• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim alt üst oldu

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
116
Diğer
slm arkadaslar direk konuyu anlatıcam önceki gün kayınvalidemle otururken laf arkadaslıktan acıldı konusurken tam hatırlamıyorum ne dediğimi ama kayınvalidem basladı onunda(yani esimin) vardı askere gitmeden önce baya bir süre konustular kızı yanına yakıstırmazdım ben hiç asker ugurlamasına falan geldi kız, askerden geldikten sonra arkadasları ayrıldınızmı baskasıyla gördük biz demişler esimde takip etmiş aldattıgını anlayınca ayrılmıs :( duyunca nasıl kaynar sular döküldü basımdan hala anlattıkları aklımdan cıkmıyor sonra birde bunu anlattıgını esime söylemeyecekmişim öyle diyor bunları duyunca ne kadar canım yandı allah askına arkadaslar bunlar bana anlatılacak seymi kız arkadası illaki olacak bunların esimle benim aramda bile sözü gecmedi iki ğündür sinirlerim alt üst oldu nolur akıl verin bana (karısık anlattım sanırım ):delphin:

Canım benim ya kayınvede hayın valideler hep aynı maksadı sadece seni üzmek incitmek
aldırma desemde canın yanmış belli düşünmemeye çalış
Benim gıcık kaynanamda yapmıştı hemde daha beterini düşünsene biz evlendikten sonra eşimin yıllarca görüştügü kayın validem yüzünden ayrıldıkları kız arkadaşı evlerinde misafir ediliyordu hemde bizim gideceğimiz gün
Amaçlarını anlamak mümkün değil vesselam

ben de anlayamadım ne amacla anlattıgını bana niye anlatıyorsun diyebilirdim esime bakarken aklıma geliyor üzülüyorum 4 aylık hamileyim bebegimi üzmekte istemmiyorum böyle düsünmeden konusan insanları gercekten anlayamıyorum

istersen eşine anlat olanları içinde biriktirip canını yakacagına eşine anlat istersen kendin bilirsin tabiki
elbette herkesin olmuştur evlenmeden önce arkadaşlıgı ama bunu duymak rahatsız eder iki tarafıda
kayınvaliden sadece seni üzmek için anlatmıştır canım
kıyamam hamileymişsinde üstelik üzülmemelisin

tskkr ederim canım eşime söylesem onada hatırlatıp huzursuz olmasınını istememsenağlama

Son düzenleme:
Senden önce yasananlar neden seni bu kadar ilgilendirdi?:uhm:
Cok ilginc.

Senden önce yasananlar neden seni bu kadar ilgilendirdi?:uhm:
Cok ilginc.

beni ilgilendiren bişey yok sadece bana anlatmasına üzüldüm sacma degilmi geçmişte yasanan seyi gelip karısına anlatmak siz olsanız üğzülmezmiydiniz:çok üzgünüm: ha arkadaslıktan acıldı ama benim sordugum veya sözünü ettiğim bişey degildi

Son düzenleme:
kayınvaliden nasıl biri aranız nasıl bilmediğim için neden anlattığı konusunda bir şey söyleyemeyeceğim...
aslında zaten söylemem de gerekmiyor daha doğrusu senin de düşünmen gerekmiyor!!!neden anlattıysa anlattı boşver olmuş bitmiş...senden öncesi seni ilgilendirmesin bence...artık eşinin aynında sen varsınyerimseniben

ayrıca yerinde olsam eşimle konuşurdum bu durumu o şekilde içim daha rahat olurdu....evlilik paylaşım değilmidir?sen de içindekini paylaşacaksın elbette.hem kayınvaliden olayı tamamen farklı anlatmış bile olabilir,bazen çevremizdeki insanlar bizim yaşadıklarımızı çok farklı algılayabiliyor.

konuş eşinle en kısa zamanda...:1rolleyes:

bence boşver hıc takma böyle seyler herzaman oluyo sonucta senden önce saygı duymak gerek hıc uzulme sonucta esın senı sevmiş ve senı secmış gerısı hıkayeyerimseniben

slm arkadaslar direk konuyu anlatıcam önceki gün kayınvalidemle otururken laf arkadaslıktan acıldı konusurken tam hatırlamıyorum ne dediğimi ama kayınvalidem basladı onunda(yani esimin) vardı askere gitmeden önce baya bir süre konustular kızı yanına yakıstırmazdım ben hiç asker ugurlamasına falan geldi kız, askerden geldikten sonra arkadasları ayrıldınızmı baskasıyla gördük biz demişler esimde takip etmiş aldattıgını anlayınca ayrılmıs :( duyunca nasıl kaynar sular döküldü basımdan hala anlattıkları aklımdan cıkmıyor sonra birde bunu anlattıgını esime söylemeyecekmişim öyle diyor bunları duyunca ne kadar canım yandı allah askına arkadaslar bunlar bana anlatılacak seymi kız arkadası illaki olacak bunların esimle benim aramda bile sözü gecmedi iki ğündür sinirlerim alt üst oldu nolur akıl verin bana (karısık anlattım sanırım ):delphin:

