Sinirlenmek

off insanın içine atması da kötü. bir gün öyle bi çıkar ki dışarı o içindekiler. Allah korusun kötü olmasın daha sonra...
aslında bağırmakta iyi değil. insanlar sakince konuşup anlaşabilmeli ama bazen olmuyor işte...
bende bağırmamaya çalışıyorum. derin nefes alıyorum ve sakince konuşmaya çalışıyorum. daha iyi oluyo

bu sefer de dişlerimi sıkarak konuşuyom,kaç dolgu çatladı böyle.....

bu sefer de dişlerimi sıkarak konuşuyom,kaç dolgu çatladı böyle.....
geldinmi gene sen
valla sen baya baya aşmışsın galiba. ben kendime engel olmaya çalışıyorum bazen oluyo bazen olmuyo ama oldurmalıyım. napim büyük şeyler değil de ufacık şeylere takılıp kırmak istemiyorum en yakınımdakileri. konuşmaya çalışıyorum. çok sinirliysem de bi süre konuşmamaya çalışıyorum. kendimi tutamayıp bağırırsam, sinirim geçtiğinde bi bakıyorum ki ufacık bişeye kızmışım sonra daha çok üzülüyorum

Son düzenleme:

aynen.. alındığımızda sinirlenip kızmak yerine karşımızdaki kişiye sakin sakin senin şu dediğini ben bu şekilde anladım ve o yüzden kızdım, yanlış anlamış olabilir miyim sence veya sen bana yanlış bir ifade kullanmış olabilir misin? vb gibi konuşsak ne biz sinirlenmiş oluruz ne karşımızdaki..

Bende çok çabuk sinirlenirim ve karşımdaki kişiyi kırmamak için bişey demem oturur ağlarım ama bazen dayamam karşımdakini kırarım pişman olurum ama aslada geri adım atmam. Geçen gün patronuma sinirlendim ve sesimi yükseltim başkası olsa belki bişey derdi ama sağolsun sesini bile çıkarmadı:90:

ben de hemen parlıyorum her şeye,hemen sesim yükseliyor.çabucak da geçiveriyor.çevremdekiler alıştı artık.başkası böyle olsa ben tahammül eder miydim diye düşünüyorum ama kendimi tutamıyorum ne yapayım

offf offf offff en buyuk derdım en ufak seyden sınır kupune donuyorum ama o sırada bırı bıraz daha ustume gelırse ortalık cehenneme donuyo.bilenlerde gozume gozukmuyo sonra türlü maymunluklarla gonullerını almaya calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…