit ediyor ya sen kimsin bulunmaz vagrçilmez sandı herlde kendini dedim beni haketmiyorsun seni hayatımda istemiyorum sandığın gibi sana zarar vererek çıkmıyorum hayatından bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorum boşuna kırmayalım birbrimzi dedim o kalp gönderen adamın cevabı tamam sen bilirsin bye oldu üç gün sonra geri döneceğimi sanıyor ama aylar geçicek aramayacağım ozaman dank edecek pislik herif sinir oldum

Evet kızlar günaydın valla geceden beri sindiremedim beyefendi sabah ne özür ne bişey ama hiç bişey olmamaış gibi günaydın prenses uyandın mı kıyamam kalpler çiçekler bende dedim ben salak kadınım sonra yok uzatma iyi olmaz sen bilirsin paşam bide tehdit ediyor ya sen kimsin bulunmaz vagrçilmez sandı herlde kendini dedim beni haketmiyorsun seni hayatımda istemiyorum sandığın gibi sana zarar vererek çıkmıyorum hayatından bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorum boşuna kırmayalım birbrimzi dedim o kalp gönderen adamın cevabı tamam sen bilirsin bye oldu üç gün sonra geri döneceğimi sanıyor ama aylar geçicek aramayacağım ozaman dank edecek pislik herif sinir oldum

iyi yapmışsın, şimdiden bu kadar saygısız futursuzsa evlenince neler yapmazdı, hem özür dilemiyor, hem uzatma diyor, ağzı aşınmazdı bi özürle
bu arada evet bence insan sinirliyken gerçekleri söyler, çünkü cümleleri ölçüp biçme süzme mekanizması ortadan kalkar

iyi yapmışsın, şimdiden bu kadar saygısız futursuzsa evlenince neler yapmazdı, hem özür dilemiyor, hem uzatma diyor, ağzı aşınmazdı bi özürle
bu arada evet bence insan sinirliyken gerçekleri söyler, çünkü cümleleri ölçüp biçme süzme mekanizması ortadan kalkar
Çünkü hep o haklı özür dilemiyor kalpler çiçekler yolluyor bişey olmamış gibi olanlar halının altına süpürülüyor benden size tavsiye birdaha terazi erkeğimi aman aman :bicak:

Dervisin fikri ne ise zikride odur....

Bende insanin hic düşünmediği seyi sinirlendiginde soylemeyecegini düşünürüm sinirle soylenen hersey icinde biriktirip taşıdıkları dir insanlarin bana göre.

Bence sinirle söylenen sözler tam olarak asıl düşüncelerdir.

O yüzden ne kadar sinirlensem de asla o geri dönüşü olmayan noktadan öteye geçmem. Sadece benim için değersiz olan, artık ipleri koparmamda sakınca olmayan kişilere içimde ne var yok ne söylerim.

Düşünmek ne içindir?
İnsana düşünme yeteneği neden verilmiştir?
Neden iki düşünüp bir konuşmak gerekir?

Sözlerimizin bedeli bazen çok ağır olabileceği için.

O yüzden ben sinirliyken söyledi diye bahane bulmam. Aksine iyi ki söyledi de gerçek düşüncelerini öğrendim diye sevinirim.

Son düzenleme:
Amacım seni zor duruma düşürmek olsaydı bunu dolaylı değil direk yapardım dedim yapta gör bakalım kim kazanıyor diyor ben misal veriyorum o düşmanıyla iddalaşır gibiydi birde beni ayrılmakla tehdit etmesi yok mu allahm ya sanki ondan vazgeçemeyeciğimi düşündü al işte ben terkediyorum dedim biraz burnu sürtsün yok anlamazsada böyle biter gider kimse vazgeçilmez değil asıl vazgeçilmez olduğunu düşündüğü anda vazgeçiliyor ne söz yazdım be :eğlence:

Çok cool dur kendileri :D o şimdi öyle diyorda başlar yine aramaya çünkü terazi erkeği kendisi 4 kere ayrılır 8 kere barışırız dengesizliğinden gına geldi hodri meydan hadi bakalım :))

evet asıl düşüncelerdir

benim için öyle sinirli değilken de aynı şekilde düşünüyorum

ama kimse kabul etmez bunu. sinirle çok çirkinleştikleri için.

sinirliyken asla kimsenin canını acıtacak söz söylemem
en en en sinirli anımda defol ,gerizekalıi aptal vs derim
o yüzden her kavgada haksızım :deli:
halbuki tamamen iyi niyetten ..ben de bilirim can yakmayı yoksa ama sonra oturup da dertlensin istemiyorum kimse..

Back
X