Sinirlenmek

tüm agressifler burda...dövüşmeyelim bi de:18:

ahahha bende geldim benide alın kavgaya bende felaket sinirlenirim durduk yere ama hayat sinirimi törpülüyor malesef
gel gel sende gel

gel canım gel,sana da yer var.bende tam tersi sinirlerim hayatımı törpülüyo.1.5paket sigara içiyom günde.full ötenazi yapıyom her gün
off 1.5 pakette çok ya. dikkat et kendini sakinleştirmeye çalış o zaman. sağlığına dikkat et

hımm çikolata iyi geliyorsa yiyelim bakalım

sigara öldürüüürrr çare var aslında tv de bişey var ya ismini unuttum sigarayı bırakmak için tabletler. 1 hafta kullanıyosun her sigara içmek istediğinde 1 hafta sonra sigara içmek istemiyor muşsun. ben tv nin yalancısıyım
genelde benimki nete girceği zaman ya nete bişey olur, ya msn açılmaz, ya cam açmaya kalkarız bağlantı kurulmaz, sesli konuşmak isteriz babam odaya gelip durur... bende böyle zamanlarda sinir oluyorum

aynı ben ya üstesinden gelemiyorum bazı durumlarda.. en çook anneme geçiyo nazım ona patlıyorum bazen.. yazık kadın hep alttan alıyo beni.. sonrada üzülüp özür diliyorum.. sadece kendime yapsam iyi yanımdakileride kırmaya kadar gidiyo benim durumum

markette incelemek istediğim reyonun önünde birden mahşeri bi kalabalık olur olaydan koparım.acelem vardır artık kadavralık bi teyze kaldırımda geçişimi engelleyecek kadar ağır yürür,bu kadının bütün günahı olur.çocuk parkında annesinden doğru duyduğu için bi çocuk gelir sigaranın zararından bahseder:seni de görürürm ilerde!'derim.yok yok cidden asabiyim ben!

yok canım hiçbişey fayda etmiyo sigara için.. kendi iraden gerekiyo sadece oda çok zor ama imkansız değil

ahaha flocke Allah iyiliğini versin ne güldüm. sen baya baya asabisin ya bi an kendimi melek gördüm. ben bu kadar değilim.

bende bazen çevremdekileri kırıyorum. bişeylerin acısı başkalarından çıkıyo ama anneme patlayamam ben ya. bi kaç kez terslediğim olmuştur onda da çok üzülüyorum hemen özür dilemek için koşuyorum peşinden. yazık ya bitanecik annem üzülüyo ben kötü bişey diyince

yok canım hiçbişey fayda etmiyo sigara için.. kendi iraden gerekiyo sadece oda çok zor ama imkansız değil
benim babamda sigara içermiş. içermiş diyorum çünkü ben kendimi bildm bileli hiç içtiğini görmedim diyebilirim. bıraktı adam içmiyo. irade de gerekiyor doğru. hiç bırakamasan bile biraz daha azaltmakta fayda var tabi... en azından insan bunu deneyebilir.

evet feci vicdan azabı çekiyorum.. çok agrasif bi patlama yapmıyorum tabi annem bitanemdir benim ama kızıyorum.. çokta sürmüyo gerçi keşke sinirli olmasamda olmasa ama off

benim öyle bi lüksüm yoktu,o benden daha asabiydi.terlikle nokta vuruş yapabiliyordu yılların tecrübesi ile!!!canım benim,sağ olsaydı da o terliği gene fırlatabilseydi!

valla askeriye sınavlarım var mayısta 3 km koşucam 20 dakikada ister istemez bırakıcam yakın bi zamanda ciğer yetmicek yoksa tıkanıp kalıcam

benim öyle bi lüksüm yoktu,o benden daha asabiydi.terlikle nokta vuruş yapabiliyordu yılların tecrübesi ile!!!canım benim,sağ olsaydı da o terliği gene fırlatabilseydi!

allah rahmet eylesin flockecim.. mekanı cennet olsun..

Allah rahmet eylesin. üzüldüm ...
insan böyle anıları bile özleyebiliyor

iyi tarafları da varmış yav
iyiydi bea!yazarken bile şu an gülüyorum,flash back gibi anlar gözümün önüne geliyo.o sakince dantelini yapıpı ben kapıyla birlikte içeri girip de anında bağırınınca danteli kenara bırakıp asılırdı mor peluş terliğine:ne bağırıyosun manyak!'sonra ben eğilirdim terlikten korunmak için!evet değişik bi anne kız ilişkimiz vardı.sigara içerdi.ve kanserden öldü.ölmeden önceki son dileği:'mezarama geldiğinde fatihamı isterim sonna bi sigara yak küllerini mezarama dök,ve onu üstümde söndür!'son istek ne etcen?yakıyom ben de sigarayı içiyom mezarda,millet yadırgıyo ama ben vasiyet yerine getiriyom aslında.

flocke çok güldürüyo şu anlatım tarzın beni ya

benim anneminde bana terlik fırlattığı olmuştur.
"ne bağırıyosun manyak" çok güzel ya.
kanserden öldü demek. e sende baya sigara içiyosun. o zaman hemen azaltmalısın, bırakmasan bile
vasiyette değişikmiş valla, sende uyguluyosun
evlisin, yaşında biraz var sanırım yorumlarını okuyorum da baya yetiştirmişsin kendini...

yolun yarısına gelmek üzereyim,bi kaç basamak kaldı(şiirle ilgileniyosan eğer,açıkça yazmak da geriyo çünkü).evliyim canım.iki de çocuğum var.

Ben artık fazla sinirlenmiyorum. Ama bi defa sinirden tv kumandasını duvara fırlatıp kırmıştım. En iyi rahatlama yöntemi bişeyleri kırmak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…