- 10 Kasım 2019
- 76
- 55
- 88
- 38
- Konu Sahibi Bortecineee
Kızını kucağına bir alsın o zaman izleyin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok kuzucugum benim eşim ana babalarını sevmezdi yegenlerine kurbaaannnn tipik yengeç babacan biri... 30 da evlendi hemen bebeğimiz olduğu halde hala ben çok geç baba oldum diyip üzülür düşünBende yeğenlerimi çok seviyorum ya öyle demeyelim şimdi.
Mevzu yeğen sevgisi değil bence, denge kuramayan yetişkinler.
Ablanız düşman başınaBenim ablam da sikayetçiydi bu konudan eşine demiş ki ben kıskanıyorum sevmeyeceksin onları bebek doğunca da böyle yaparsan hiç iyi şeyler olmaz dediş eniştem şuan onlara mesafeli ablam daha cuma günü doğum yaptı kızı oldu eniştem şuan çok iyi bebeğine çok ilgili yegenlerine olan sevgisine mesafe koydu
Konu yeğen değil ama burada, onlara mesafe koydu diye mutlu oluyorsa ablaniz, kendi çocuğuna aynı şeyi yaptırır birileri birgün.Ama hamilelik sürecinde kızına dair en ufak bir sevgi belirtisi göstermedi ablam da doğumdan sonra da böyle olur diye korktu
hay ALLAH razı olsun anne baba sevgisi bitti sıra diğer aile bireylerine geldi yazık çok yazık bir gönülde herkesin sevgisine yer bulunur bu kadar darlanmak neyin nesiBir çocuktan sevgiyi esirgeyen, yasaklayan zihniyet de neyin kafası, nasıl bir merhamet yoksunluğu bilemedim...
Ya zaten 7/24 evlatlarıyla bir arada oluyor insan, yeğene daha çok vakit ayırıp, ona daha çok sevgi veremezki...
Maalesef şimdi bakınca üzüldüm suç adamda resmenProfilinizdeki mesajlarınıza bakılırsa asıl problem eşinizin sizden başka herkese değer vermesi.
Bunu çözmelisiniz. Sizi ve çocuğunuzu geri plana atan birini baba yapmadan önce bu sorunu halletmeliydiniz.
Baştan sona aileci, karısına değer vermeyen birinden doğmayan bebeğini sevmesini beklemek çok üzücü.Maalesef şimdi bakınca üzüldüm suç adamda resmen![]()
Bİz bu tip insanlara el iyisi deriz. Sağa sola yaranmak için başkalarını sever, başkalarının çocuklarına ilgi gösterirÖncelikle hepinize günaydın. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Eşimin telefonundaki fotoğraf albümünde yeğeni ve doğacak kızımızın adına bir fotoğraf albümü açıldığını gördüm bakayım dedim, eşimin iki yeğeni var ikisinin de fotoğrafları videoları, yepenlerinden küçük olanın ultrason görüntüsü varken benim bebeğime dair tek bir ultrason görüntüsü bile yok, ona koronadan dolayı doktor odaya almadı diye kalp atışlarının videosunu atmış, renkli ultrason görüntülerini atmıştım ama bir tanesini bile telefonda tutmayıp silmiş ve ne diğer fotoğraf albümlerinde ne de o isimlendirdiği albümde kızımıza dair hiçbir şey yok. Görünce açıkçası çok üzüldüm. Ben bunları gördüğümde eşim uyuyordu. Dışarıya hava almaya çıkacaktım çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye." eşimin bu aşırı yeğen sevgisinden bıktım artık, ben de yeğenlerimi seviyorum ama eşim kadar abartmıyorum. Sanki kendi evladıymış gibi davranıyor ama doğacak evladının tek kalp atışı sesinin olduğu video veya renkli ultrason fotoğrafı telefonunda yok.
İyi halt yemiş, ne kadar ayıp yaptığı şey. Sizin çocuğunuz olsa ve ablaniz teyze olarak aşırı sevse ilgi gösterse , enisteniz yüzünden mesafe koymak zorunda olsa hoşunuza gider miydi ? Kadınların bu kıskançlığını anlamıyorumBenim ablam da sikayetçiydi bu konudan eşine demiş ki ben kıskanıyorum sevmeyeceksin onları bebek doğunca da böyle yaparsan hiç iyi şeyler olmaz dediş eniştem şuan onlara mesafeli ablam daha cuma günü doğum yaptı kızı oldu eniştem şuan çok iyi bebeğine çok ilgili yegenlerine olan sevgisine mesafe koydu
Ya aslında yeğen el değil sonuçta ama işte anladınızBİz bu tip insanlara el iyisi deriz. Sağa sola yaranmak için başkalarını sever, başkalarının çocuklarına ilgi gösterir
Aynı babama oldu ohhhhhhh ohhhhhhhhErkekler sınırını bilmiyor galiba. Ama hiçbirşey kendi çocuğunun yerini tutmaz. Babamda zamanında evlada yapılmayacak yatırımı, ilgiyi yeğenine yaptı da düğününe bile çağırmadı sevgili yeğeni.
Evladı ve yeğeni arasında güzelce denge kurabilirdi, araya mesafe koyması ve bunun çok matah bir şeymiş gibi anlatılması hiç hoş değil. Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir.Benim ablam da sikayetçiydi bu konudan eşine demiş ki ben kıskanıyorum sevmeyeceksin onları bebek doğunca da böyle yaparsan hiç iyi şeyler olmaz dediş eniştem şuan onlara mesafeli ablam daha cuma günü doğum yaptı kızı oldu eniştem şuan çok iyi bebeğine çok ilgili yegenlerine olan sevgisine mesafe koydu