sinirlerim çok bozuk paylaşmak istedim :(

gerçektn sinir bozucu,anlıyorum seni..madem bukadar zevkli ve beceriklisin hemen kolları sıva eltinin evine uygun güzel bir tane tv ünitesi çizin beraber..benim ünnite senin evine uymayabilir ölçüsünü alıp nasıl birşy istiyorsan sen anlat ben çizeyim ikimizin farklı ve güzel olsun görenler iki eltininde evleri birbirinden güzel,zevkli ve ne güzel olmuş desinler dersin..hem beraberce paylaşımda bulunmuş olursunuz hemde kalp kırmadan farklı birşyler yaptırtmış olursun,canında sıkılmamış olur.

arkadaşlar burdaki formları okuyorum sıkıntılarını paylaşan arkadaşlarımıza bazılarımız dikkatimi çekti hep şu yorumu yapmışlar " işte ne insanlar var nelerle uğraşıyor siz bi tv ünitesini problem yapmışsınız eşinizle birbiriniz kırmışsınız falan filan...." tamam ne insanlar var nelerle uğraşıyor allah kimseye büyük dert vermesin yada çaresini versin herkeze ama şimdi arkadaşımızın bi hevesi bi merakı var evlenirken bile eşyalarını özellikle kimsede olmayan şeylerden istemiş bunun için çaba sarfetmiş araştırmış en sonunda kendi tasarlamış yaptırmış böyle bi durumlada karşılaşınca ki hassas bi durum belli ki onun için morali bozulmuş paylaşmış napsın yani şimdi dünyada insanlar nelerle uğraşıyor diye paylaşmasın mı ????

arkadaşım sana gelince ben kendi fikrimi söylüyorum madem eltin aynısını yaptırmak istemiş istersen diğer arkadaşların dediği gibi onada bitane çiz ki bana sorarsan yani bence ona çizdikten sonra ben olsam sendeki tv ünitesinii al elticim madem çok beğendin bu senin olsun (zaten seninde hevesin kaçmış :) ) eğer durumun müsaitse o kadar ona kafa yorcağına kendine yenisini çiz yenisini yaptır onada söyleme görünce süpriz olsun :1:

Canım benim biraz haklısın sen şimdi daha yeni evlisin,heveslisin,meraklısın hakkındır.Ama anladığım kadarıyla eltin senin kadar becerikli,zevkli ve düşünceli değil.Aslında duyar duymaz düşüncelerini paylaşmalıydın bence.En iyisi müsait bir zamanda konunun açılmasını sağla ve eltine deki"valla şekerim tv ünitesi tamamen benim tasarımım beğenmenize sevindim,sen de kendi tv üniteni çiz de görelim bakalım ne kadar zevklisin,en azından görenlere deriz ki biz iki elti çok zevkliyiz kimse de görülmemiş birşey olsun dedik kendimiz çizdik,deriz"de ee eşek değil ya anlar herhalde."istersen gel senin için de,senin zevkine göre bir model çizelim"falan de.Baktın anlamıyor bu benim zevkim isteseydim bende gider demode birşeyler alırdım,özendim bezendim şekerim senin hiç mi zevkin yok ayol hep aynı hep aynı mı kullanacağız"de.Ya aslında söylenecek çok şey var bence sinirlenmeden,sakince konuş "zaten koltuk takımımız bile aynı olmuş bir evden iki tane olmasına ne gerek var,insanları sıkmayalım" denilebilir.Kolay gelsin tatlım sakin ol kendini yıpratma...

