Sinirlerim bozuldu

OltadakiZil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
1.224
204
123
39
meraba kızlar

bılıyorum yazdıgım dert degıl ama..sınırlerım bozuldu anlatma geregi duydum..

sabah markete bir plasiyer arkadas geldi..benım odada oturduk sohbet falan ettık..ve tam o sırada kasıyer (gercekten cok sevdıgım cok tatlı bır kız)geldi.faturaları vermek için..kasıyer odadan cıktıktan sonra..plasıyer arkadas kasıyerın yasını sordu..bende 19 dedım..sonra neden sordugunu sordugumda..bılmem cok bakımsız gozukuyor..dedı..ne gıbı dedım..elleri falan dedı..kızında ellerınde bır rahatsızlık var..egzama gıbı sısıyor..yara falan oluyor..dedım rahatsız..ondan dedım..ama ınanın ıcıme dokundu..cunku benımde ayaklarımda..okul yıllarımda sıgıl cıkmıstı..bır arkadasım cok ıgrenc gozukuyor demıstı..o hıc aklımdan cıkmamıstı..ama sımdı bu adamın soyledıgı de uzun bır sure aklımdan cıkmaz..bılmıyorum ya ben cok kuruntuluyum..yada............................................:1no2:

Bayanız böyle şeylere bazen takabiliyoruz..
Takma kafanı oda senin nazar bıncuğun olsun
Resimdeki sensen güzel kızsın takılma amannn boşverseneeee.......kaydirigubbakcemile3

insanın böyle hastalık rahatsızlıklarıyla dalga geçen insanlar nefret ederimboşver cnm hiç takılma yaaa

kimse kendine güzelligine gençligine güvenmesin............
kimin ne olucagını kim bilebilir ki............başımıza her an her şey gelebilir......o yüzden.....
insanlarlarin fiziksel görüntüleriyle dalga geçmek kadar cahilce bir şey olamaz.........
hiç kafaya takmayın kendi cahilligi...........
bilgisizligi...........her söyleneni takacak olursanız dünya başmı olur canım.........boşverrrrrr

önyargılı olmak ne kadar kötü birşey...
iyiki de bu boşboğaz insan,o bayanın direk yüzüne söylemedi...
hoş bir davranış değil,aksine bakımsız elle,rahatsız olan
eli de ayırt edemeyecek kadar kıt bir insan...
insanlar eğer ufak ya da büyük bir hastalıkla dalga geçmeye
utanmıyorlarsa,siz de onları kırmaktan çekinmeyin bence...
sevgiler...

Bayanız böyle şeylere bazen takabiliyoruz..
Takma kafanı oda senin nazar bıncuğun olsun
Resimdeki sensen güzel kızsın takılma amannn boşverseneeee.......kaydirigubbakcemile3

yok tatlım benım ayagımdakıler gectı zaten..
sımdı bu kasıyer kız ıcın uzulmustum..aklıma kendım gelmıstı..

resımdekı evet benım tesekkurler canım..o senın kalbının guzellıgı..:1hug:

o aptal herife mi kalmış kızın nasıl göründüğü
patavatsıza bak sen...ağzının payını veremedin mi burda gelip bize anlatacağına

Dengesizin biriymis bosver o önce distan görülmeyen ama icinden ah cektigi kendi kusurlarina baksin....

He birde o kisiye ben bu resmi yolluyorumkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Sen, evinde aynanız yok gaLißa diyecektin....O da HÖNK:1shok: diye kaLacaktı:roflol:

Benimde ellerimde rahatsızlık var kışık balon gibi şişer hatta bazen kanar soğuktan dolayı... Soğuk alerjim var... Bu zamana kadar benim arkamdan böyle konuşan oldu mu bilmiyorum ama böyle konuşan insanların o güzelliklerinin baki kalacağı ne malum!!! Allah böyle insanlara hidayet versin... Bende olsam üzülürdüm söylediğine ama takma kafana onun terbiyesizliğine ver...

Hatasiz kul olmaz
Her güzelin bi kusuru vardir
O adam önce bi kendisine baksin eminim onunda vardir bi eksi kötükedihüso

üff ya böyle dangalak insanlara sinir oluyorum aslında onlara söylediklerinn iki katını söyleyip iyice bozmak lazım ama işte arkadaşın fln olduğu için ağzını açıpta bişey diyemiyosun yada insanlıktan çıkmamak adına susuyosunn

Densiz ve dangalağın tekiymiş, insanları dış görünüşüyle yargılamak hatta dış görünüşü hakkında tutup yorum yapmak ancak bir denyonun işidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…