sinirlerim tepeme sicradi

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
698
494
53
cumartesi gunu hormonlarim icin kan testi istemisti drum .. bugun almaya gittigimde ben senden renkli ultrasyonda istedim dedi ama sadece kan istedi yazip verdigi kagittada sadece kan tahlili yzaiyodu...tekrar asagi in yardimci olurlar randevu icin dedi . indim yapabilecegimiz bise yok tekrar randevu alip gelmeniz lazim dediler dr a ciktim tekrar bi ilac yazmasi gerekiodu acil olarak.. sonra yazarim dedim.. peki dedim peki. ve sinirle yasadgim de cok meshur bir dr dan randevu aldim biraz tuzlu maddi olarak ama artik skldim is bilmez drlardan aldigim ilaclar cabasi...gebelik tedavisi icin ugrasiyorum bu arada

paylasmak istedim (dr a hicbisekilde kufur etmedim sinirimi dile getirmek icin buraya bu sekilde yazdim bazi arkadaslar tepki gosterdi inanin saygiliyimdir :) )

Son düzenleme:
hiç sinirlenme canım başka bir konudada aynı yorumu yapmıştım az konuşan dr lardan nefref ediyorum diye ,

hepsimi böyle yoksa banamı böyleleri denk geliyor ,diye düşünüyorum.

Önce sinirlerinize hakim olma sorununuzu çözün, başkalarına saygılı konuşmayı öğrenin, sonra anne olmaya çalışın bence.

Doktora gercekten kufur mu ettiniz? O bosluk yerine bisey soylememis olsaniz bile sizin yapacaginiz ise cumlesi bile cok ayip. Insallah cocugunuza da boyle kufretmezsiniz.

Aferin kufur edin doktorlara
Bizlerin nasil doktor secme ozgurlugu varsa bence doktorlarin da hasta secme ozgurlugu olmali

Cahil degilim.. tabiki yuzlerine birsey soylemedim birdaha gitmeyecegimi dile getirdim ve ciktim ciddi anlamda sinirlendim..

Doktora gercekten kufur mu ettiniz? O bosluk yerine bisey soylememis olsaniz bile sizin yapacaginiz ise cumlesi bile cok ayip. Insallah cocugunuza da boyle kufretmezsiniz.

yuzlerine birsey soylemedim.. cok sinirlendigim icin bu sekilde dile getirdim size cocugumla ne alaka yapmayin normalde kufur kullanmayan biriyim

Önce sinirlerinize hakim olma sorununuzu çözün, başkalarına saygılı konuşmayı öğrenin, sonra anne olmaya çalışın bence.

tamamen yanlis anlasildim galiba normalde gayet sakin bir insanim insanlara karsi saygiliyim kufur etmem tabiki yuzlerine karsi birsey soylemedim sinirimi dile getirmek icin boyle yazdim..

yuzlerine birsey soylemedim.. cok sinirlendigim icin bu sekilde dile getirdim size cocugumla ne alaka yapmayin normalde kufur kullanmayan biriyim
Hasta olunca nolursa nolsun doktora mahkumuz.. O yuzden yakistiramadim, bi musterim hastam bana boyle dese tum gunum mahvolurdu.

hiç sinirlenme canım başka bir konudada aynı yorumu yapmıştım az konuşan dr lardan nefref ediyorum diye ,

hepsimi böyle yoksa banamı böyleleri denk geliyor ,diye düşünüyorum.

ya sorma drum cok iyiydi degisti bugun beni beklettide bekletti sonuclarim elindeyken ilac kullaniyorum zaten agresiflik var.. o oraya gonderdi o oraya cinlerim tepeme cikti tum bebek istegimi alcaklar benden

1
Hasta olunca nolursa nolsun doktora mahkumuz.. O yuzden yakistiramadim, bi musterim hastam bana boyle dese tum gunum mahvolurdu.
yaptirdigim testleri tekrar istemeler kullandigim ilaclar beni cok kotu etkiledi yoruluyorum galiba..

güvendiğin bir dr a git . tuzlu muzlu ama kafan rahatlar.
bende gebelik için uğraşıyorum. istenilen şeyler süreli oluyor. günlü oluyor. yarım yamalak olmaması lazım.

kimse kusura bakmasın ama gerçekten aptal doktorlar var. onların aptallıkları yüzünden kaç gün üstüste hastaneye gitmek zorunda kaldım hamile halimle. ayrıca ağızlarından kerpetenle laf alıyorsunuz. birde utanmadan sinir sinir bakıyorlar. sanki suçlu bizmişiz gibi. hiç acımayın. e nabızdan yorum yazın. hiç memnun kalmadım şöyle yaptı böyle yaptı diye.

güvendiğin bir dr a git . tuzlu muzlu ama kafan rahatlar.
bende gebelik için uğraşıyorum. istenilen şeyler süreli oluyor. günlü oluyor. yarım yamalak olmaması lazım.

aynen arkadasim yumurtalari buyutmek icin ilac vermisti dr ve ilacla catlatilmasi gerekiyo belli bi gunde catlatmazsam kist olusabilme ihtimali var bana verdigi igne piyasada yokmus bugun onuda dedim randevu aldiginda gel onuda yazayim dedi ya hemen acil al heran isteyebilirim senden diyende kendisiydi .. ayni dr a gitmeyi hic istemiyorum

Gerçekten tahammülsüz insanı tersleyen sabırsız doktorlar var ama bir o kadar iyi niyetli güele yüzlü açıklama yapmaktan sıkılmayanlarda var. Burdaki olay vay sen nasıl doktora böyle yaparsın olayı değil.

Siz yorulmuşsunuz. Sinirleriniz de bit milyar yıpranmış. Çocuk içinde sabırsızsınız. E ilaçlarda hormon bombası agresifsiniz. Her insan farklı koşullar altında kopma noktasına gelir. Güvendiğiniz sizi anlayan bir doktorla yola devam etmek en iyisi.

sakin olmaya çalışın zira hamile kalamamanın da etksi psikolojik olabiiliyor ilaçlar bile işe yaramaz sonra.

ilk gittigim gun o kadar iyiydi o kadar ilgiliydiki anlatamam bugun beni hic takmadi ya ozel hastane para yiyo surekli gelememki ben surekli ayni testleri yaptiramam ki .. bugunki yasadiklarimdan sonra bu ay tedavi isi son dedim kendi kendime kistim olusmamasi icinde baska dr a gitcem

Ya Allah aşkına yapmayın, her sektörde olduğu gibi doktorlar arasında da işini layığıyla yapmayan bir ton doktor var. Kimse kalkıp burada doktor savunuculuğuna savunmasın. Herşeyden önce konu sahibi bebek tedavisi görüyor. Hassas yani, onun için boşa geçen her gün moral bozukluğu belki de. Bugün git yarın gel diye süründüren, yanlış teşhisler koyan, hastasıyla yeterince ilgilenmeyen gerçekten kötü doktorlar var. Ben hayatımda 1 kere annem için tıp fakültesine gittim, işim bitmedi ama mesai bitmişti. Koskoca fakültenin içinde yanımda hasta annem bir oraya bir buraya, in çık sakinleşmem ertesi günü bulmuştu.

Konu sahibi, inşallah Allah gönlünüze göre verir. Güvendiğiniz işinin ehli bir doktorla yola devam etmelisiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…