sinirlerime hakim olamıyorum ...:(

ben kendisine nasıl hayat kuracam peki dedim bitli baklanın kör alıcısı olur üzülme dedi

bu ne demekk yaa bu ne demekk ?? afedersin sen kendin mi gel yap dedin bu ne haysiyetsizliktir. İnanın elim ayağım titredi sinirden. Cinsiyet olarak erkek doğmuş ama adamlıktan nasibini alamamış. Rabbiim size ne yaşattıysa ona bin katını yaşatır inşallah, ailesinin de temiz namuslu kız aramasına anlam veremedim oğulları çok temizmiş gibi.. Soyu tükensin inşallah böylelerinin..!

canım her şerde bir hayır vardır demişler...Bence böyle şerefsiz birinden kurtulduğun için şükretmelisin. Birliktelik yaşamanız hiç bişeyin sonu değil Rabbim çok çok iyi insanları çıkarır inşallah karışına daha fazla kendini yıpratma... bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah ömür boyu mutlu olursun amin.

çok üzüldüm durumunuza ALLAH HERKESE KALBİNE GÖRE VERSİN KÖTÜ OLANAKÖTÜ İYİ OLANADA İYİYİ VERSİNN ...zaten karaktersiz bir ınsanmıs yaptıklarını orda burda ailesiyle duyurması ki bunu söylerken o aıle bıreylerınde hıc mı onu gurur sref namına bısey yokmuş oda ilginç...bu laflaı ederkenn mıllet onları ayıplar senı değil... sen yasadıkların için üzülüyorsun normal yıllarını vermıssınn acını yasa ama bitir bi yerde ve kendıne gel senn gencecık bır ınsanınsınnn hayatın ondan ıbaret de degıl..elbette senınde karsına bırısı cıkacakk düzgün bir insan insan diyorummm çünkü eski nişanlınız insan değilmiş....allahın adaletıı okadar büyükkiii senn ah etmesen bilee herkes yasattıgını yasar oda yasayacakk...rahat ol bunların ustune bır sünger cek hayatına bak ki o9nlar senın mutluluğunla mutsuz olsunlar...senın ağlaman uzulmen onların ekmegıne yag sürmekten başka bısey degıl...bir işe gir yada spora basla yada bir sosyal etkınlık geziye falan katıll hayatını yasa yaaa...sabahh erken kalkk bakk güneşee derin derin sabahın kokusunu cekkk hayat herseye rağmen ve herkese ragmennn inan cok güzel yeterki kendı kıymetını billl....bir erkek seni iki damla kana göre degerlendırıp ıstıcekse zaten ıstemesınn sana senı olduğun gıbı doğrularınla yanlışlarınla kabul edecek bırıni çıkarsın allah karsınaa..sakın kendını bundan sonra ezdirme ve ezik hıssetme..hayatta hersey bizim içinn yarın ne olacağımız bellı degılll......güçlüü olmalısınnn yasadıklarının farkındasınnn ...allah senı büyük bir felaketten kurtardı say şükret önüne bak....degmezz hiçkımse ıcın hayatını mahvetmeye üzülmeye ....allah yardımcın olsunnnnn....

Uzulme canim adamgibi kiz anca kendi cocuklari adam gibi adam olursa anca bulurlar onun cocuyunda oyle saygisiz laflar varken daha cok adam gibi kiz ararlar sen birde akraba cocuyu olacak insan biraz deyer verir yaa bos ver canim oylesi bastan gitsin iyisi yoksa ondan adam olmazdi sana Insallah karsina bi baska hayirli ahlakli biri cikar seni mutlu edecek canim ...

ben kendim gittim ya onun evine buluşmaya suçum bu oldu bi sürü hakaret bana kızlık raporu bile istedi benden o derece kanı görmesine rağmen oğulları temizmiş türbanlı kapalı kız bulacaklarmış bakalım nasıl bi kız olacak buldukları ..

saol canım allah cümlemizin yardımcısı olsun kimseyi böle bi durumla karşılastırmasın benim durumumda olanalarada yardım etsin..

bulsunlar bakalım kim kız verecek onlara vereninde aklı yok derim zaten ama olurda evlenirse karısını kendi yatağında başkasıyla bulsun aldatmak neymiş namus neymiş görsün..

