benimde umrumda değiller ama o tlfda konuşunca elimde olmadan sinirleniyorum ve huzurumuz kaçıyor sürekli değil ama bazen tepki veriyorumEşinizin kardeşiyle konuşmasına, görüşmesine engel olamazsınız, olmamalısınız. Bu tavrınız size daha sıkıntılı şekilde yol, su, elektrik olarak döner.
Tavsiyem bunu kabullenin ve siz bireysel olarak görüşmeyin. Kendi kendinizi yiyip bitirmenin bir manası yok. Hayatımdan sildiğim insanları öyle bir silerim ki değil cismi, ismi bile Zihnimi meşgul etmez.
peki size terbiyesizlik yapıp sizi saymıyorlarsaBenim ailem ile eşim birbirleri ile anlaşamıyor ise görüşmek zorunda değiller; benim görüşmeme karışamaz (nasıl ki ailem de bana boşan diyemez ise), o benim ailem.
Eşimin ailesi ile ben anlaşamıyor isem görüşmek zorunda değilim; eşimin görüşmesine karışamam, o onun ailesi.
Saymamazlık değil ama iki yüzlülük, demogoji, yalan 19 sene boyunca (4 sene flört+18 sene evlilik) yapıldı. Ben kibarlığımdan sustum, o tepeme çıktı. Bir laf var çok severim : Edepli edebinden susar da edepsiz ben susturdum sanır, bizimki de o hesap oldu.peki size terbiyesizlik yapıp sizi saymıyorlarsa
Sende onlari yoksay ne diye gerginlik yapip huzurunuzu kariyosunpeki size terbiyesizlik yapıp sizi saymıyorlarsa
çoğu zamanda sallamıyorum ama bazen tepem atıyor elimde değilSende onlari yoksay ne diye gerginlik yapip huzurunuzu kariyosun
Hic sallama bosver gorusecek elbet kardesi o seni gorusmeye zorlamadigi takdirde sikinti yok
Siz huzur kaçırıyorsunuz.eşimle bu yüzden hep huzurumuz kaçıyor
nasıl yapmalıyım peki sizceSinirlendiğinizi belli etmeyin sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?