- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazardanda olabilir, sen kendine her gün sabah ve akşam ayetel kürsi oku eline üfle ve başından ayak ucuna kadar sür, bende de buna benzer şeyler olmuştu bu sayede baya bir rahatladım
çok geçmiş olsun
doktorunuz kesin tanıyı koyar sanırım
ama canınızı sıkmayın artık hemen her şey tedavi ile hallediliyor
geçmiş olsun..umarım çözüm bulursun..
geçmiş olsun bencede acilen dr gözükün, bende mesela etraftaki şekilleri garip yüzlere benzetirim mesela sandalyeye atılmışş bi bez parçasını nebilim tüldeki deseni, vs gibi şeyleri siluetlere benzetirim garip bi şekilde ama hiç dr gitmedim sadece kalkar o şekli bozarım :)) stres böyle şeylere neden olabilir ama seninki resmen olmamış şeyi oluyormuş gibi yaşamak
ben depresyondayken duvarda böcekler görüyodum küçük küçük. sonra antidepresan kullandım o görüntüler geçti. fakat diğer şeylere yardımcı olamadı o ilaçlar ve 6 ay sonra bıraktım.
Çok geçmiş olsun. Bende anemi var, gözüm kararır, başım döner, noktalar uçuşurdu havada, doktora gittim ve anemi olduğunu öğrendim kan testleriyle. Doktora gidin sizde bu tarz birşey olabilir yada farkında olmadan korkup etkilenmiş olabilirsiniz izlediğiniz bir filmden, okuduğunuz birşeyden.
hamilesiniz,yeni bir hamilelikle birlikte stres etkenleriniz artmış olabilir ve bunlarda bazı sıkıntıları tetiklemiş olabilir.yoğun kaygı durumunda da bu tip gerçek dışı şeyler görülebilir duyulabilir.
zaten doktora gidecekmişsiniz,çok geçmiş olsun.
Cnm psikiyatriye gidin ...korkmayın ,inş önmli bişiy değildir
Folık asıt dısında herhangı bır ılac kullanmıyorum.ilaç kullanıyor musunuz? bazı ilaçlar halüsinasyon yapıyor. astım ilacım yapmıştı bir dönem.
Bugun kullanmadım :)Ari sutu kullaniyormussunuz hemen birakin, ari sutu ve propolis bazi bunyelere alerjik etki yaratiyor ve dikkat daginikli, halusinasyon, bayginlik gibi yan etkileri oluyor.
sizofren gibi duruyor doktora gitmelisin
:))))))bunu okumamıştım kızı şizofren yapmıştım bende
gecmıs olsun canım..kendı doktorum demıssın? bı rahatsızlıgın var mı psikolojık yanı bu zamana kadar bır teshıs konuldu mu belkı de ılac kullanmalısın bellıkı beyinin sana oyunlar oynamaya baslamıs
Valla canım bence bir doktora git diğer konularını okudumda sürekli sıradışılık var
Saol canım..Geçmiş olsun canım
Yokİlginc..kullandıgınız bir ilac var mı?
Yok canım korkma, gizemli bir durum değil :)))) tamam yazarım.....ay şu saatte okudum, bi ürktüm
doktorunuzun ne dediğini yazarsanız çok iyi olur merak ettim bende
ellerinin kınalı olması, nefes alamaman şimdide bu.Hangi konum acaba??? nefes alamadıgım bır durum olmustu o mu????? bır sorun cıkmadı ondan şükür ki, çok korkmustum....
Sessiz ve yoğunlaşılmış bir ortamda ani ses ve görüntüleri benim de bir çok şeye benzetmişliğim vardır, hele ki evde biri karşıma aniden çıktığında :) bu nedenler eşim yanıma sesli gelir hep korkmayayım diye. her neyse, bu da benim konu dışım oldu :) Bu seferki yaşadıklarım diğerlerinden farklı geliyor, ama yorumunuz gülümseme nedenim oldu,konuşmaya ihtiyacım vardı, çok teşekkürler :)