sinirlenmek

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
kızlar mrb eşimin ailesiyle ilgili bişey istiyorum görümcemin biriyle hiç konuşmuyoruz çok saygısız bi kız
çok şeyler yaşandı aileyi hep bana karşı doldurdu herkes ondan çekiniyor onun yüzünden eşimle çok kez javga ettik ağladım her neyse ben görüşmüyorum ama eşim tlf da da olsa görüşüyor o böyle yaptıkça onlar daha da saymıyor beni takmayım diyorum ama yine sinirlendim görmezden gelemiyorum

Eşinizin kardeşiyle konuşmasına, görüşmesine engel olamazsınız, olmamalısınız. Bu tavrınız size daha sıkıntılı şekilde yol, su, elektrik olarak döner.

Tavsiyem bunu kabullenin ve siz bireysel olarak görüşmeyin. Kendi kendinizi yiyip bitirmenin bir manası yok. Hayatımdan sildiğim insanları öyle bir silerim ki değil cismi, ismi bile Zihnimi meşgul etmez.

Eşinizin kardeşiyle konuşmasına, görüşmesine engel olamazsınız, olmamalısınız. Bu tavrınız size daha sıkıntılı şekilde yol, su, elektrik olarak döner.

Tavsiyem bunu kabullenin ve siz bireysel olarak görüşmeyin. Kendi kendinizi yiyip bitirmenin bir manası yok. Hayatımdan sildiğim insanları öyle bir silerim ki değil cismi, ismi bile Zihnimi meşgul etmez.
benimde umrumda değiller ama o tlfda konuşunca elimde olmadan sinirleniyorum ve huzurumuz kaçıyor sürekli değil ama bazen tepki veriyorum

Benim ailem ile eşim birbirleri ile anlaşamıyor ise görüşmek zorunda değiller; benim görüşmeme karışamaz (nasıl ki ailem de bana boşan diyemez ise), o benim ailem.

Eşimin ailesi ile ben anlaşamıyor isem görüşmek zorunda değilim; eşimin görüşmesine karışamam, o onun ailesi.

Benim ailem ile eşim birbirleri ile anlaşamıyor ise görüşmek zorunda değiller; benim görüşmeme karışamaz (nasıl ki ailem de bana boşan diyemez ise), o benim ailem.

Eşimin ailesi ile ben anlaşamıyor isem görüşmek zorunda değilim; eşimin görüşmesine karışamam, o onun ailesi.
peki size terbiyesizlik yapıp sizi saymıyorlarsa

Siz konuşmuyorsunuz diye o da kardeşiyle konuşmamazlık yapamaz. Çok çocukça bi davranış olur.

peki size terbiyesizlik yapıp sizi saymıyorlarsa
Saymamazlık değil ama iki yüzlülük, demogoji, yalan 19 sene boyunca (4 sene flört+18 sene evlilik) yapıldı. Ben kibarlığımdan sustum, o tepeme çıktı. Bir laf var çok severim : Edepli edebinden susar da edepsiz ben susturdum sanır, bizimki de o hesap oldu.

3 senedir ben hiç konuşmuyorum. Eşim 2 defa (bayramlarda) aradı. Arada arar annesi, toplam konuşma 15 saniyeyi geçmez. Abisi arar, konuşurlar uzun uzun... Ben hiç karışmam telefon kapanınca. Niye aramışlar demem, ne konuştunuz demem, hatta genelde odadan bile çıkarım.

Sizin "konuşma" demeniz hiç bir işe yaramıyor, tecrübe ile sabit. Kendisinin görmesi gerek eşinizin. Ama her ne olursa olsun, annedir. Bugün hastalansa, başına bir iş gelse, oğlu gitmese bile ben "hadi git" derim, kendim gitmem...

size terbiyesizlik yapılmışsa siz saymayın onları konuşmayın görüşmeyin.ama kocanızın kardeşi.önce can sonra canan diye bir laf vardır.siz onun kanından biriyle görüşmesine engel olamazsınız.

işte bende bazen sinir oluyorum bazen karışmıyorum sinir olduğum a bazenleri de takmaktan bıktım

Kimse sizi saymak zorunda değil. insanların aile bağlarını pat diye kesemezsiniz. Siz konuşmayın olsun bitsin.

Back
X