Sinirlenmekte haksız mıyım?

kemanella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
550
439
103
32
Bugün ev sahibim aradı hanımlar.Evini teminat göstermiş evi çekmeye gelecekmiş.Ve eşim il dışında emrivakiyle yarım saat içinde geldiler yatak odama kadar,yatak odamdaki ebeveyn banyosuna kadar çektiler kızlar ve ben çekindiğim için kapıcı da geldi.o da ayrı bi meraklı evin her yerine bakıyor.Kendimi çok kötü hissettim yatak odası vs evi insanın özelidir sonuçta detaylı detaylı çekim yaptılar bi de çok sinirlendim

Yani burda yapacak cok bir sey yok maalesef. Mecburi bir durum olusmus

Adam evini teminat göstermiş? Bunda acayip olan nedir ?
Acayip olan birşey yok aslında ama adamın evi sonuçta sizin değil demeniz garip geldi. Ev adamın ama o anda orada yaşayan insanları da düşünerek hareket etmesi gerekir ev sahinin.

Acayip olan birşey yok aslında ama adamın evi sonuçta sizin değil demeniz garip geldi. Ev adamın ama o anda orada yaşayan insanları da düşünerek hareket etmesi gerekir ev sahinin.
Ev adamın evi degil mi ?
Teminat göstermiş gelmişler resim çekmişler. Konuda bir milim ilginç bir şey yok bence .
Kiracıları düşünüp ne yapsaydı mesela ?
Teminat göstermese miydi? Hanımefendi eşyalarımı gördüler diyor Buna yapılacak ne var?

En az bir gün önce haber verse daha iyi olurmuş. Ama tabii herkes aynı inceliğe sahip değil.
Hiç haber vermeden direkt kapıya da dayanabilirdi. Ama neyse ki herkes aynı ayılığa da sahip değil.

Bu toplumda psikolojimi koruyarak hayatta kalabilmek için bu üstteki yöntemi kullanıyorum ben. Size de tavsiye ederim.

Asıl derdim eşyalarım da değil tanımadığım bir ildeyim ve evime tanımadığım iki adam gelip üstüne üstlük emrivaki ile aynı gün içinde evimin içindeler çağırabileceğim bir kadın da yoktu o an.Ayrıca dünyanın parasını ödediğimiz evlere ev sizin değil diye bişey yazmanız ne kadar doğru.Evet ev benim değil ama bu sene boyunca kontratla birlikte benim ve eve istediğimi sokup çıkartma hakkına sahibim.Nasıl düz mantıksınız öyle.

Sıkmayın canınızı gelmiş geçmiş
Birdaha olursa evde yokum dersiniz..

Adamın evi sonuçta, sizin değil.

Evet ama konu sahibesi de bir kontrat bazinda para oduyor ve o evde yasiyor. Yani konu sahibesinin de kiraci olarak haklari var ve yasalarca korunuyor, dagbasinda yasamiyoruz. Bu konudaki yasayi net bilmiyorum acikcasi ama konu sahibesinin bahsettigi durum hic de hos bir durum degil ve konu sahibesinin tanimadigi etmedigi insanlari evine almama hakki pekala vardir bence.Ben olsam bu insanlari evime sokmak zorunda hissetmezdim. Konu sahibesini tamamen anliyorum, gayet rahatsiz edici bir durum.

Bunda garip olan ne var kapı gelip kapıya dayanmamış yanii sonuçta haberi vermiş Adamin evi tabi ki çeker, ayrıca yatak odasını çekmesi niye bu kadar garip geldi çamaşırlariniz mi ortadaydi ? Allah başka dert vermesin

Ben eşyaların görülmesi kısmına takılmayı doğru bulmuyorum zaten ilk yorumumda yazdım onu.

Sadece sizin şöyleyis tarzınıza takıldım sanırım.

Vala sizinle mantık konusunda anlasabilmemiz mümkün görünmüyor zaten .
2 erkek evinize gelince kadın çağırma dürtüsü neden oluştu hic anlayamadım hic mi evinize işçi gelmedi . Adamlar fotoğraf çekip çıkmışlar.
Ayrıca madem istemediğinizi sokmama hakkınız vardı sokmasaydınız?

Eeee o zaman siz sokun evinize tanimadiginiz etmediginiz insanlari madem rahatsiz edici bir durum yok? rahatsiz edici bir durum gayet vra, bu konudaki yorumlar bastan asagi sacmalik geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…