Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet biraz haklısın canım esimin benden önce mutlaka arkadası vardır ama ben bunu duymak konusmak istemiyorumkafamçokkarıştı
yorumlarınız için hepinize tessekr ederim canlarım biraz fazla taktım sanırım kafama bu aralar hamişlikten mi ne birazkafamçokkarıştı böyleyim kendime ugras arıyorum galiba :asigim:
kızı yanına yakıstırmazdım ben hiç asker ugurlamasına falan geldi kız,
slm arkadaslar direk konuyu anlatıcam önceki gün kayınvalidemle otururken laf arkadaslıktan acıldı konusurken tam hatırlamıyorum ne dediğimi ama kayınvalidem basladı onunda(yani esimin) vardı askere gitmeden önce baya bir süre konustular kızı yanına yakıstırmazdım ben hiç asker ugurlamasına falan geldi kız, askerden geldikten sonra arkadasları ayrıldınızmı baskasıyla gördük biz demişler esimde takip etmiş aldattıgını anlayınca ayrılmısduyunca nasıl kaynar sular döküldü basımdan hala anlattıkları aklımdan cıkmıyor sonra birde bunu anlattıgını esime söylemeyecekmişim öyle diyor bunları duyunca ne kadar canım yandı allah askına arkadaslar bunlar bana anlatılacak seymi kız arkadası illaki olacak bunların esimle benim aramda bile sözü gecmedi iki ğündür sinirlerim alt üst oldu nolur akıl verin bana (karısık anlattım sanırım )
![]()
üzülme be canısı hangimizin kayınvalideleri yapmıyor bu fatafatsızlıkları
benimkide yaptı hep durmadan
ooooooooooo yok neymiş önceki nin yanı başından ayrılmazmışda
onların yanında çalışırmış da o kıza çok paralar yedirmişde
sonra askerdeyken o kız eşime paralar yollamışda
evimize geldide resimler çekildikde
birde göstermesinmi gösterdi
bende k.valide yokken aldım yırttım geçmişi görüklemesin diye
daha beterini yaptılar daha neler neler sende anlat eşine k.validenin sana anlattıklarını
ben anlattım ve amaçlarına da ulaşamadılar ne yazıkki
avuçlarını yaladılar
düşünün bikerem görümçem bile benim yanımda eşime öncekinden slm getirdi
azının payınıda aldılar hepsi kötükedihüsoklava:
bence art niyetli değilde patavatsızca olmuş cnm