- Konu Sahibi kedi_anasi_
-
İlginç ameliyatlı insan ne işi var yollarda ya dikişi açılsa kanaması olsa ne olcak allahım
yani nekadar annesi olursa olsun eşin yeri başkadır
gularacım kızmakla sonuna kadar haklısın canım
bu arada sen eski üyelerdenmisin sanki senin nicikinde birini hatırlıyorumda
kızmamak elde değil bu kadına ya.eşinede inanamıyorumya nasıl sizi bırakıp taaa eskişehire annesine gönül yapmaya gider.
eve geldikten sonra burnundan getri hiç bir işini yapma madem ben sana bakamıyormuşum her hizmetinide annen gelip yapsın de.
günaydın gulara cım..
Eşinle görüşebildin mi?? aradımı seni..
Bu arada bırak mikrop kaparsa kapsın..
Anasından utanırya pis pis pansumansız gezsin boşverr..
Sefayı süren cefasınıda çekecek..
Acıma diycem ama biz kadınlar vicdanlıyız..
şuanda yapma böyle rahatsızlıgını sor onu düşündüğünü belli et derim annesi gerginliği anlamasın..eline koz verme ben herkese diyorum bunu gerçi ne olursa olsun kayınvalidelerin eline ufakda olsa koz vermeyin yarın birgün döner dolaşır sizi bulur...nacizane fikrim... ..eve gellince bütün kozlarınızı paylaşın..3 yılın ardından bana bakamaz muamelesi yapılmasını ve bizi bırakıp gitmeni kabullenemedim diye başlarsın...beraber bir ömür yaşlanmaya karar vererek evleniyoruz şimdi bana bakamazsın diyorsun şimdi bakamıyorsam ileride hiç bakamazsın degilmi??
birde maden izinli evde minik kızıyla vakit geçirseydi..seni bırak kızını dahi düşünmeyen adama hesap soruyorsun canım....
kızım yakında 2 yaşına girecek canım.Ama olanların farkında dün benim gerginliğimden çokcukta etkilendi gece benide uyutmadı kendide uyumadı.Sadece beni değil çocuğu bile üzüyo ya çok kızgınım hala içim ne zaman soğur bilemem.
Sabahtan beridir aramadı bakalım ne zaman aklına gelicem paşamın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?