şu iti takip etmeyi bırak artık. biliyorum zor ama bırak gitsin, unut. öldü farz et.. öyle biri hiç olmadı, hiç yaşanmadı say.
yani şuan o kadar kızgınım ki hemde sırf bu konudan, sen versen bana bu itin ailesinin numarasını inan hiç düşünmem arar ağzıma geleni sayarım.. offf beee sinir oldummmm

takip etmiyorum inan kulağıma geliyor herşey ben okdar laf duydum ailemde aynı şekilde fakirsiniz dediler yalancı dediler ben ağzımı açıp tek kelime edemedim canım..şimdi görünce onun ailesinden birini elim ayağım titriyor.

angel kafama takıldı:26:bu pislik seni (4 kere) döverken, -üzerinde vileda sopası kıracak kadar- ailen nerdeydi?

angel kafama takıldı:26:bu pislik seni (4 kere) döverken, -üzerinde vileda sopası kıracak kadar- ailen nerdeydi?

ailemin haberi olmadı ki ben yurtta kalıyodum zaten okula gidemedim kaçgün yurtta yataktan çıkamadım bide söyleyemedim korktum herkese anlatır diye ama korktuğum başıma geldi.dayısıgilin önünde dövdü 1 kere suçumda sesimi yükseltmem bide annem çok seviyodu onu tabi bunları bilmeden önce..

Pislik herif.

Bu dünyada en korktuğum şeylerden biri iftiradır.

Ama böyle adiler insanı çileden de, dinden imandan da çıkartıyorlar.

İftira atsaydınız, ben gidip koynuna girmedim, bana tacavüz etti deseydiniz, o sizi düşürmeye çalıştığı durumdan çooook daha kötü durumlara düşerdi.

ben olay büyüsün istemedim zaten çok iğrenç bi şekilde sahip olmuştu bana 17 yasımdaydım.ama olay dahada büyüsün istemedim.

konu sahibi için demiyorum da;
arkadaş nedir bu kadınların bu bekarete ve iki gram kana verdikleri önem yaa. önem vermeyenler bile çevresinin tepkisinden laflarından korktuğu için çekiniyo.. şu hale bak.. bu konu sahibi kızcağız bu it herif sırf birlikte olduklarını sağa sola yaymasın diye nelere katlanmış.. üstünde vileda sopası kırılıyor.. sesini çıkaramıyo, niye? artık bakire olmadığını elaleme söyler diye..

eeeh yetti bee, vallaha içim şişti haaa. bakire değilsen değilsin kardeşim. ne bu kadar korkuyoruz yaaa. millet duyarsa duysun, konuşursa konuşsun.. valla konuşanın ağzını yırtarım ben olsam.. geçer karşılarına; çatır çatır yaptım, seviştimm ooooohhhh çok güzeldi, size de tavsiye ederim derim.. yeter beee, nedir bu kadınların bekaret mevzusundan çektikleri..

bu konu yüzünden kadınlar ölüyo bee, bu kadar olur mu.. Allah belalarını versin bunların..

kusura bakma ama keşke 2 damla kana önem vereceğine 2 dk gururunu dinleseydinde zamanında sen onu bıraksaydın. resmen seni kullanmış, eziyet etmiş. hayat bekaretten ibaret değil. nice haller var...

aynen bizim burda çok önemli bu konu bekaretini kaybetmiş kız=o... ve ben bunu yıllarca çektim ben paylaştım ki içimdeki acıyı birazda olsun hafifletiyim diye,genç kızlarımıza örnek olayım diye biliyorum okuyolar eğer öyle bi hata yapmışsanız ve karsınızdaki adam sizi tehdit ediyosa korkmayın onun kölesi olmayın ben her pisliğne göz yumdum her sapıklığa maruz kaldım ailemin en başta arkamda olacağını bilseydim hiç çekmezdim içimi acıtan bu olayın bu kadar beni yıpratması...amin canım allah belalarını versin...

kusura bakma ama keşke 2 damla kana önem vereceğine 2 dk gururunu dinleseydinde zamanında sen onu bıraksaydın. resmen seni kullanmış, eziyet etmiş. hayat bekaretten ibaret değil. nice haller var...

emin ol gururum için göz yumdum herşeye aileme laf gitmesin diye bilmedim 17 yasından beri üzerine kurulmuş bi baskı siz düşünün.

aileden önce siz kendi ayaklarınızın üstünde durun, aileniz yanınızda olmasa bile..
yaptığınız yanlışın (ki bence yanlış değil ama bize empoze edilen bu) arkasında durun. korkmayın, laf ettirtmeyin. karşınızdaki o kadar adamsa! zaten oda sizi sahiplenir. tabiiki herkesle yatın kalkın demiyorum bunuda svunmuyorum sadece yapsanız bile hayatınız kararmadı demek istiyorum.
seninde tek hatan yaptıklarına boyun eğmen olmuş ama seni suçlamıyorum. zaten kendine gerekli olan dersi almışsındır. umarım herşey gönlünce olur.

emin ol gururum için göz yumdum herşeye aileme laf gitmesin diye bilmedim 17 yasından beri üzerine kurulmuş bi baskı siz düşünün.

nasıl bir ahlaksızlıktırki bu kendilerine kul köle edebiliyorlar bir insanı. Allah herkesi ıslah etsin.. dünya böyleleri yüzünden kurt kapanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…