Çocuklarınız okula gitmiyor mu? Onlar okula gittiğinde siz de kendiniz için bir şeyler yapmaya başlasanız, hayat temizlik, düzenden ibaret değil sizde bunu bilirsiniz. İnanın kolay değil akşamları bazen o kadar yorgun geliyorum ki ama günün yorgunluğunun sebebi de kuzularım değil, yine de herşeyi boşlayıp onlarla vakit geçirmeye çalışıyorum. Hayatı basite indirgeyin biraz.. Kendiniz için ve o bencil eşlere ne desem ben bilemiyorum :) Çocuğun ona da ihtiyacı var, azcık vakit geçirsin çocukları ile canım ne olacak, eni boyu 1 saat.
kucuk kızım cok sukur bu sene anasınıfına basladı buyuk ıkıncı sınıfta . oyle bır yerde yasıyorum kı belkı gorsenız sanslı oldugumu dusunursunuz kucuk sakınbı sahıl kasabasında yasıyoruz balkonumdan denız ayaklarımın altında ama dogru duzgun bı carsısı yoktur alısverısımızı 50 km uzaklıktakı merkezden yapıyoruz okadar yanı ,gorustugum ınsalar avr ama çat kapı gıdılmıyo bı resmıyet oluyo ve evlendım geldım sehırden geldım ve sureklı aglayarak gecırıyordum cunkı yapacak hıc bır sey yok hıc tanıdıgım yok yılda bır melekete gıdıyoruz aıleler sureklı gelemıyorlar. cocuklarım buyudu dıyorum ya artık daha bagımsızlar ama ben artık eskı ben degılım cok zorluk cektım cunkı