sinirlerime hakim olamıyorum ...:(

Herkes hata yapar üzülme bu bir imtihan bence ama peygamber efendimizin bir sözü vardır bu dünyada yaptığını yaşamadan ölmezsin der oda çekecek Allahın gazabı böyle pisliklere olsun inş. sakın sakın intihar falan düşünme sakın aman diyorum bak!!! düşünsene böyle bir adamla evlendiğini Allah gerçek yüzünü göstermiş işte sana her şerde bir hayır vardır şükret ki evlenmedin o adamla asıl şimdi sarılmalısın hayata seni mağlup ettiğini düşünenlere ancak böyle cevap verebilirsin bütün bunları yaşadığına göre sen çok güçlü birisin SAKIN PES ETME !!

saol canım inşallah atlatırım bu durumu canım dua edin bana cuma akşamı bugün allah razı olsun...

canımbenımmm cok gecmıs olsun... allaha havale et o kımın haklı kımın haksız oldugunu herkesten daha ıyı bılır...ama yaptıgı tam bı terbıyesızlık... ama bı genc kıza bunları yasatmak erkeklıge sıgmaz... sende bı gun aıle kurarsın merak etme... hersey o demek deılkı olan olmus bı hata yaptın dıye ... rabbımden af dılee kul da ıster affetsın ıster etmesın

saol canım çok teşekkür ederim o erkek değil zaten ondan artık bende eminim.inşallah dediğin gibi bi yuvam olur

İnan çok üzüldüm....
Bu nasıl bir vicdansızlıktır!!! İnanın yaptığı yanına kar kalmayacak... O acı çekerken sizin mutlu gnleriniz olacak sadece biraz sabır... Aileniz size destek oluyordur inş.... Böyle durumda genelde bizim ülkemizde kızlar kendi ailelerinden psikolojik ya da fiziksel şiddete maruz kalıyorlar... Rabbim yardımcınız olsun ve kimseyi bu duruma düşürmesin...

inşallah canım çok şükür ailem arkamda çünkü benim neler çektiğimi gördüler,sevmiyorum kızınızı istemiyorum dedi ailemde arkamda durdu çok şükür okulum bitti zorda olsa ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum..

Kimsenin yaptigi yanina kalmaz canim, ben hep buna inanirim. Bence sen hic uzulme, uzulmeye degecek biri degil. Insanlarin ne dusundugu de onemli degil, senin hayatin senin hatalarin. Omur boyu da bunun cezasini cekecek degilsin. Biraz rahatlamaya calis, kendini uzme. Herkesin basina kotu seyler gelebiliyor. Senin de basina bunun gelecegi varmis, daha kotu seyler yasayanlar da var. Haline sukret, kendini uzme.

saol canım daha kötüsü olabilirdi ama insan kaldıramıyor işte

koynunda yılan beslemek bu olsa gerek.hakkın onda kalmaz üzülme

umarım işin vardır mesleğin vardır.

var canım ziraat mühendisiyim kpss ye hazırlanıyorum inşallah atanırım.evet canım hakkımı helal etmiyorum.

inşallah güzel bir yere atanırsın, sonra taşınırsın oradan kendine güzel bir hayat kurarsın

aşık olursun o pisliğin aksine seni seven insan gibi bir insan çıkar karşına

Allah onu da bildiği gibi yapsın.

amin canım cuma akşamı bugün dua eder misin bana?allah razı olsun canım.

hemen sadaka dagitmalisin bence o mahluktan kurtuldugun icin.ayrica bekaret olayinada takilma, olan olmus.günümüz sartlarinda bircok kisi evlilik öncesi cinsellik yasiyor.evet gizli kaliyor ama bu durumu kabul eden bircok insan taniyorum.ve inan bana öyle güzel aile kuranlarida var ki, sen yeterki kalbinin namusunu bozma! Allah bu yaptiklarini o mahlugun ayagina dolastirir sende duyarsin, cektiklerini telafi etmez ama icini sogutur biraz.bundan sonraki hayatinda Allah karsina hayirlilari ve merhametli insanlari cikarir insallah.bundan sonra sadece ileriye bak.Allah yolunu acik eylesin.

saol canım bekaret belki bi yere kadar ama herkesin biliyor olması benim başımı eğdiriyor.inşallah rabbim karşıma allah korkusu olan insan cıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…