çok teşekkür ederim.

bi evdeki en şık dekor bence o evin hanımının hanımefendiliğidir, masaymış sandalyeymiş canak çömlekmiş . . . hepsi taklit edilebilir ama kişilik asla . . .

bu konunun ne kadar can sıkıcı olduğunu bende geçen yıl yaşadım
aynı mahallede oturduğumuz bir çocukluk arkadaşım var
yılda 2 - 3 kez birbirimizin evine gider geliriz
beni çok kıskandığını her zaman hissederdim
bir gün onlara çaya gittik eşimle
eve girdiğim anda şok oldum
evini benim evle aynı renge boyatmış
ben koltuk takımımı 2 ay önce değiştirmiştim, benimkilerin aynısından gidip almışlar
koltuklara uygun halı almıştım, halınında aynısını almışlar
evdeki ufak tefek süs eşyaları bile benimkilerin tıpatıp aynısı
ikimizinde çocukları aynı yaşta, çocuğunun üzerindeki kıyafetler bile benim oğlumun kıyafetleriyle aynıydı
içeri girdikten bir kaç dakika sonra eşim dediki
ya arkadaş bu evin bizim evden bi farkı kalmamış
ben akşamları direk buraya geleyim işten
burası durağa daha yakın dedi :)
karı koca ikiside çok bozuldular, belli etmemeye çalıştılar ama
o an anladımki sadece arkadaşım değil, kocasıda en az onun kadar kıskançmış
öyle sinir oldum ki
o günden sonra ne zaman bana gelmek istese hep bir bahane uyduruyorum, istemiyorum evime gelmesini
bende gitmiyorum onlara.

esınızın cevabına ve verdıgı tepkıye bayıldım.ıste guzellıkle alt etmek budur

bu konunun ne kadar can sıkıcı olduğunu bende geçen yıl yaşadım
aynı mahallede oturduğumuz bir çocukluk arkadaşım var
yılda 2 - 3 kez birbirimizin evine gider geliriz
beni çok kıskandığını her zaman hissederdim
bir gün onlara çaya gittik eşimle
eve girdiğim anda şok oldum
evini benim evle aynı renge boyatmış
ben koltuk takımımı 2 ay önce değiştirmiştim, benimkilerin aynısından gidip almışlar
koltuklara uygun halı almıştım, halınında aynısını almışlar
evdeki ufak tefek süs eşyaları bile benimkilerin tıpatıp aynısı
ikimizinde çocukları aynı yaşta, çocuğunun üzerindeki kıyafetler bile benim oğlumun kıyafetleriyle aynıydı
içeri girdikten bir kaç dakika sonra eşim dediki
ya arkadaş bu evin bizim evden bi farkı kalmamış
ben akşamları direk buraya geleyim işten
burası durağa daha yakın dedi :)
karı koca ikiside çok bozuldular, belli etmemeye çalıştılar ama
o an anladımki sadece arkadaşım değil, kocasıda en az onun kadar kıskançmış
öyle sinir oldum ki
o günden sonra ne zaman bana gelmek istese hep bir bahane uyduruyorum, istemiyorum evime gelmesini
bende gitmiyorum onlara.

:1: :1: :1: canım senin hikayen de benimkisinden komikmiş yaa.. nyse demekki bu tip insanlar hayatın her alanında varlar, önlerine geçmek imkansız, görüşmeme kararı en mantıklısı bence, ama işte benim öyle bir şansım yok :50: fazla muhattap olmam ben de e ne yapayım canım o da kişilikli olsun biraz.ama senin anlatıığına bayıldım. oh bee keyfim yerine geldi biraz, konuyu kk da paylaşma güzel fikirmiş arkadaşlar, yaptığınız yorumlar ve verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim bana iyi geldiniz :)

ne tv ünitesiymiş.... bi foto koyun belki bende aynnısını yaptırırım

senin aynısını yaptırmanda sakınca yok canım ne de olsa tanışmıyoruz, zaten burada fotolarımızı paylaşma sebebimiz fikir vermek fikir alamak, ama evimize gelip giden insanlar aynı bizim elti olduğumuz için, insanlara karşı gülünç olucaz, hem daha başka daha daha güzel tv üniteleri var, benim kızdığım nokta neden birebir herşey. nyse, şimdi fotoğrafı koyarım ama gelecek yorumlardan çekiniyorm, bumuydu ben de bişey zannettim filan gibi bir yorum gelirse, daha da üzülürüm, ama takıldığım nokta ne olursa olsun taklit edilmek. insan utanır yaa, ben birini taklit etmeye utanırım açıkcası.