valla bu kadar alınacak bir şey göremedim bunda. kadıncağız saf saf sana bir şey anlatmış. ne sana hakaret etmiş ne birşey. eskiden olan bir şeyi ve oğlunun aldatıldığını söylemiş.
eeee ne olmuş ..senden önce biriyle çıkmış aldatılmış bırakmış.
bumu canını çok yaktı. bu mu sinirleri alt üst edecek şey.
kusura bakmayında,siz dert görmemişsiniz.. biz burada neler okuyoruz. ne dertler var. dayaklar tecavüzler.
siz sanırım dert arıyorsunuz kendinize. :delphin:

ah ahhh bu büyükler
sende deseydin aman anne bak bana kaldı oğun
sıkma canını şunu hatırla ve çıkarma aklından
eşin seni sevdi seni seçti
geçmiş değşmeyeceğine göre sıkma o tatlı canını

valla bu kadar alınacak bir şey göremedim bunda. kadıncağız saf saf sana bir şey anlatmış. ne sana hakaret etmiş ne birşey. eskiden olan bir şeyi ve oğlunun aldatıldığını söylemiş.
eeee ne olmuş ..senden önce biriyle çıkmış aldatılmış bırakmış.
bumu canını çok yaktı. bu mu sinirleri alt üst edecek şey.
kusura bakmayında,siz dert görmemişsiniz.. biz burada neler okuyoruz. ne dertler var. dayaklar tecavüzler.
siz sanırım dert arıyorsunuz kendinize. :delphin:

çok haklısın canım ,bende bir kötülük için anlattığını düşünmüyorm.o anlamda anlatsa kızı kötülemez,oğlunun aldatıldığını da anlatmaz:delphin:

Maksadının seni üzmek veya kafanı karıştırmak olduğunu düşünmüyorum öylesine anlatılmış birşeydir bu bu kadar takma bence yaşanmış bitmiş.Hepimizin sonuçta arkamızda kalan bir hikayesi var.Bunlara saygı duyarak evleniyoruz.Boşver sıkmaa canını:teselli:

bence kayınvalideniz kendince sizi sevdiğini ifade etmeye çalışmı.
pek doğru bir yol değil ama ben öyle algıladım.

kaynananın sana bunu söylemesi hala aklından atmaması bu olayı gerçekten çok sinir bozucu..
amacına ulaşmış işte..seni kızdırmak için yapmış..densiz kadın

Canim sanirim sen hamile oldugun icin biraz hassassin bu siralar.
Canini yakmasin birsey bence. O kizi hala seviyor deseydi kaynanan neyse derdimde, yasanmis olmus bitmis birseyden bahsetmis zaten o kisininde degeri kalmamistir esinin gözünde.
Genclik seyleri de gec.
Takilma bu kadar.

olabilir senden önce tabiki hayatında biri olması ve onunla
bişeyler yasaması çok doğal
bunu duyunca canın niye yandı ki seninde eşinden önce mutlaka bişeyler yasadığın bi erkek
arkadasın olmustur ama gecmişte kaldı
k.validen bence düşünememiş bunda kötü bü niyet yok
bak ne demiş yakışmıyodu oğluma demiş kızı sana övmemiş ki

hamilelik böyle bir şey.hormonlarının etkisi ile sen fazla alınmışsın canım..
boşver bu tasa edilecek bir şey değil..
sen bebeğinin,evliliğinin ve kocanın tadını çıkar..:teselli:

Kendşn de demişsin kaynanan durup dururken böyle bişeyi anlatmamış, konu arkadaşlıktan açılınca aklına geldi demekki...
Ben bunda kızacak bişey görmedim...
Seni kızdırmak için yapsa o kızı kötülemez, iyi olarak anlatırdı...
Bence siz kendinize dert edecek bişeyler aramışsınız ve bulmuşsunuz...
Bana böyle birşey anlatılsa hiiç umrumda olmazdı, aksine,
"Dua et anne bak iyi kide kızın fyası çıkmış ortaya yoksa benim gibi gelini nerden bulacaktınız" der, gülüp geçerdim....

Senden evvel yasanan birseye bu kadar üzülmene hic anlam veremedim.
Kaynananin bunu sana kötü bir niyetle anlattigni düsünmüyorum. Laf lafi acti sohbet ederken aklina geldi anlatti belkide..benneyaptımki

Ben Kaynanamla cekirdek ve cay keyfi yaparken esimin eski mantilarini bile cekistirdik....ne var bunda??:delphin:

Yani bazende cidden biz kadinlar kendimize dert ariyoruz:kahve:

Back
X