Sinirlerim çok bozuk

Bizim de bebeğimiz tedaviyle oldu. İğneden sonraki 36.saat en önemlisi. Hiç duymadım ben de iğnenin hemen ardından tavsiye edildiğini. Hatta 36. ve 48.saat demişti bize doktorumuz. Canınızı sıkmayın, daha vaktiniz var.. Bizde 5.iğnede oluştu gebelik, toplam 19ay sürdü tedavi süreci. Biliyorum aldığımız hormonlar vs de etki ediyor ama şimdiden moralinizi bozmayın. Sizin meleğiniz de doğru zamanı bekliyordur..

Ya bu yumurta çatlatma iğnesi çok uyuz bir durum bende o şekilde hamile kaldım. İlk iğnede olmadı hatta eşim yüzünden zamanı tuttturamadık kendisi futbol hakemi maça gitmişti top gelmişti orasına olmadı falan 😁 ikinci kez iğne oldum bu seferde o işin saati mi olur benim psikolojim bozuldu yapamıycam galiba falan demişti bende tripler ağlamalar v.s 😁 şimdi 2 yaşında kızım var mesajınızı okuyunca o günleri hatırladım 😀 Allah gönlüne göre versin 🙏

Ya bu yumurta çatlatma iğnesi çok uyuz bir durum bende o şekilde hamile kaldım. İlk iğnede olmadı hatta eşim yüzünden zamanı tuttturamadık kendisi futbol hakemi maça gitmişti top gelmişti orasına olmadı falan 😁 ikinci kez iğne oldum bu seferde o işin saati mi olur benim psikolojim bozuldu yapamıycam galiba falan demişti bende tripler ağlamalar v.s 😁 şimdi 2 yaşında kızım var mesajınızı okuyunca o günleri hatırladım 😀 Allah gönlüne göre versin 🙏
Amiiin umarım biz de böyle gülümseyerek hatırlarız bu günleri 🥰

İğneden hemen sonra değil, 36 saat sonra birliktelik deniyor. Sanırım yanlış anlama var. Ben de kullandım çünkü.
Ama bu kadar stres yapmayın inanın çok etkiliyor.

İlk kez böyle bi durum yaşadık biliyorum o da stres yaptı ama benim de aşırı sinirlerim bozuldu sabah geldiğinde yapmalı mıyız bilmiyorum işe yarar mı doktor bi iğneden sonra bir de 36 saat sonra demişti ilk şansı kaçırdık
yumurta, çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlar çatladıktan sonra da bir 24 saatiniz daha var yumurta 24 saat daha canlı kalır panik yapmayın kaçırmış değilsiniz çatlatma iğnesinden sonra toplam 2,5 gününüz var yani zaman olarak ;) Hayırlısı olsun :dua:

Back
X