Kızlar erkek arkadaşımla ilgili bir sıkıntım var. Geçmişte ağır anti depresanlar kullanmış biri şu an kullanmıyor , doktor tavsiyesi olmadan bırakmış ve asla kullanmayacağını söylüyor. Tekrar ilaçlarına başlama konusunda da ikna olmaz. Ama çok sinirli ve gergin en ufak şeyi büyütüp mesele haline getiriyor , ben hep alttan alıyorum, ama bende bu durumdan hoşnut değilim. Ben ondan hemen vazgeçmek istemiyorum, bana verebileceğiniz tavsiyeniz var mı ( ayrıl demekten başka) ona nasıl yaklaşmalıyım?
Sevecen&tatli tatli yaklasarak belki dr konusunda ikna edebilirsin. Hatta birlikte gidelim herkes gidiyor diye onun icinide rahatlatabilirsin. Ama hicbi zaman o haksizken dahi aman sinirlenmesin diye alttan alma bu sefer ustunde cok buyuk bi otorite kurar sende altinda ezilirsin. Dozunda davransan sadece biraz anlayisla cozulebilir gibi:)Kızlar erkek arkadaşımla ilgili bir sıkıntım var. Geçmişte ağır anti depresanlar kullanmış biri şu an kullanmıyor , doktor tavsiyesi olmadan bırakmış ve asla kullanmayacağını söylüyor. Tekrar ilaçlarına başlama konusunda da ikna olmaz. Ama çok sinirli ve gergin en ufak şeyi büyütüp mesele haline getiriyor , ben hep alttan alıyorum, ama bende bu durumdan hoşnut değilim. Ben ondan hemen vazgeçmek istemiyorum, bana verebileceğiniz tavsiyeniz var mı ( ayrıl demekten başka) ona nasıl yaklaşmalıyım?
Doğru işini sevmiyor. Birde babasıyla çocukluğundan beri görüşmüyor o da psikolojisini etkiliyordur diye düşünüyorum.10 senedir bende de var huysuzun önde gideni. eskiden daha agresifti ama ben alttan almadım. konuşa konuşa örnekler vere vere şimdi daha makul bir adam oldu. tabi meslek değiştirmesinin de etkisi çok büyük.
belki içinde bulunduğu ortamı/işi sevmiyordur. ailesi ile sıkıntıları vardır. agresifliğin kaynağına inmen gerek. bir de sinir anında tepki verme bekle sakinlesin ondan sonra susma ama üslubunca muhakkak eğrisini doğrusunu konuş.
Tavsiye harika :)Sessizce uzaklaş bence sinir hastası biriyle hayatını heba etmeyi düşünmüyosundur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?