sinirlenince ağlamak

zeynep2012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
280
48
123
Başıma ne zaman kötü bir olay gelse sinirlensem başlıyorum ağlamaya. İnsanlar için suç bastırmak oluyor bu. Bu huyun gitmesi için ne yapabilirim?

Ben de öyleyim...
Üzülünce bilakis ağlamam...
Ama sinirlenince sinirden ağlamaya başlıyorum hemen.
Eski erkek arkadaşım da çok kızardı, çok can sıkıcı bir durum ama napalım yani....
Bir sinir patlaması yaşıyoruz, ve o şekilde kendimizi ifade ediyoruz demek ki...
Mesela benim kız kardeşim sinirlenince eşyalara zarar verir, herkesin tepkimesi farklıdır.
Bizim ki de böyle....

Hicbir sey. Yapisal bir sey. Ben de sizin gibiyim. Duygularimizi yogun yasiyoruz.
Insanlarin icinde aglamaktan utandigim icin kimseye sinirlenmemeye calisiyorum. Benim cozumum bu.
Ya da bagirabilirsiniz. Aglayamassiniz belki bagirinca. Ben de etkili oluyor.

maalesef bende de var. her sinirlendiğim de değilde bazen gerçekten çok kötü oluyor. patlama anlarımda ya da kaldıramadığım konular gibi..
çok sinir oluyorum bu huyuma, iş yerinde olmuştu ve hiç iyi olmuyor tabi. çocukça bir görüntü olarak algılanıyor.
olabildiğince sinirlerimize hakim olmaya, kontrol altında tutmaya, sakinleşmeye çalışmaktan başka yapılacak bir şey yok sanırım.

Son düzenleme:
aynı sorun malesef bende de var üzülünce de sinirlenince de ağlarım eşimde çok kızıyor bana özellikle yapmıyorum kı elim de değil varsa bir çözümü bayanlar bana da söyleyin

maalesef bende de var sanırım duygularımı tam olarak ifade edemediğim için oluyor

Benim de aglamalarim yuzde doksan sinirden sinirimi yenemedigim icin olur, yapim bu degistiremem.. Rahatliyorum ama sanki sakinlesiyorum...

Başıma ne zaman kötü bir olay gelse sinirlensem başlıyorum ağlamaya. İnsanlar için suç bastırmak oluyor bu. Bu huyun gitmesi için ne yapabilirim?

bende genelde üzüntüden değil sinirimden ağlarım,yani üzüldüğüm zaman pek ağlamam ama ne zaman sinirlensem başlıyorum ağlamaya,hatta bu sıralar sinirden birde gülmeye başladım,önce ağlıyorum arkasından gülüyorum sonra yine ağlıyorum.en son böyle bir krize girince eşim senden korkuyorum dedi,delirdiğimi düşündü sanırım

Son düzenleme:
Bende uzulunce kendimi ifade edemem savunamam baslarim aglamaya. Nefret ediyorum bu huyumdan bende.

Ben de üzüldüğüm zaman değil de daha çok sinirlendiğimde ve haksızlığa uğradığımda ağlarım. Bunu değiştiremezsin maalesef. Sinirimden belediye otobüsünde bile ağladığımı bilirim. Yaşlar istemsiz bir şekilde dökülüyor, buna bi çare yok :)

ben de öyleyim malesef (( ne zaman birşeye sinirlensem gözyaşlarım kendiliğinden akmaya başlıyor engel olamıyorum. çok güçsüz biriymişm gibi lanse ediyor bu durum beni. çünkü konuşamıyorum bile.. eğer başedebilen varsa bana da söylesin

yaşamayan bilmez kötü bişey yahu.. bende de var..ne zaman sinirlensem gözlerim dolar...o bişey değil bişeye sinirleniyorum eşimi uyarmaya çalışırken iyice sinirlenip ağlamaya başlıyorum..e söyleyeceklerimi de söyleyemiyorum..o da diyor seninle konuşulmuyor hemen gözlerin doluyor..yıllardır anlatamadım, ben ağlamıyorum sadece sinirden gözüm doluyor diye..

inşallah bi fikri olan vardır. ben de bıktım valla..

Ben sinirlennince uzulunce hep aglarim ama oyle boyle degil hayatimdaki insanlarin cogu beni aglarkgen gormustur.nefret ederim bu huyumdan ama malesef bir cozum bulamadim

bunun için bir yol bulursan bana d söyle. tam kavganın en hararetli yerinde ağlamaya başlıyorum. ama ben hemen çekip gidiyorum bulduğum tek çare bu.
ve bu yüzden dünyanın en sabırlı en anlayışlı kişisi olmaya başladım sırf ağlamayayım diye

kızlar bende sizin gibiyim sinirlerime hakim olamıyorum elimden bişey gelmeyince de çok ağlıyorum eşim çok kızıyo bana bişey olsa bu kadar ağlamazsın diyo tutuyorum kendimi ağlamamak için ama bi yerden sonra aha kötü oluyo alınganlık yapıyorum bu kez herşeye bence yok bunun bi çözümü hem ağlamak güzel ya duygusuz insanlar ağlamaz

benimde muzdarip olduğum bir konu fakat yapılacak bişey yok sulu gözlüyüm napimm

Bana da hep kızarlar aglamadan konus diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tek değilmişim o zaman ben de ohh.. Sinirlenince bir ağlama krizi başlıyo kii sormayın. Artık psikolojik bir sorunum var diye düşünmeye başlıyordum kiii.. Bu kadar insan psikolojik sorunlu değilizdir herhal de değill mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…