tabi ki dua ederim zaten erkek arkadaşım da girecek sınava inşallah ikiniz de istediğiniz yerlere atanırsınız :)
ben kendisine nasıl hayat kuracam peki dedim bitli baklanın kör alıcısı olur üzülme dedi
mrb arkadaşlar...ben daha öncede açmıştım derdimi.durumum kötü ölümle yaşam arasında gelip gidiyorum hani derler ya hayattan zevk almıyorum işte öyle.biri derdini hafifletmek için senin derdin benden kötü çok şükür halime filan diyolar,insanlar bizimde kızımız var allah korusun falan filan...her neyse benim 7 senelik ilişkim vardı son 3 sene nişanlıydık eylüle düğün olacaktı ayrıldık ocak ayı gibi.beni 34kez belkide daha fazla aldattı,4 kez dayak attı vilada sopası üzerimde kırıldı.sonrada aileme kızınla birlikte oldum dedi ve çekti gitti tabi kendi ailesinede.ailesinin ağzı gevşek orada burada nişanlıyken birlikte olmuşlar hadi o erkek kıza noluyo kendi ayağıyla gitti yattı bi sürü şey.biliyorum o kadar dayağa nasıl katlandın diyeceksiniz işte hep o 2 damla kanın esiri oldum.sustum hep ailesine hiç bişey diyemedim beni rezil etmek istemiş amacı oymuş ve yaptıda bunu ben kendisine nasıl hayat kuracam peki dedim bitli baklanın kör alıcısı olur üzülme dedi bunu diyen benim eski nişanlım...onun ailesinden birini görünce sinirlerime hakim olamıyorum ağlıyorum herşey içimde kaldı ben boğuluyorum gerçekten...her namazımın arkasına tek dediğim şey ben nasıl çaresizsem o da dermansız dertlere düşssün nasıl çaresiz olunuyomuş görsün...
ailem arkamdaydı hamd olsun halende arkmda,ocak ayında oldu canım lanet olasıca akrabamız oluyor 16 yaşından beri beni maddi manevi sömürdü dayak aldatma ben ona para gönderecem die askerdeyken aç kaldığımı biliyorum her pisliği yaptı bana şimdi kendisi gitti ailesi burnumun dibinde,kız filan arıyolar şimdi adam gibi kız arıyolarmış bakalım.
bu ne demekk yaa bu ne demekk ?? afedersin sen kendin mi gel yap dedin bu ne haysiyetsizliktir. İnanın elim ayağım titredi sinirden. Cinsiyet olarak erkek doğmuş ama adamlıktan nasibini alamamış. Rabbiim size ne yaşattıysa ona bin katını yaşatır inşallah, ailesinin de temiz namuslu kız aramasına anlam veremedim oğulları çok temizmiş gibi.. Soyu tükensin inşallah böylelerinin..!
çok üzüldüm durumunuza ALLAH HERKESE KALBİNE GÖRE VERSİN KÖTÜ OLANAKÖTÜ İYİ OLANADA İYİYİ VERSİNN ...zaten karaktersiz bir ınsanmıs yaptıklarını orda burda ailesiyle duyurması ki bunu söylerken o aıle bıreylerınde hıc mı onu gurur sref namına bısey yokmuş oda ilginç...bu laflaı ederkenn mıllet onları ayıplar senı değil... sen yasadıkların için üzülüyorsun normal yıllarını vermıssınn acını yasa ama bitir bi yerde ve kendıne gel senn gencecık bır ınsanınsınnn hayatın ondan ıbaret de degıl..elbette senınde karsına bırısı cıkacakk düzgün bir insan insan diyorummm çünkü eski nişanlınız insan değilmiş....allahın adaletıı okadar büyükkiii senn ah etmesen bilee herkes yasattıgını yasar oda yasayacakk...rahat ol bunların ustune bır sünger cek hayatına bak ki o9nlar senın mutluluğunla mutsuz olsunlar...senın ağlaman uzulmen onların ekmegıne yag sürmekten başka bısey degıl...bir işe gir yada spora basla yada bir sosyal etkınlık geziye falan katıll hayatını yasa yaaa...sabahh erken kalkk bakk güneşee derin derin sabahın kokusunu cekkk hayat herseye rağmen ve herkese ragmennn inan cok güzel yeterki kendı kıymetını billl....bir erkek seni iki damla kana göre degerlendırıp ıstıcekse zaten ıstemesınn sana senı olduğun gıbı doğrularınla yanlışlarınla kabul edecek bırıni çıkarsın allah karsınaa..sakın kendını bundan sonra ezdirme ve ezik hıssetme..hayatta hersey bizim içinn yarın ne olacağımız bellı degılll......güçlüü olmalısınnn yasadıklarının farkındasınnn ...allah senı büyük bir felaketten kurtardı say şükret önüne bak....degmezz hiçkımse ıcın hayatını mahvetmeye üzülmeye ....allah yardımcın olsunnnnn....
