bi anda saman alevi gibi parlarım:82:
sonra pamuk gibi olurum üzülürüm
gönül alırım
bir gün hava yazın çok sıcak diye güneşi biltarayasım gelmişti
aynen bende öyleyim canim
cabuk sinirlenirim durup dururkende sinirlendigim olurkendi hallime birakildigi zaman sakinlestigim zamanda kendim yilisirim
gel canım gel,sana da yer varahahha bende geldim benide alın kavgayabende felaket sinirlenirim durduk yere ama hayat sinirimi törpülüyor malesef
gel canım gel,sana da yer var.bende tam tersi sinirlerim hayatımı törpülüyo.1.5paket sigara içiyom günde.full ötenazi yapıyom her gün
soğan doğrarken çok gözümü yaktı diye taaa çiftiye kadar söyleniyom.atm yeteri kadar hızlı değil diye makinaya patlatıyom(gerçi kamera varmış engelliyom artık kendimi)bisküvi ambalajını hiç bi zaman dedikleri gibi kırmızı şeritten açamadığım vakit firmasına sövüyom.daha sayyim mi?=) benim durumum vahim ama ya saçım şekil almıyo diye ortalığı yıktığımı bilirim yada net gitti diye monitörü masadan aşağıya attığımı.. şimdi çok yük var üzerimde okul sıkıntıları falan sinirlenmeye vakit bulamıyorum.. 20 yaşındayım bende 1 paket içiyorum günde çok köt bişey ama sinirlenince ona sarıyorum rahatlatıyo biraz çare olsayda bıraksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?