sinirlerime hakim olamıyorum ...:(

dediğiniz doğru boyun eğdim herşeye her pisliğe en başta tepkimi gösteremedim ki çok içime kapanık biriydim zaten.o ne derse tamam diyodum şimdi onun cezasını çekiyorum..

nasıl bir ahlaksızlıktırki bu kendilerine kul köle edebiliyorlar bir insanı. Allah herkesi ıslah etsin.. dünya böyleleri yüzünden kurt kapanı..

aynen öyle bilmiyodum aşk ne,sevgi ne,tutku ne ?bi saplantı oldu sonrada mecburiyet adamda güzel kullandı bunu allah belasını versin şu mübarek gün.

Kader işte ne yazıldıysa onu görüyoruz..Hiç yapmam dediğimiz şeyleri bir bakmışız bir anlık kararlarla yapabiliyoruz..Geçmişe mazi denir Allahın sevgili kuluymuşsun ki ailen böyle bir durumda sahip çıkmış..Sen bundan sonrasına bakacaksın onu bir dk bile aklına getirmeyeceksin ve mutlu olacaksın canım..Ne güzel memur olup uzaklarda bir hayat kuracaksın karşına da inşallah iyi kalpli vicdanlı ve namuslu bir adam çıkar...

inşallah canım rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...

cezasını çekmek demeyelim. neresinden dönsen kardır. belki evlendikten sonra daha kötü olacaktı herşey. üzülme, beddua etmede zaten Allah büyük hiçbişeyi cezasız bırakmaz. sanmaki bunu yazanın güllik gülistanlık bir hayatı oldu. hepimiz çok yollardan geçtik.
Allah herşeyin hayırlısını versin iyi insanlarla karşılaştırsın buna şükür.. psikopat olup sanada zarar verebilirdi, her zaman buna şükür..

amin inşallah...

bu nasıl şerefsiz bir ailedir böyle ya böyle ana babadan böyle evlat işte allah bin katını versin onlara üzülme tatlım zaman herşeyin ilacı... seninde karşına seni sevicek biri çıkıcak ve mutlu olucaksın böyle telkin et kendini

öyle bi aile canım işte namus kavramı yok onlarda allah kalplerine göre versin herkesin.inşallah canım artık bu durumdan çıkmak istiyorum bende.

Zararın neresinden dönerseniz kardır demişler. Sizin bu zarardan dönmeniz senelerinizi almış. Ben de 5.5 senelik ilişki ve nişanlılıktan sonra ayrıldım birinden. Şuan iyi ki de ayrılmışım diyorum. Her fırsatta geçmişteki o pişmanlık dakikalarım saatlerim aklıma gelse de Allah'tan af dileyip bana unutturması için yalvarıyorum. Ben de toydum, hatalar yaptım ve bedelini hala da ödüyorum.

Olana ve ölene çare yok ne yazıkki o yüzden bu yaşadıklarımızı kafamızdan atmamız şart. Ben ondan ayrıldıktan bir bucuk sene sonra eşimle tanıştım. Allahtan öyle geçmiş yaşantılara takılacak biri değildi. Evlendik. Mutlu olduk. İnsan eşiyle de bir ton sıkıntı stres yaşıyor ama hayat işte devam ediyor birşekilde.

İçinizdeki kin, size zarar verir (ben asla geçmişteki nişanlıma, nefret ve kin beslemedim, sadece gözüme gözükmesin demişimdir, çünkü biliyorum kinlendikçe kendime zarar vereceğim) Siz de şuan kendinize zarar veriyorsunuz. O kişiyi zaten Allah'a havale etmişsiniz, korkmayın burda olmazsa öbür tarafta muhakkak bu kul hakkının cezası var siz affetmedikçe affı yok.

Kendinizi öyle sınırlandırmayın. Benim çevremde rahat yaşayan, birçok çift vardı çoğu sevgililerinden ayrıldıysa da yeni bir aşk yaşayıp evlendiler. Ben de evlendim sonuçta. Namus beyindedir her nekadar bir kesim namusun başka biyerde olduğunu savunsa da onlardan uzak durmak gerek. Şimdi onun ailesi arkanızdan atıp tutuyor ya, ben ce sevinin çünkü bir ton günaha giiriyorlar hem de öyle böyle değil ve onlar nekadar günaha giriyorlarsa sizin de o miktarda günahınız silinip sevaba geçiyor. Buna inanın. Gıybet çok kötü birşey çünkü bunu asla bilemezler. Ama sen bil kuzucum. Başını dik tut. Allah hepimize güzel kısmetler nasip eylesin, iş, eş, mutluluk...

öyle bi aile canım işte namus kavramı yok onlarda allah kalplerine göre versin herkesin.inşallah canım artık bu durumdan çıkmak istiyorum bende.

Ailen yanındamı ?önemli olan o ayakların yere sağlam basarak hayatına devam etmelisin biliyorum zor bir durum ama yapman gerek kendin için,verir merak etme yüce allah kimsenin yanına bırakmaz

rabbim mutluluğunu daim etsin canım okadar ağır şeyler yaşadım ki elimde değil sessiz kalamıyorum sürekli aklıma geliyor içi,m içimi yiyor evet herkes yaşıyor ayrılıyor ama ben 50 60 yaşındaki insanların arkamdan konuşmalarına anlam veremiyorm tamam ben hatalıyım diyelim tamam kurtuldunuz yani benden inan elimde olsa evlerine benzin döker yakarım o kadar öfkeliyim canım..inşallah içinde allah korkusu olan biriçıkar karşıma inşallah..