ben olsam direk eltime bişey demezdim ama onunda olduğu misafirlikte konuyu oraya getirip eltinin kıskanç olduğunu imalı bir şekilde dile getirir onu yarin dibine sokar aldığına da bin pişman ettirirdim.alınan alınmış yapacak bişey yok ama en azından için rahatlar:52::52:

Arkadaşlar merhaba,

dün akşamdan beri sinirlerim çok bozuk, size konuyu en başından anlatıyım akıl vern lütfen.
3 aylık yeni evli bir çiftiz, evimizdeki eşyaları alırken her evlenecek çift gibi kendi zevkimizce herşeyimizin çok güzel olmasını istedik, yapım gereğide değişik ve kimsede görülmemiş şeyleri kullanmayı severim, bunun için eşyalarımızı seçerkende aynı özenle seçtik, çok aradık, çok yorulduk, gerktiği yerlerde bazı şeyler için kolları sıvadık kendimiz müdahale ettik, kayınvalidemin apartmanından evimizi de aldık çok şükür, aldığımız daire giriş katıydı ve kayınvalidem kendi isteği ile aldığımız eve taşındı, bizde onun oturduğu eve taşındık, bazı dokunuşlarla sanki evi baştan yaptık görenler inanamadı bu ev o evmi şimdi falan dediler. Tüm eşyalarımızı bütçemiz yettiğince aldık, tv ünitesi salonun çehresini belirdeği için çok farklı olsun göz alıcı olsun istedik, bunun için çok gezdik, çok aradık kendi zevkimize uygun bir ünite bulamadık, ben işyerimde boş zamanlarımda istediğim üniteyi kendim çizdim sonunda ve mobilyacımıza giderek bir hevesle yaptırdık, velhassıl güzel de oldu. Herkes çok beğendi,buraya kadar herşey çok güzel.
Sinirlemi bozan olay ;şimdi 8 yıllık evli olan eltimler de bizim tv ünitemizin aynısını yaptıracaklarmış ve köşe koltuğumun aynısını almışlar, dün akşam eltimdeydik bu haberi aldığımda sinirden lokmalar boğazıma dizildi, ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim, ben daha 3 aylık evliyim heveesle dizdiğim salonumdan eşyalarımdan soğudum, insan bukadar düşüncesiz olabilir mi allah aşkına yeryüzünde başka tv ünitesi kalmamış gibi, kızlar gerçekten okadar sinirliyimki, eltimin düşüncesizlikleri daha 3. Ayda bıktırdı beni, evlerimize gelip gidenler aynı insanlar, ikimizin salonu da aynı, eşyalar aynı, bir kadın bunu nasıl kabul eder allah aşkına, ben kendime yediremem başkasında gördüğüm şeyin aynısını evime yaptırmayı heleki eltiyiz yani, azımı açıp tek kelime söyleyemedim, moralimin bozukluğuyla kaldım dün akşam, yolda eşime püskürdüm nasıl olur böyle şey başka tv ünitesimi kalmadı diye, en çok moralimi bozanda eşimin yorumları oldu, ona göre gayet normalmiş, nevar canım kadın onu beğenmiş yaptırmak istiyo diyo ve yorumları ile çok kırdı kalbimi, en azından o anlasaydı, erkek tabi umrunda olmadı, sinirlerim çok buzuk arkadaşlar, sizin tavrınız ne olurdu?

bi başkasının eşyasının aynısını almak beni rahatsız ederdi belkiii odaa
ama benim eşyanı begenmiş aynısını yaptuırmak istiyo yaptırsın hele o hiçç rahatsız etmezz..
her kesin evi damı parası cebi ayrı bu kadar kasmaya gerek yok bence...:24:

Eltin de çok gurursuzmuş.

