Eşi ve ev sahibim başka ildelerYanınızda eşiniz de gelsin deseydiniz..
Adamın evi sonuçta, sizin değil.
Adam evini teminat göstermiş? Bunda acayip olan nedir ?Aylık bir sürü kira veriyor insanlar ev sahibine, oldu olacak bir anahtarda ev sahiplerine versinler, ne olsa ev onların evi.
Acayip olan birşey yok aslında ama adamın evi sonuçta sizin değil demeniz garip geldi. Ev adamın ama o anda orada yaşayan insanları da düşünerek hareket etmesi gerekir ev sahinin.Adam evini teminat göstermiş? Bunda acayip olan nedir ?
Ev adamın evi degil mi ?Acayip olan birşey yok aslında ama adamın evi sonuçta sizin değil demeniz garip geldi. Ev adamın ama o anda orada yaşayan insanları da düşünerek hareket etmesi gerekir ev sahinin.
Asıl derdim eşyalarım da değil tanımadığım bir ildeyim ve evime tanımadığım iki adam gelip üstüne üstlük emrivaki ile aynı gün içinde evimin içindeler çağırabileceğim bir kadın da yoktu o an.Ayrıca dünyanın parasını ödediğimiz evlere ev sizin değil diye bişey yazmanız ne kadar doğru.Evet ev benim değil ama bu sene boyunca kontratla birlikte benim ve eve istediğimi sokup çıkartma hakkına sahibim.Nasıl düz mantıksınız öyle.Ev adamın evi degil mi ?
Teminat göstermiş gelmişler resim çekmişler. Konuda bir milim ilginç bir şey yok bence .
Kiracıları düşünüp ne yapsaydı mesela ?
Teminat göstermese miydi? Hanımefendi eşyalarımı gördüler diyor Buna yapılacak ne var?
Adamın evi sonuçta, sizin değil.
Ben eşyaların görülmesi kısmına takılmayı doğru bulmuyorum zaten ilk yorumumda yazdım onu.Ev adamın evi degil mi ?
Teminat göstermiş gelmişler resim çekmişler. Konuda bir milim ilginç bir şey yok bence .
Kiracıları düşünüp ne yapsaydı mesela ?
Teminat göstermese miydi? Hanımefendi eşyalarımı gördüler diyor Buna yapılacak ne var?
Vala sizinle mantık konusunda anlasabilmemiz mümkün görünmüyor zaten .Asıl derdim eşyalarım da değil tanımadığım bir ildeyim ve evime tanımadığım iki adam gelip üstüne üstlük emrivaki ile aynı gün içinde evimin içindeler çağırabileceğim bir kadın da yoktu o an.Ayrıca dünyanın parasını ödediğimiz evlere ev sizin değil diye bişey yazmanız ne kadar doğru.Evet ev benim değil ama bu sene boyunca kontratla birlikte benim ve eve istediğimi sokup çıkartma hakkına sahibim.Nasıl düz mantıksınız öyle.
Bunda garip olan ne var kapı gelip kapıya dayanmamış yanii sonuçta haberi vermiş Adamin evi tabi ki çeker, ayrıca yatak odasını çekmesi niye bu kadar garip geldi çamaşırlariniz mi ortadaydi ? Allah başka dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?