Uzulme canim adamgibi kiz anca kendi cocuklari adam gibi adam olursa anca bulurlar onun cocuyunda oyle saygisiz laflar varken daha cok adam gibi kiz ararlar sen birde akraba cocuyu olacak insan biraz deyer verir yaa bos ver canim oylesi bastan gitsin iyisi yoksa ondan adam olmazdi sana Insallah karsina bi baska hayirli ahlakli biri cikar seni mutlu edecek canim ...
ben kendim gittim ya onun evine buluşmaya suçum bu oldu bi sürü hakaret bana kızlık raporu bile istedi benden o derece kanı görmesine rağmen oğulları temizmiş türbanlı kapalı kız bulacaklarmış bakalım nasıl bi kız olacak buldukları ..
şu iti takip etmeyi bırak artık. biliyorum zor ama bırak gitsin, unut. öldü farz et.. öyle biri hiç olmadı, hiç yaşanmadı say.
yani şuan o kadar kızgınım ki hemde sırf bu konudan, sen versen bana bu itin ailesinin numarasını inan hiç düşünmem arar ağzıma geleni sayarım.. offf beee sinir oldummmm
angel kafama takıldı:26:bu pislik seni (4 kere) döverken, -üzerinde vileda sopası kıracak kadar- ailen nerdeydi?
Pislik herif.
Bu dünyada en korktuğum şeylerden biri iftiradır.
Ama böyle adiler insanı çileden de, dinden imandan da çıkartıyorlar.
İftira atsaydınız, ben gidip koynuna girmedim, bana tacavüz etti deseydiniz, o sizi düşürmeye çalıştığı durumdan çooook daha kötü durumlara düşerdi.
ailemin haberi olmadı ki ben yurtta kalıyodum zaten okula gidemedim kaçgün yurtta yataktan çıkamadım bide söyleyemedim korktum herkese anlatır diye ama korktuğum başıma geldi.dayısıgilin önünde dövdü 1 kere suçumda sesimi yükseltmem bide annem çok seviyodu onu tabi bunları bilmeden önce..
konu sahibi için demiyorum da;
arkadaş nedir bu kadınların bu bekarete ve iki gram kana verdikleri önem yaa. önem vermeyenler bile çevresinin tepkisinden laflarından korktuğu için çekiniyo.. şu hale bak.. bu konu sahibi kızcağız bu it herif sırf birlikte olduklarını sağa sola yaymasın diye nelere katlanmış.. üstünde vileda sopası kırılıyor.. sesini çıkaramıyo, niye? artık bakire olmadığını elaleme söyler diye..
eeeh yetti bee, vallaha içim şişti haaa. bakire değilsen değilsin kardeşim. ne bu kadar korkuyoruz yaaa. millet duyarsa duysun, konuşursa konuşsun.. valla konuşanın ağzını yırtarım ben olsam.. geçer karşılarına; çatır çatır yaptım, seviştimm ooooohhhh çok güzeldi, size de tavsiye ederim derim.. yeter beee, nedir bu kadınların bekaret mevzusundan çektikleri..
bu konu yüzünden kadınlar ölüyo bee, bu kadar olur mu.. Allah belalarını versin bunların..
kusura bakma ama keşke 2 damla kana önem vereceğine 2 dk gururunu dinleseydinde zamanında sen onu bıraksaydın. resmen seni kullanmış, eziyet etmiş. hayat bekaretten ibaret değil. nice haller var...
aynen bizim burda çok önemli bu konu bekaretini kaybetmiş kız=o... ve ben bunu yıllarca çektim ben paylaştım ki içimdeki acıyı birazda olsun hafifletiyim diye,genç kızlarımıza örnek olayım diye biliyorum okuyolar eğer öyle bi hata yapmışsanız ve karsınızdaki adam sizi tehdit ediyosa korkmayın onun kölesi olmayın ben her pisliğne göz yumdum her sapıklığa maruz kaldım ailemin en başta arkamda olacağını bilseydim hiç çekmezdim içimi acıtan bu olayın bu kadar beni yıpratması...amin canım allah belalarını versin...
emin ol gururum için göz yumdum herşeye aileme laf gitmesin diye bilmedim 17 yasından beri üzerine kurulmuş bi baskı siz düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?