Eşinden seni anlamasını bekleme.
Erkeklere çok normal bu durum.Aslında çok da abartılacak bir şey yok bence.

valla canım benim kusura bakma ama bende eşinle aynı fikirdeyim...
kadın onu beğenmiş onu yaptıracak kim ne diyebilirki bu duruma...
aynı durum bende olsa umursamazdım..
yinede allah başka dert vermesin...

canım eltın senı kıskanıyor kuma gemısı yurumus eltı gemısı yurumemıs der eskıler bılmem duydunmu benım eltılerde benı cok kıskanır benı taklıt ederler sevın bence demekkı kendını baya asagıda senıde goklerde goruo yazık ben acıorum gelısmemıs kısılıklerı ımrennmesı hos bence sen nerde degısık hos bısey var al onu yenı aldım dıyede gozune sok bakalım hızına yetısebılecekmı bıde kıyafet konusunda takıp et onun gıyemeyecegı ama senın gıyebılecegın seyler al bakalım ne oluo ben yapıorum cok komık oluolar ortalıkta sekılsız bı sekılde gezıolar herkeste farkında mıllet guluo sen sınır olma mıllet farkeder ne kotu bı durum dusunsene herkesın dılınde eltısı habıre onu taklıt edıo denılmesı sahsen benı cok ıncıtır

yaptıracaksa yaptırır, yapacak fazla bişe yok
erkekler düz mantıktır,
aynısını kocanız yaşasaydı "ben beğendim yaptırdım x de beğenmiş olmalı ki taklit ediyor, demek ki ben zevkliyim" der çıkardı işin içinden
bu konuda sizi anlamasını beklemeniz beyhude olur

Ne kadar ters dusunuyorsunuz .
Ben olsaydım kendı tasarladıgım urunu kendı evıne yaptıracak kadar begendıklerı ıcın memnun olurdum
hatta farklılık olsun dıye fıkırlerde sunardım hem kımse kırılmazdı hemde evımız aynı olmazdı .. hemde yardımcı olmus olurdum..
Nedır bukadar paylasılamayan ya esya altı ustu ..

ben olsam hiç kafama takmazdım canım evime bir koltuk takımı aldım samimi görüştüğümüz kaç kişi çok beğendiklerini evlerine almak istediklerini söylediler hiç de gocunmadım demek ki zevk sahibiymişim başkası da beğeniyor dedim.çok takılma boşver bunlar önemsiz konular inan canını sıktığına bile değmez:31:ayrıca eşine boşuna kırılmışsın adam yengesine ne desin beğenmiş yaptırmak istiyorsa engel olamaz ki:50:biz bayanlarda bazı konularda erkekler gibi rahat olabilsek daha mutlu oluruz

bazı insanlar çok arsız oluyor. ben birinde gördüğüm bişey çok hoşuma gitse bile özellikle aynısından almam ki, benden gördü de aldı demesinler diye. karakter meselesi..