Ailen yanındamı ?önemli olan o ayakların yere sağlam basarak hayatına devam etmelisin biliyorum zor bir durum ama yapman gerek kendin için,verir merak etme yüce allah kimsenin yanına bırakmaz

evet canım ailem yanımda özellikle annem ve teyzem çok şükür ama bilemiyom cnm insallah yanına kalmaz..

.Ay çok sinirlendim yaa:-@ 2tane kızım var allah onları korusun böyle ciğeri beş para etmez ahlâksiz şerefsizlerden. Onu yetiştiren anneye ne demeli birde her yerde konuşmuşlar. Kendi kızı olsa konuşabilecekmiydi. Tez zamanda bulsunlar allahtan.

amin inşallah bulurla kendi kızlarıda var ama değişen bişey yok...

Durumuna çok üzüldüm inan taa yüreğim cızladı.. Senin için söylemiyorum ama genel itibari ile kızlarımız keşke kendilerini teslim etmek için telli duvaklı gelin olmayı bekleseler. Bunu elalem için değil, kendi grurları için, kendielrine verdikleri değer için... Neyse bir hata yapmışsın ama kaç gel bana dediğinde iyi ki kaçmamışsın, seni biraz daha sömürüp belkide kucağında bebğinle bırakacaktı, çünkü bu soysuzda o potansiyel var. Rabbim sütü bozuk insanlardan korusun bizi, kalp vicdan sahibleri ile karşılaştırsın.. Amin

bende çok isterdim öyle olmayı ama inan çok farklı herşey anlatamadığım şeyler var...biliyodum öyle yapacanı çünkü resmi nikah yapmam dedi 3 ay deneriz falan filan aklınca namusunu temizliycekti onada ben izin vermedim bakalım bundan sonra beni nasıl bi hayat bekliyor...allahım kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın...

şimdi gelde böylesni insan olarak nitelendir....
adammı şimdi bu yazık ya yemin ediyorum ne kadar pislikmiş
off varya neler yazarımda neyse...

çok ağır gerçekten yaşadığın şeyler ya
tamam kötü olmuş ama kurtulmuşsun bununla evlendiğini düşünsene emin ol bugününü arardın

Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir (Bakara,153) Allah yardımcın olsun arkadaşım şükür et ki ailen yanında.ailen de sırt dönebilirdi..iyiki kurtulmuşsun.Böyle karakterdeki adamcıklardan herşey beklenir.Bundan daha kötüsüde olabillirdi.evlenip 2-3 çocuğun olduğunda da başına gelebilirdi hem sana hem de çocuklarına yazık olurdu..Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükür edersin demiş Şems-i Tebrizi..Ne güzel de demiş...Allah yolunu bahtını açık etsin İnşallah.

canım benim allah yardımcın olsun inşallah ama şunu unutma ki kimsenin ahı kimsede kalmaz...ben en basiti kendimden bahsedeyim çok sevdiğim çocuk beni bıraktıgında tüm gururumu ayaklar altına alıp beni bırakma deyip yalvarıslarımı bilirim..saatlerce ağlardım ama o bana mısın demezdi.beni arama dediğinde başımdan aşagı kaynar sular dökülürcesine kahrolurdum.o dönemde yemeden içmeden kesildim çok kilo verdim günlerce ağladım..ve dedim ki rabbim ben dört duvar arasında böyle çaresiz kaldım ya o da böyle çaresiz kalsın o da benm gibi kahrolarak ağlasın annesi beni istememişti o kadın oğlunun ağlayışlarına şahit olsun dedim ve çok geçmeden 1 sene sonra o bana geldi sensiz yapamıyorum dedi günlerce sabahlara kadar uyumayıp ağladı aradı msjlar attı..annesinin yanında kafasını duvarlara vurarak ağlıyormuş anne ben onsuz yapamıyorum diye annesi de onun halini görünce onunla birlikte ağlamış sen bu kadar seviyosan sadece_sevdimi gidip isteyelim demiş o da o artıık beni istemiyo deyip günlerce ağlamış ki bende şahit oldum ama iş işten artık geçmişti ve 5 sene geçti üzerinden hala daha aynı durumda ve sana yemin ederim ki daha dün gece beni aradı ama telefolarını açmadım uyudum yani demek istedğim umudunu kesme bir allah var o bilir senin çareni o sana öyle dermanlar verir ki acını unutturur..kalbin çok temiz o iki damla kana da tamah etme öyle yüreği güzel insanlarla karşılaş ki çok mutlu ol inşallah sen çok hak ediyosun..şu ramazan ayı hürmetine rabbim senin ve senin durumunda olanların sıkntılarını gidersin inşallah canım sen sakın üzülme kadın dediğin ayakta durmasını bilcek sende çok güçlü ol ki utanan o olsun canım bak evel allah kk kadınları gitmedi yanında her zman seni dinleriz dikkat et kendine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…