Bana da öyle geliyor. Çok fazla yorulduk ikimiz deMaddi manevi hazır değilsiniz ikinizde. Erteleyin. Ne evliliği?
Maddiyattan ötürü çok tartışıyoruz bazen birbirimizi kırıyoruz. Onun maddi durumu benden iyi ama öyle çok masraf ve yapılacak var ki o da eksiye düştü. Ailesine sinirlenmekte haksız mıyımSizin konunuza daha önce de hepimiz yazmıştık, apar topar görücü usulü evlilik yoluna girdiniz ve daha şimdiden sevgi tükenmiş ailevi problemler başlamış. Devam ederseniz bu evlilik boşanmaya yüz tutacak birazcık kendinizi seviyorsanız geri dönersiniz bu yoldan
Haksızsınız.Maddiyattan ötürü çok tartışıyoruz bazen birbirimizi kırıyoruz. Onun maddi durumu benden iyi ama öyle çok masraf ve yapılacak var ki o da eksiye düştü. Ailesine sinirlenmekte haksız mıyım
Siz haklısınız bu devirde çalışan çiftler için bile ev kurmak zor ve aile bugünler için var. Bu aile ile daha ne sorunlar yaşarsınız dediğim gibi ben olsam çoktan dönmüştüm bu evlilik işinden. Yaşınız çok genç hayata bu aileye bu adama gelin gitmek için mi geldiniz hayat bu mudur yani? Ben olsam bunu sorgularımMaddiyattan ötürü çok tartışıyoruz bazen birbirimizi kırıyoruz. Onun maddi durumu benden iyi ama öyle çok masraf ve yapılacak var ki o da eksiye düştü. Ailesine sinirlenmekte haksız mıyım
Ailem ikna olmaz denedim. Zaten çoğu şeyi es geçtik bari bu olsun diyorlarBohça yapmamaya ailenizi ikna edebilirsiniz saçma sapan kullanmayacağınız şeyleri aldıracağınıza.
Ortak aldık sayılırOrtak esya Alma isini ne yaptiniz nisanlinizla?
Aynı şey damat içinde geçerli. Bu kadar külfetli bir dönemde hala gelenek gelenek diye tutturan bir kız ailesi var. Dediğinize katılıyorum bu iki insan be ailesi doğru insanlar değil birbirleri için.Siz haklısınız bu devirde çalışan çiftler için bile ev kurmak zor ve aile bugünler için var. Bu aile ile daha ne sorunlar yaşarsınız dediğim gibi ben olsam çoktan dönmüştüm bu evlilik işinden. Yaşınız çok genç hayata bu aileye bu adama gelin gitmek için mi geldiniz hayat bu mudur yani? Ben olsam bunu sorgularım
Biliyorum hosunuza gitmeyecek ama es adayiniz herseye ortak etti mi sizi , alirken esyalari? Bu konusa sorun yasiyordunuz. Bence nisanliniz cok hesapci birisi. Babasina biz hallederiz bile demis olabilir. Peki evlendikten sonra odemeleri nasil paylasacaksiniz? Yani siz atiyorum 5 K kazanirken o 10 K kazaniyorda adil bir paylasim yapilmali borc oderken de , ikiniz de 5 bin 5 bin oderseniz ona maasin yarisi kaliyor , size hicbirseyOrtak aldık sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?