Arkadaşlar merhaba,

dün akşamdan beri sinirlerim çok bozuk, size konuyu en başından anlatıyım akıl vern lütfen.
3 aylık yeni evli bir çiftiz, evimizdeki eşyaları alırken her evlenecek çift gibi kendi zevkimizce herşeyimizin çok güzel olmasını istedik, yapım gereğide değişik ve kimsede görülmemiş şeyleri kullanmayı severim, bunun için eşyalarımızı seçerkende aynı özenle seçtik, çok aradık, çok yorulduk, gerktiği yerlerde bazı şeyler için kolları sıvadık kendimiz müdahale ettik, kayınvalidemin apartmanından evimizi de aldık çok şükür, aldığımız daire giriş katıydı ve kayınvalidem kendi isteği ile aldığımız eve taşındı, bizde onun oturduğu eve taşındık, bazı dokunuşlarla sanki evi baştan yaptık görenler inanamadı bu ev o evmi şimdi falan dediler. Tüm eşyalarımızı bütçemiz yettiğince aldık, tv ünitesi salonun çehresini belirdeği için çok farklı olsun göz alıcı olsun istedik, bunun için çok gezdik, çok aradık kendi zevkimize uygun bir ünite bulamadık, ben işyerimde boş zamanlarımda istediğim üniteyi kendim çizdim sonunda ve mobilyacımıza giderek bir hevesle yaptırdık, velhassıl güzel de oldu. Herkes çok beğendi,buraya kadar herşey çok güzel.
Sinirlemi bozan olay ;şimdi 8 yıllık evli olan eltimler de bizim tv ünitemizin aynısını yaptıracaklarmış ve köşe koltuğumun aynısını almışlar, dün akşam eltimdeydik bu haberi aldığımda sinirden lokmalar boğazıma dizildi, ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim, ben daha 3 aylık evliyim heveesle dizdiğim salonumdan eşyalarımdan soğudum, insan bukadar düşüncesiz olabilir mi allah aşkına yeryüzünde başka tv ünitesi kalmamış gibi, kızlar gerçekten okadar sinirliyimki, eltimin düşüncesizlikleri daha 3. Ayda bıktırdı beni, evlerimize gelip gidenler aynı insanlar, ikimizin salonu da aynı, eşyalar aynı, bir kadın bunu nasıl kabul eder allah aşkına, ben kendime yediremem başkasında gördüğüm şeyin aynısını evime yaptırmayı heleki eltiyiz yani, azımı açıp tek kelime söyleyemedim, moralimin bozukluğuyla kaldım dün akşam, yolda eşime püskürdüm nasıl olur böyle şey başka tv ünitesimi kalmadı diye, en çok moralimi bozanda eşimin yorumları oldu, ona göre gayet normalmiş, nevar canım kadın onu beğenmiş yaptırmak istiyo diyo ve yorumları ile çok kırdı kalbimi, en azından o anlasaydı, erkek tabi umrunda olmadı, sinirlerim çok buzuk arkadaşlar, sizin tavrınız ne olurdu?

Canım eltine benimkiler çok mu hoşuna gitti aynısını alıyormuşsun de belki vazgeçer.Yaptırırsa da gelen herkese evden konu açıp eltim çoooooooooook beğendi o da yaptırdı aynılarından dersin :)

eltıne dekı canım benımkını sana verıyım ıstersen ben baska yaptırayım cunku ben ıkımzdede aynısı olmasını ıstemıyorum

ufaktan bı laf sokma ama tatlılıkla soylemıs olursun

Ne kadar ters dusunuyorsunuz .
Ben olsaydım kendı tasarladıgım urunu kendı evıne yaptıracak kadar begendıklerı ıcın memnun olurdum
hatta farklılık olsun dıye fıkırlerde sunardım hem kımse kırılmazdı hemde evımız aynı olmazdı .. hemde yardımcı olmus olurdum..
Nedır bukadar paylasılamayan ya esya altı ustu ..

Katılıyorum arkadaşım.Ne yani kimsede olmayan,çok özel eşyalar vs.Topu topu eşya onlar.Eltinle bir ailesin,bir eşya yüzünden birbirinizden soğumak aile ilişkilerinizi zedeler...

Benim köşe koltuğumun yanında farklı desende bir tekli koltuk var benim kaynım da ona bayıldı mesela bende yaptırıcam çok hoşuma gitti dedi.Ve hiç bu tarz tepkiler vermedim,hatta"çok şık duruyo bence de yaptırın"dedim...

İstanbul'da yaşıyorsanız eğer Masko ve Modoko'ya gidin mobilyanın alası var...

Sanada farklısını çizeyim istersen de. Bu şekilde kırmamışta olursun.. Senin evindede farklı bi hava olsun de .. Bişeyler çiziver gönlü olsun yazık :31:

Back
X