• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim alt üst oldu

maksat muhabbet olsun misali anlatmıştır ne var bunda bu kadar
üzülecek bazı insanın huyudur ağzında bakla ıslanmaz
içinde laf barındırmaz bu tiplere accık patavatsız diyoruzya oda birazcık o tip galiba
yoksa hamile halinle seni üzmek neden istesinki

akıllım sende desene

---- ohhh kocacım beni tercih ettiği için gidip boynuna sarılacağım,kimle evleneceğini biliyor benim aşkım.

yapıpda kaynanayı catlatsana,anlasana,seni zaten sinirlendirmek isteniyor,vede başarıyor.sende biliyorsun öncesinde kız olsun oğlan olsun mutlaka birileri vardır,hatta son gün bile dönen var.ne yani şimdi onların sıkıntısıylamı yaşanacak hayat.
nasip kısmet işidir bu.allah kimi yazdıysa o olur.
boş ver kafana takma kime isterse söylesin,sende ben oldum eşi diye gururlan işte.

Yani bazende cidden biz kadinlar kendimize dert ariyoruz:kahve:[
sanırım haklısın canım esimin benden önce mutlaka arkadası vardır ama ben bunu duymak konusmak istemiyorumkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
yorumlarınız için hepinize tessekr ederim canlarım biraz fazla taktım sanırım kafama bu aralar hamişlikten mi ne birazkafamçokkarıştı böyleyim kendime ugras arıyorum galiba :asigim:

ewet biraz haklısın canım esimin benden önce mutlaka arkadası vardır ama ben bunu duymak konusmak istemiyorumkafamçokkarıştı

yorumlarınız için hepinize tessekr ederim canlarım biraz fazla taktım sanırım kafama bu aralar hamişlikten mi ne birazkafamçokkarıştı böyleyim kendime ugras arıyorum galiba :asigim:

Böyle seylere canini SIKMA arkadasim...güzel giden evliligini ve iliskilerini yipratma.

Hem varsayalimki Kaynanan cidden kötü bir niyetle sana bunu söyledi, yinede sinir olmakla esinle tartismakla kendine zarar verir ona prim vermis olursun...:kahve:

Ama dedigim gibi hic sanmiyorum....:delphin:

benimde gıcık eltim böle bişey anlatmıştı.sinirÇok üzgünüm çoook geçmişinde muhakkak görüştükleri oluyo ama....pat diye böle sanki farklı birinin hikayesini anlatır gibi anlattılar mı oracıkta boğası geliyo insanın böle anlatanları..kötükedihüso:dilcikar:

bence bır kaynana boyle bıseyı anlatmamalıı gelınınee bıde tembıh etmıss kendide farkında yaptgın seyın yanlıs oldugunu ondan tembıh edıyo ama kaynananısın amcını cozemedım
,
esınızede bence bu konuyu hıc acmayın eskı seyler aklında yokken kurtlandırmayın adamı kapatın gıtsınnnnn

Bana soruyu sordugun icin cevabimi yaziyorum, hayir ben olsam hic üzülmezdim cünkü benden önce olan birsey neden beni ilgilendirsin.
Ikincisi kayinvalidemle güler eglenir ve bu özel ani benimle paylastigi icinde ona birde tesekkür ederdim. Demekki beni cok yakin bulmus ve anlatmis.
Ama kattiyen kötü düsünmezdim.

aman onumu taktın kafana benim eşim ben ikinci eşiyim benim ilk evliliğim ben yeni evlendiğimde bana devam önceki eşinden bahsettler neler neler halada konuşurlar kıskançlıktan ölüyorum ama ne yapacaksı kız arkadaşı eşi değilki beni düşünsene eşi yattığı herşeyi paylaştığı gerçi hiç sevmemiş ama genede eşi şuan zati heralde o anlattıklarından olsa gerek onları hiç sevmiyorum nefret ediyorum kafana takma bunları boşver ben öyle yapmaya çalışıyorum

Kayınvalideniz kötü niyetle ve canınızı acıtmak için söylese ;

kızı yanına yakıstırmazdım ben hiç asker ugurlamasına falan geldi kız,

der miydi sizce ? Ayrıca canınızı acıtmak için değil de , oğlunun aldatılması olayını sizinle paylaşma amacı gütmüş. Aldatacak kadar zayıf karakterde bir kızı size örnek göstermek istemedi ya.

Biz eşimle bile bu konuyu konuşmuştuk evliyken, kayınvalidenizin size anlatması da çok abes değil...

Yine de duymak istemiyorsanız , kayınvalideniz bir daha böyle bir konu açarsa , güzelce izah edersiniz..

slm arkadaslar direk konuyu anlatıcam önceki gün kayınvalidemle otururken laf arkadaslıktan acıldı konusurken tam hatırlamıyorum ne dediğimi ama kayınvalidem basladı onunda(yani esimin) vardı askere gitmeden önce baya bir süre konustular kızı yanına yakıstırmazdım ben hiç asker ugurlamasına falan geldi kız, askerden geldikten sonra arkadasları ayrıldınızmı baskasıyla gördük biz demişler esimde takip etmiş aldattıgını anlayınca ayrılmıs :( duyunca nasıl kaynar sular döküldü basımdan hala anlattıkları aklımdan cıkmıyor sonra birde bunu anlattıgını esime söylemeyecekmişim öyle diyor bunları duyunca ne kadar canım yandı allah askına arkadaslar bunlar bana anlatılacak seymi kız arkadası illaki olacak bunların esimle benim aramda bile sözü gecmedi iki ğündür sinirlerim alt üst oldu nolur akıl verin bana (karısık anlattım sanırım ):delphin:

