- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
sakın onla evlenmeye kalkma.. bu bir kızın tecavüzcüsüyle evlenmesi kadar küçültücü birşey olur..
sen hiç merak etme. Allah senin karşına öyle iyi, öyle mert ve anlayışlı bi adam çıkarır ki sen bile şaşarsın..
sakın sakın o adamla evlenmeyi düşünme..
kurtuldum diye şükret. evet belki kazasız belasız kurtulamamışsın ama nihayetinde kurtulmuşsun.. sil at onu hayatından.
günahlarıyla başbaşa bırak, onu ilahi adalete bırak.. ve toparlanmaya bak, üzülmee, kendini bırakma.. geçecek bu kötü dönem, inan geçecek..
ailen arkanda durduysa ne güzel. peki ne zaman oldu bu olay? bir de birbirinize yakın mı oturyorsunuz?
bitli baklanın kör alıcısı olur....senin duanla doğmadım ki bedduanla öleyim....bir erkek de çirkef olabiliyormuş... kadın olarak ben bu lafları bilmiyodum:26:her şerde bir hayır vardır...yat kalk dua et kurtulmuşsun...
Adi, şerefsizin tekiymiş.
Psikolojik yardım alıyor musun canım?
Sinirlerini bozuk olması çok normal, iyi bile dayanmışsın.
Ama canım kendi kendine atlatman çok zor.almıyorum canım memurluk sınavına girecem karsına çıkar filan dediler kendi kendime atlatmaya çalısıyorum ama olmuyo gözümü kapatıyorum film şeridi gibi.üzerimde kırdığı vileda sopasını görünce elim ayağım titriyo,düğünlere zar zor gidiyorum ben iyi değilim ama iyiymiş gibi yapıyorum.
Güvenmişsin bişeyler yaşamışsın bunu asla kınamıyorum.
ne kadar vicdansız,ahlaksız,namussuz bir adammış.Bu adam evlenincede sağda solda anlatırmış zaten yatak odanı üstüne dayak...Adamsa zaten arkada durur ve 4 duvar arasında olan hiç bişeyi kimseye anlatmazdı.yazıklar olsun erkeğim diye dolanır zavallının teki daha adam zanneder şimdi bunu...
verilmiş sadakan varmış canım..hiç canını sıkmaa.Allah görür ve yanına bırakmaz o pisliğin...
Ama canım kendi kendine atlatman çok zor.
Bana sorarsan muhakkak yardım almalısın.
geçmişte yaşadıklarını geride bırak düşünmemeye çalış insan oğlu beşerdir şaşar sen bi hata yapmışsın onun gibi birine güvenmekle ama olan olmuş sen bundan sonrasını düşün.öyle karaktersiz bir adam adam diyorum ama adamlığın kırıntısı yok bu tipler bel altı anlar adamlığı halbuki alakası yok..Allah kabul etsin sen namazlarını kılmaya devam et arkadaşım bol bol dua et ALLAH affedendir neleri affetmiyor ki yaptığın hataları bir daha tekrarlama en önemliside bu.o öyle büyük bir çamura ve günaha bürünmüş ki sana anlatamam bir erkeğin dört duvar arasında yaşadıklarını anlatmasının ne kadar günah olduğunu bilseydi dilini kestirirdi o derece günah düşün artık sen yaşadıklarını unut karşına hayırlı kısmetler çıksın inş.beddua da etme Allah islah etsin diye dua et akıllanır inş.
inşallah canım rabbim bildiği gibi yapsın yok onun günahı yokmuş ben kendi ayağımla gitmişim kendim haketmişim ben tövbe ettim rabbim kabul ederse.bi hatanın bedeli bu kadar olmamalı ama.
sabret canım aklına kötü şeyler gelmesin en azından ailen arkanda seni yalnız bırakmamışlar en büyük tesellin şansın bu olsun düşün aileler kızlarını öldürüyor sırf bu yüzden hala.hatasız kul olmaz.nasıl onun hatası olmazmış boşver kendine tertemiz bir sayfa aç tatlım...hakkında hayırlısı olsun
canım özel mesaj atamıyorum hakkım dolmadığı için dua edicem inşallah tez zamanda hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah..
üzme tatlı canını....
ilahi adalete güven o yeter...
saol canım benim allahım hakkımızda hayırlısını versin...
mrb arkadaşlar...ben daha öncede açmıştım derdimi.durumum kötü ölümle yaşam arasında gelip gidiyorum hani derler ya hayattan zevk almıyorum işte öyle.biri derdini hafifletmek için senin derdin benden kötü çok şükür halime filan diyolar,insanlar bizimde kızımız var allah korusun falan filan...her neyse benim 7 senelik ilişkim vardı son 3 sene nişanlıydık eylüle düğün olacaktı ayrıldık ocak ayı gibi.beni 34kez belkide daha fazla aldattı,4 kez dayak attı vilada sopası üzerimde kırıldı.sonrada aileme kızınla birlikte oldum dedi ve çekti gitti tabi kendi ailesinede.ailesinin ağzı gevşek orada burada nişanlıyken birlikte olmuşlar hadi o erkek kıza noluyo kendi ayağıyla gitti yattı bi sürü şey.biliyorum o kadar dayağa nasıl katlandın diyeceksiniz işte hep o 2 damla kanın esiri oldum.sustum hep ailesine hiç bişey diyemedim beni rezil etmek istemiş amacı oymuş ve yaptıda bunu ben kendisine nasıl hayat kuracam peki dedim bitli baklanın kör alıcısı olur üzülme dedi bunu diyen benim eski nişanlım...onun ailesinden birini görünce sinirlerime hakim olamıyorum ağlıyorum herşey içimde kaldı ben boğuluyorum gerçekten...her namazımın arkasına tek dediğim şey ben nasıl çaresizsem o da dermansız dertlere düşssün nasıl çaresiz olunuyomuş görsün...
canım özelden mesaj hakkım yok maili atma şansın varsa özelden oradan detayları yazayım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?