- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
Nasıl mı davranmalısın ? Hmmm
Bir fikrim var
Bence hiç davranma
Böylece sinirlenmez
Ben çok agrefis biriyim pireyi deve yapar ortalığı birbirine katardım. Arkadaşlıklarım hep zor hep hırpalayıcı oluyordu.Hayatıma en yakın arkadaşım girene kadar sinirli olduğum anlarda bazı bazı buyuk tepkiler vererek empati kurmayı öğreterek aştık engelleri sende yapabilirsin bazen kavga et bazen örnek ver empati kurmasını sağla selavat çek içinden sakinleştiricektir.Kızlar erkek arkadaşımla ilgili bir sıkıntım var. Geçmişte ağır anti depresanlar kullanmış biri şu an kullanmıyor , doktor tavsiyesi olmadan bırakmış ve asla kullanmayacağını söylüyor. Tekrar ilaçlarına başlama konusunda da ikna olmaz. Ama çok sinirli ve gergin en ufak şeyi büyütüp mesele haline getiriyor , ben hep alttan alıyorum, ama bende bu durumdan hoşnut değilim. Ben ondan hemen vazgeçmek istemiyorum, bana verebileceğiniz tavsiyeniz var mı ( ayrıl demekten başka) ona nasıl yaklaşmalıyım?
Sinirlendiğinde göz teması kurarak,saçlarını okşayarak sakil ol senin sınırın bana sökmez koçum diyerek yaklasilmali.
Stresle mucadele yontemlerini ogren duzenli terapi al.Kızlar erkek arkadaşımla ilgili bir sıkıntım var. Geçmişte ağır anti depresanlar kullanmış biri şu an kullanmıyor , doktor tavsiyesi olmadan bırakmış ve asla kullanmayacağını söylüyor. Tekrar ilaçlarına başlama konusunda da ikna olmaz. Ama çok sinirli ve gergin en ufak şeyi büyütüp mesele haline getiriyor , ben hep alttan alıyorum, ama bende bu durumdan hoşnut değilim. Ben ondan hemen vazgeçmek istemiyorum, bana verebileceğiniz tavsiyeniz var mı ( ayrıl demekten başka) ona nasıl yaklaşmalıyım?
hahahyyySinirlendiğinde göz teması kurarak,saçlarını okşayarak sakil ol senin sınırın bana sökmez koçum diyerek yaklasilmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?