üzülme be canısı hangimizin kayınvalideleri yapmıyor bu fatafatsızlıkları
benimkide yaptı hep durmadan
ooooooooooo yok neymiş önceki nin yanı başından ayrılmazmışda
onların yanında çalışırmış da o kıza çok paralar yedirmişde
sonra askerdeyken o kız eşime paralar yollamışda
evimize geldide resimler çekildikde
birde göstermesinmi gösterdi
bende k.valide yokken aldım yırttım geçmişi görüklemesin diye
daha beterini yaptılar daha neler neler sende anlat eşine k.validenin sana anlattıklarını
ben anlattım ve amaçlarına da ulaşamadılar ne yazıkki
avuçlarını yaladılar
düşünün bikerem görümçem bile benim yanımda eşime öncekinden slm getirdi
azının payınıda aldılar hepsi kötükedihüso:oklava:

boşver canım ya bende kaynananın kötü niyetle anlattığını sanmıyorum ama onun ağzından böyle gereksiz şeyleri duymak seni üzmüş takma kafana derim ben
bir kere benim görümcemde bir toplulukta laf nasıl açıldı bilmiyorum ama eşimin eskilerinden anlatmaya başladı.aslında görümcemle aramız çok iyi art niyetle söylediğini de sanmıyorum ama bende bozulmuştum.çünkü o toplulukta gereksizdi o konuşmalar
ben hiç bozuntuya vermedim sonra eşime kızdım kızkardeşin ne yapmaya çalışıyo diye o da cahillik işte sen boşver dedi bende üstelemedim
sende boşver insanlar bazen boş bulunup saçmalayabiliyolar insanlık hali işte-tatlicadiarzu-

Kötü niyetli olmasa da patavatsız olduğunu düşünüyorum kayınvalidenin.Senden öncesi önemli değil,eşin sonuçta seni seçmiş seninle evlenmiş ama eskiyi de böyle dillendirmeye gerek yok.Hani erkek-kız eşitliği.Senin annen yapsın damadına bakayım anlatsın böyle bir şey.Annenden kötüsü olmaz.Büyütülecek bir konu değil canım ama eğer hoşuna gitmiyorsa kırmadan uyar kayınvalideni ,bu tarz şeylerin hoşuna gitmediğini söyle.

Geçmişe mazi derler niye takıyorsun?? Hamilelik psikolojisi farklıdır ama bu kadar da abartma bence -tatlicadiarzu-

canımyaaa kasma kendini , qeçmişe mazi derler kaydirigubbakcemile4 geçmişin sıkıntılarıyla değil qeleceğini düşlediğin planlarınla yaşa, zehretme hayatı kendine :kızgın: hem 1de tersini düşün senin annen eşinin yanında qeçmişinden bahsetse ne olurdu ona qöre tepkilerin o doğrultuda olsun,yada heç kafaya takma nasılsa senin kocan o , onunla ewli olan sensin, diqerleri solda sıfırrrrrrkaydirigubbakcemile5

üzülme be canısı hangimizin kayınvalideleri yapmıyor bu fatafatsızlıkları
benimkide yaptı hep durmadan
ooooooooooo yok neymiş önceki nin yanı başından ayrılmazmışda
onların yanında çalışırmış da o kıza çok paralar yedirmişde
sonra askerdeyken o kız eşime paralar yollamışda
evimize geldide resimler çekildikde
birde göstermesinmi gösterdi
bende k.valide yokken aldım yırttım geçmişi görüklemesin diye
daha beterini yaptılar daha neler neler sende anlat eşine k.validenin sana anlattıklarını
ben anlattım ve amaçlarına da ulaşamadılar ne yazıkki
avuçlarını yaladılar
düşünün bikerem görümçem bile benim yanımda eşime öncekinden slm getirdi
azının payınıda aldılar hepsi kötükedihüso:oklava:

en iyisini sen yapmışsın şekerim, aqzına saglık, pabuç bırakmayacaksın böylelerine, kim olursa olsun...

ben kayınvalideniz size bunu anlattı diye densiz kadın ya da boğazlanması gereken kötü kaynana olduğunu düşünmüyorum.

evlenmişsiniz, barklanmışsınız.
birbirinizi çok sevmişsiniz, bebek bile bekliyorsunuz.
arkadaşlıktan konu açılınca kayınvalideniz de söylemiş.
ben bunda ne bir art niyet gördüm, ne de karalara bağlanacak bir konu..

ben olsam gayet tebessümle dinlerdim, umrumda bile olmazdı.
hele kocama bakınca bunların aklıma gelmesi söz konusu bile değil.
dertsiz başınıza boş yere dert edinmeyin bence..
hamileliğiniz tadın çıkarın..

Sizin taktığınız nokta kayınvalidenizin size eskilerden bahsetmesi...
Kimin olsa hoşuna gitmez...
Sonuçta siz kendi aranızda bu tür şeyleri konuşmazken geçmişi geçmişte bırakırken annesinin bu şekilde konuşması art niyet olmasada sinirini bozar insnaın gerçekten...
Sonuçta senin oğlun evlenmiş yuvasını kurmuş sen kalkmış gelinine bu şekilde konuşuyorsun eski sevgilisinden bahsediyorsun.Aklı başında mantıklı bi insan bu şekilde konuşmaz..Bence..
Siz kayınvalidenizi uyarın bana eskilerden bahsetme biz konuşmazken senin bunları bana anlatman hiç hoş değil ben kalkıp eski sevgililerimi anlatıyormuyum deyin.. Bakalım onun hoşuna gidicekmi?
Olmadı bir daha yapıyor eşine söylersin..bu tür şeylere çok sinir olurum ben...

Back
X