Sinirlerim ok bozuk kzlar :(

hiç evlendirmeyeydi,alıp gümüşlüğe koyaydı arada siler parlatırdı,hiç olmasa saygısızlığıyla senin canını yakamazdı.pes yani böylesinide ilk kez görüyorum ama hatanın yarısından fazlası eşinin canım.niye gidiyo karım bakıyo sağol anne diyip taşakkür edip kapatabilirdi telefonu,aslında eşin aşağılamış seni.çok üzüldüm adına eşin geldiğinde al karşına konuş bence neymiş problem öğren hatan varsa düzelt onda varsa o düzeltsin birdaha tekrarlamasın.geçmiş olsun buarada.

hayret bişey valla
madem oğlun için endişe ediyosun ki söulediği fesatlıktan başka bişey değil
sen kalkıp gel oğlunun yanına
ameliyatlı adamı ne çağırıyosun
en önemlisi hayır anne karım bana gayet iyi bakıyor diyeceği yerde
o halde şehirler arası annesine koşturan adamı gelince ben ne yapmam ki olcak iş mi bu?

deseydin gittiğin gibi ananın yanındakal gelme diye..
ne demek karın sana benim gibi bakamaz
hadi o dedi.. kocan hangi akla hizmet atladığı gibi trene gitti.
benim adam annenleri özlemişsindir git kal diyor
sensiz ne işim var derim... hey yarabbim

geçmiş olsun öncelikle
kayınvalideniz abartmış biraz
ne yani ben daha iyi bakarım demek töbe töbe
eşinizde dengeyi kuramamış sanırım
neden demiyorki eşim iyi bakıyor merak etme diye
ya da kayınvalidenizin madem içi rahat etmiyor hasta adamı yorana kadar kendisi gelseydi

Hadi annesi çağırdı hemen kalkıp gitmesi mi gerekiyordu üstelik ameliyatlı.
Yine de aramamak olmaz. Sonuçta eşin ve kayınvalideye de konuşması için bahane yaratmamak lazım.

Allahım yardım etsin canım
benimkide çagırırdı galiba ben iyi bakamıyorum
vitamin veremiyorum ya
delikafaduldendelikafadulden

Bundan sora eşin için endişelenme. hastalandıgı zamanda ara annesi söle gelip baksın.

iki gün sora prostat vs olursa allah korusun anneciği ilgileni versin bi zahmet klava:

sinir oluyorum su kaynanalara. ama eşinde cok hatalı he. iyi günde kötü günde berabeer olmucakmıydınız siz :uhm:

Eşim dün döndü civcivim dikişleri iltihap toplamış mikrop kapmış, çok fena üşütmüş hönk hönk öksürüyo allahın sopası yok. zemuszemus
Aramadığım için bana trip yapıyo dengesiz,hiç ilgilenmiyorum, pansumanınıda kendi yapacak elimi sürmicem az biraz burnu sürünsün aklı başına gelir belki.
Hala sinirim geçmedi kaldı içimde yavaş yavaş çıkarıcam acısını :1closedeyes:
Desteğiniz için hepinize teker teker teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan

:roflol::roflol: annen sana baya iyi bakmış deseydin

gularacım iyi olmuş..haketmiş..deseydin esprılı olarak yanımda olsaydın ben böyle iyi yapamazdım..annen ne güzelde her yerini mikrop kaptırmış..çok iyi çok iyi deseydin...
direk sert cıkarsan olmaz espırı ıle laflaırnı ınceden batır derım ben süprizzzzz

hemorid hastası nasıl oturup yola çıktı akıllı :1shok:
burnunu sürtsün :1closedeyes: madem anası çok kıymetli evlenmeseymiş
ana yüreği diyoz ama oğlunu yollarda geçirtmek pek bi vicdansızlık :1closedeyes:

eşinizle oturup konuştunuz mu..

çünkü kalkıp ameliyatlı haliyle gitmesi karın sana bakamaz cümlesini tasdiklemiş olduğu anlamına gelir..

Suç eşinde tatlım annesinin böyle davranmasına izin veriyor.kayınvalidene diyecek kelime çok ama ben susayım en iyisi acaba kendi kocasına nasıl bakıyor.fisfisfis kadının eline fırsat geçmiş eşinde bu fırsatı kullanmasına izin vermiş:1closedeyes:Çok üzgünüm çoookama sen yinede bu durumu umursamaz gibi yap sen kaale aldıkça onların daha hoşuna gidecek:enbuyukkk:

ohhh cok iyi olmus.

Daha beter olsun diyecem, ucu sana dokunacak. kayinvaliden aradiginda lafi sok. hani bakamazdim, amsllah siz benden iyi bakmissiniz, her yani mikrop kapmis diye.

Lutfen soyle, biz bile senin yerine sinir olduk, bizim icin yap. terbiyesiz kadin.

akşam konuştuk çok iyi bakmışsın anne ben senin gibi bakamazdım dedim.Arsız anam tabi bakarım ben onun anasıyım dedi.Mikrop kapmış diyince yolda gelirken olmuştur, belkide geldiğinde olmuştur dedi :mymeka:
Ay çok sinirim bozuldu ya.Zeytinyağı gibi üste çıkması yokmu bide. Benimkide bi çıtını çıkarmadı tepkisiz kalmasına daha çok bozuluyorum. Annesini kırmak istemiyomuş muş... anası kılıklı nolacak :mymeka:
Sanki ben hemeroid yaptım adamı ya bana cephe aldılar.Derdi ne bu kadının anlayamadım ben CADIARZU

görende açık kalp ameliyatı oldu sanır, erkeklerin canı ne kadar tatlı ya
hem illa birisinin ona bakmasımı gerekiyormuş, bebek mi eşin, baksın kendine
hem çocuguna bak hem kocana bak, hem çalış, sana kim baksın
:teselli:

Valla bu kadından korkulur belkide oğlunu ikna etmek için oğlum gel ben senin kıçını bile koklarım demiştir.:roflol::roflol::roflol:

Takma be canım kafanı atsa atamaz satsa satamaz boşver yağlı, ballı olsunlarda en azından sorunları olup seni arada yıpratmalarından iyidir. Valla oğlu ile arası açılsa bu kadın seni yer yada bana öyle geliyor fazlaca cazgır mübarek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…