• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerimiz öfkelerimizi yazalım..

Tabii ki sonucta bende yapiyorum cevap veriyorum ama cok ustume geliyor yine ben kiyamiyorum hakli bile olsam ozur diliyorum.

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

harika... kıyamadığını da söyledin :) sen çok seviiyosun anneni ve sinirle onla ilgili olumsuz şeyler söylüyosun bence öfkeni kontrol etme konusunda biraz çalışırsan başarıcaksın...Annenle ve herkesle daha olumlu ilişkiler kurucaksın eminim..potansiyel var sende çünkü :)

harika... kıyamadığını da söyledin :) sen çok seviiyosun anneni ve sinirle onla ilgili olumsuz şeyler söylüyosun bence öfkeni kontrol etme konusunda biraz çalışırsan başarıcaksın...Annenle ve herkesle daha olumlu ilişkiler kurucaksın eminim..potansiyel var sende çünkü :)

Ahh evet su ofke kontrolu beni mahvedicek bununla ilgilide yazmistim deniyorummm
Saol iyi dusuncelerin icin :))

Ahh evet su ofke kontrolu beni mahvedicek bununla ilgilide yazmistim deniyorummm
Saol iyi dusuncelerin icin :))

daha önceki mesajlarını bilmiyorum ama annenle ilgili yazdıklarına müdahale etmek istedim çünkü anneler kutsal bunun farkına geç varmaman için yazdım

daha önceki mesajlarını bilmiyorum ama annenle ilgili yazdıklarına müdahale etmek istedim çünkü anneler kutsal bunun farkına geç varmaman için yazdım

Yok yok cok sukur oyle degil ama bazen cidden deliriyorum sinir oluyorum sonra barisiyoruz.
Ileride bende anne olucam boyle olmak istemem.

Mustakbel işimin belirsizliğine...kararımdan emin olmamaya..ilgisiz vefasız sevgiliye..ilgisiz vefasız arkadaşa..ve arkadaşlara..belirsizliğe..zorluğa..durmadan sevdiğim insandan ayrılmaya ..durmadan burun sürtmeye....acıya...depresyona..iş ortamı esaretine,kurtlar sofrasına,..halden anlamayan insanlara..dedikoducu insanlara...geçmişe...şuana..geleceğe..yaşıma..yalnız ve acıyla geçen gençlik yıllarıma..yalnız başına yaşlanacağıma..Başımı yaslayabileceğim seven bir erkeğe sahip olamayacağıma...çocuğumun olamayacağına..

Oturdum ,ağladım bugün..

Dağılsın gitsin ,dağlara taşlara..

benlik kardeşi miyiz neyiz seninle, aynı durumlar, aynı duygular :9:
ve ek olarak da halen görüşmekte olduğum eski sevgilimin, ayrılma sebebimiz olan o kızla daha hala görüşmesine çıldırıyorum:47::47:

işini gücünü bırakıp konu komşusunun yaptığına kafa yoran cadılarasinir oluyorum :4:

annemle babamın boşanmasından uzun yıllar geçmesine rağmen çok önemli anlarımızda annem yanımızda olmadığı,ve ablam ve beni hayat evlilik konusunda yalnız bıraktığı için ona hala kızıyorum.

Üst katta komşum var eşim de onların yanında çalışıyor ve dün akşam kadın annesinin yanına gezmeye gitti ..Sabah'tan.sonra eşim ve eşi işten dönerken bunu almaya diye kadının annesine uğramışlar ve saat tam 12 de eve geldiler ben bekle bekle evde yemek yemeye eşini zaten korkuyorum gece evde ...eşim De başka evde yemek yemez zaten o da gidelim dedikçe oturmuşlarda oturmuşlar çok sinirliyim normalde benden çıkmayan bi kadındı hep beni çağırır ederdi oturmaya ... Şimdi hiç umursamaz tavırlar içinde çok sinirliyim hala kendime gelemiyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

her şey bariz ortada yapılması gereken ortada kim haklı kim haksız ortada.
bana suç atmak için çabalayan insanlara sinir oluyorum! ayrıca şaşkınlık yaşıyorum.. ve komik de...
objektif bakmadıkları, görmek istemedikleri için sinir oluyorum!
hayatımdan böyle insanların çıkmasını diliyorum.

Sırf şuan işsizim diye beni küçümseyen kayınpederime sinir oluyorum. Kendisi fayans ustası, ben çift fakülte bitirdim. Küçümsemediği yerim kalmadı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimene yaa kimene..benim hayatimi elestirme hakkini kim verdiki size??maymun istahliymisim sananee!!begenmem begenmem..istemem istemem..karar benim hayat benim..sanki bi faydasi olmus gibi bide yorum yapmakta neyin nesi..allahim nedir benim bu cilem yaa..hep bu iyi biri dediklerimizden duydum bunu o yuzden sinirliyim evett..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X