Sinirlerim ok bozuk kzlar :(

tavrını sesini belli et sende telefonda....boşver arasınlar dursunlar..senin kalbin kırılmış bir kere eşin düşüncesizlik ederek seni ve kızını eve bırakıp annesine gidiyor..ve sana laf söylemesine izin veriyor...
oraya gidersen zatii daha çok büyür olayınız..kayınvalıden orda dır dır eder..sen daha bu gidişin şokunu atlatamışken üst üste biner büyür..eşin gelene kadar sesini çıkartma hatta eşin ordayken sık sık ara eşini ilgilendigini görsün....

Çok kızgınım şu anda civciv aramadım sabahtan beri umrumda değil diyemiyorumda merak ediyorum.
trenden indimi inmedimi haberim yok daha elim telefona gidip gidip geliyo.

ne olursa olsun eşin o senin çocugunun babası sorununuzu eve dönüşce konuş hallet derim..
uzaktayken bu konuları açma..annesinin yanında yaparsan dertlernır annesine..ve annesi haklı duruma geçer..birkaç gün dah asabret bakalım..başka şeylerle oyalan canım..

oda aramadı seni degilki..hem hata yapıyor hemde sorumsuz davarnıyor...erkekleri ve annelerini anlamak zor....hihoyyyt
ben eşimle böyle şeyler yaşamadım..ama yaşayanları çok duydum çevremde var...bolcaaa

valla ben eşime bakacağım ve anası böle dediği için o hasta haliyle yola çıkacakç o zaman taaaaaaa ....dibinee kadar yolu var. eşin için deel genel olarak.
valla çoook ayıp olacak kiç sölenmemesi gerekn bi laf ama bu ara bu konuda sdoluyum madem gelin oluna iyi bakamıyo maden sen daha iyi bakıp o gelini dışlıyosun o zaman olunu evlendirmeyip sen karılık yapacaksın sayın bencil kaynanalar.
töbeee yaaaaa.

aradım açmadı sorasında çağrı yaptı aradım gene açmadı bu ne şimdi deli olcam ya hem suçlu hem güçlü rüyadamıyım ne sıyırcam valla :mymeka:

Gitseydi anası arardı beni civcivim nispet için beklicem biraz daha ama tavır yapmasına şaşırdım gitmesini istemediğimi biliyodu gitti bide üstüne tavır yapıyo

eşinize gıcık oldum haabenneyaptımki
kadını evde yalnız bırakıp hasta halıyle kosa kosa anasının kollarına gidiyobenneyaptımki

ay ben o adamı cok ve kadını cok fena yaparım haa

ılginç ameliyatlı insan ne işi var yollarda ya dikişi açılsa kanaması olsa ne olcak allahım

yani nekadar annesi olursa olsun eşin yeri başkadır

gularacım kızmakla sonuna kadar haklısın canım
bu arada sen eski üyelerdenmisin sanki senin nicikinde birini hatırlıyorumda

Kayinvalidende esinde alem insanlar...

Madem cogunu böyle merak etmis karin sana iyi bakamaz diye üzülmüs ameliyatli adami ayagina cagiracagina kendi niye gelmemis anladim...pek düsünceli kadin canim:1closedeyes:

Esinde yemedi icmedi aninda kosturdu masallah...olurmu öyle sey anne, karim bana gayet iyi bakiyor diyemedi yani..

Amann bosver be güzelim, onlar ana oglu araya giren aldanir...sen keyfine bak!hihoyyyt

allah allah yaa çok komik gerçekten..demekki eşiniz büyümemiş daha..annesi emzirecekmi acaba,belkide hala sütten kesilmedi..töbeee:1closedeyes:

sende boşver o halde,sevene canım feda,sevmeyene elveda de..

kızmakta haklısın.ama ne yapıcan konuşsanda değişirmi eşin yada annesi.çok gıcık bir durum.bir arkadaşımda yazmış katılıyorum görüşüne madem çok kıymetli oğlu neden o gelmemiş.zamanla umarım herşey istediğin doğrultuda gelişir.

canım sakın eşine şimdi kızma zaten eşinde canına minnetmiş gitmiş ana oğul bir olurlar valla arnız iyice bozulur bırak eşin seni nasıl olsa özleyecek eşin yeri her zaman ayrıdır..k.valdende bir alem sanki hep o baktı oğluna evlenmiş işte daha ne....

birincisi kayınvalideye göre büyük olay olması son derece normal.
sonuçta onun evladı.
eşlerin içi anneler gibi yanamaz bana göre.
bizlerde çocuğumuza en ufak bir şey olsa üzülür abartırız hatta.
bu yönden eleştirmen saçma olmuş.
kayınvalidenin karın sana iyi bakamaz demeside ayrı bi saçmalık elbette ama burda kabahatin büyüğü eşinde.
kayınvalidene hiç kızma bence.
"karım bana gayet iyi bakıyor" diyeceğie tası tarağı toplayıp yollara düşmesi "evet karım bana aslında çokta iyi bakamıyor" anlamına gelmiş.
birde üstüne trip yapıyor.kaydirigubbakcemile
bence hiç arama,boşver hatta.keyfinide bozma.
neden arayıp sormuyorsun derse "ben sana bakamıyorumya nasılsa emin ellerdesin diye aramayayım dedim" de gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…