Sinirlerim Bozuldu (Halüsinasyon)

Valla canım bence bir doktora git diğer konularını okudumda sürekli sıradışılık var

nazardanda olabilir, sen kendine her gün sabah ve akşam ayetel kürsi oku eline üfle ve başından ayak ucuna kadar sür, bende de buna benzer şeyler olmuştu bu sayede baya bir rahatladım

çok geçmiş olsun
doktorunuz kesin tanıyı koyar sanırım
ama canınızı sıkmayın artık hemen her şey tedavi ile hallediliyor

geçmiş olsun..umarım çözüm bulursun..

geçmiş olsun bencede acilen dr gözükün, bende mesela etraftaki şekilleri garip yüzlere benzetirim mesela sandalyeye atılmışş bi bez parçasını nebilim tüldeki deseni, vs gibi şeyleri siluetlere benzetirim garip bi şekilde ama hiç dr gitmedim sadece kalkar o şekli bozarım :)) stres böyle şeylere neden olabilir ama seninki resmen olmamış şeyi oluyormuş gibi yaşamak

ben depresyondayken duvarda böcekler görüyodum küçük küçük. sonra antidepresan kullandım o görüntüler geçti. fakat diğer şeylere yardımcı olamadı o ilaçlar ve 6 ay sonra bıraktım.

Teşekkür ediyorum, bugün yaşamadım , umarım yediğim şeyle ve yorgunlukla alakalıdır,ilaçlık bir durum olsa gebelik nedeniyle kullanamam sanıyorum...

Çok geçmiş olsun. Bende anemi var, gözüm kararır, başım döner, noktalar uçuşurdu havada, doktora gittim ve anemi olduğunu öğrendim kan testleriyle. Doktora gidin sizde bu tarz birşey olabilir yada farkında olmadan korkup etkilenmiş olabilirsiniz izlediğiniz bir filmden, okuduğunuz birşeyden.

Bir arkadaş daha bahsetişti anemiden, gideceğim dr.a,teşekkürler..

hamilesiniz,yeni bir hamilelikle birlikte stres etkenleriniz artmış olabilir ve bunlarda bazı sıkıntıları tetiklemiş olabilir.yoğun kaygı durumunda da bu tip gerçek dışı şeyler görülebilir duyulabilir.

zaten doktora gidecekmişsiniz,çok geçmiş olsun.

Evet kaygı artısı yasıyorum bu gunlerde, bıraz endıse oluyor ıster ıstemez :) Teşekkür ediyorum...

ay şu saatte okudum, bi ürktüm :KK53:

doktorunuzun ne dediğini yazarsanız çok iyi olur merak ettim bende

Cnm psikiyatriye gidin ...korkmayın ,inş önmli bişiy değildir

ilaç kullanıyor musunuz? bazı ilaçlar halüsinasyon yapıyor. astım ilacım yapmıştı bir dönem.
Folık asıt dısında herhangı bır ılac kullanmıyorum.

Ari sutu kullaniyormussunuz hemen birakin, ari sutu ve propolis bazi bunyelere alerjik etki yaratiyor ve dikkat daginikli, halusinasyon, bayginlik gibi yan etkileri oluyor.
Bugun kullanmadım :)

sizofren gibi duruyor doktora gitmelisin

bunu okumamıştım kızı şizofren yapmıştım bende
:))))))

gecmıs olsun canım..kendı doktorum demıssın? bı rahatsızlıgın var mı psikolojık yanı bu zamana kadar bır teshıs konuldu mu belkı de ılac kullanmalısın bellıkı beyinin sana oyunlar oynamaya baslamıs

Yok canım, gebelikten oturu duzenlı gıttııgım jınekologtan bahsetmıstım, yıyecekler konusunda da çok bılgılendırıyor benı sagolsun.....

Hamilesiniz sanırım. Bebekten kaynaklı bazı mineral eksiklikleri yaşıyorsanız bu halüsinasyona neden olabilir. Belki bu tarz basit bir şeydir. Geçmiş olsun. Doktor çözer hemen bir kan testiyle.

Merhaba arkadaslar bende de asagi egilince bas donmesi, gozumde beyaz noktalarin ucusmasi oluyor. Bir de son zamanlarda korkudan ziplamalarim cok oluyor. Kapidan simdi esim girecegini bildiyim halde esim kapiyi acar acmaz sicriyorum. Geceleriyse sinirler olmali bedenim atiyor. Rüyamda sık-sık yatağımı böceklerin kapladığını ve ya yatağımda iyne oldugunu dörüyorum. Bazen kalkıp aradığım da olmuş.

Sessiz ve yoğunlaşılmış bir ortamda ani ses ve görüntüleri benim de bir çok şeye benzetmişliğim vardır, hele ki evde biri karşıma aniden çıktığında :) bu nedenler eşim yanıma sesli gelir hep korkmayayım diye. her neyse, bu da benim konu dışım oldu :) Bu seferki yaşadıklarım diğerlerinden farklı geliyor, ama yorumunuz gülümseme nedenim oldu,konuşmaya ihtiyacım vardı, çok teşekkürler :)

Gerçekle rüya arasında bile çok ggarip şeyler oluyor . Belki göz yanıılması tarzı birşeyde olabilir bunlar . Doktora gitttiğinde bakalm ne diycek merak ettim bende şimdi :)
Bende korkarım çok gece çok irkilirim . Uykuda çığlık atarm :D Bikeresinde eşim yerde eğilmiş ben de onu hrsz filan sanıp çığlık atmştm . Mesela geçenlerde uykumda zil çaldı sonra gözleirmi açtım gerçekten zil çalıyormuş . Gerçekler riyaya da aktarılabiliyor bazen . Birkeresindede rüyamda 1 tepsi hamur işi görmüştüm bi uyandım aynı rüyamdaki gibi 1 tepsi hamur işi yapmştı annem ama aynısıydı gerçekten . Gerçektede belki göz yanılması tarzı birşeyler olablir . Geçmiş olsunn

Ya ben de dalgınken karşımda insan belirince korkunç olarak görüp bağırıyorum birden ama siz bayağı uçan vantilatör falan bayağı başka yerlere gelmişsiniz.. Psikiyatrik bir tedavi şart.. Hemen başvurun..

Cnm ben bu tür konulara bilimsel bakamiyorum. Halüsunasyon beyin tümörü ilerlediyse şizofreni hastalığınin ilerlemiş halinde ve musallatlarda olur. Evlenmeden önce 1 sene bende böyle şeyler yaşadım bnmki musallatan olmuştu. Düzeldi şükür o zamanlar çok arastiriyodum

Back
X