- 2 Nisan 2015
- 122
- 47
- 48
- Konu Sahibi kirmiziyanak
-
Diyemedim ne diyebilirim ki. Cok uZuluyorum ama farkinda degil. O hemen unutup gidiyor.'Seni öyle bir dövmek istiyorum ki' cumlesinden sonra yaptığınız tek şey cidden geri dönmek mi oldu ?????
Tek kelime etmediniz mi ???
E o böyle bir cümle sarfetti. Ve hiç 'hayırdır' diye cikisan olmadı.Diyemedim ne diyebilirim ki. Cok uZuluyorum ama farkinda degil. O hemen unutup gidiyor.
Onceden bu yorumu okusam. Hayir seviyor ama sinirli oldugu icin derdim. Ama suan diyemiyorum. Sevdigini sanmiyorum artik ben de. Ben aksam olsada gelse diye beklerken o ufacik bir seye kizip herseyi mahvediyor. Biktim artik.size nefretle bakan bir eş...
sizi dövmek isteyen bir eş...
aşk sevgi saygı yok...
bir şey demeyeceğim.
Eski konumda da var. Yani bu ilk degil onceden kavga ederdim ama artik biktim. Cunku ne desem de adam degismiyor daha beter oluyor. O yuzden artik sessiz kalip aglamayi tercih ediyorum. Belki oyle gorunce ne kadar uzdugunu anlar diyeE o böyle bir cümle sarfetti. Ve hiç 'hayırdır' diye cikisan olmadı.
Sizce bu adamı bir daha böyle bir cümle sarfetmekten ne alikoyar? ??
Evet nefret ben de onun icin bu kadar uzuluyorum. Sevmiyor hatta nefret ediyor gibi.Yuhhh adam resmen dusman bellemis neyin nefreti bu aranizda onu sizden bu kadar uzaklastircak bisey mi gecti ??konusmayi denediniz mi neden boyle nefretle yaklastigini sordunuz mu baslikta sinirli es demissiniz ben sinirden cok nefret ediyo gibi dusundum yani kendimi yerine koydumda boyle insan ne kadar katlanir samaroglani gibi surekli azarlanmak cok kirici ve sinir bozucu ben olsam uyarirdim kendine gel ne bicim konusuyosun filan diye
ne demek susuyor ?? sebeb,i olmalı bir anda öylece değişmez ki bu kadar insan..Konustum tabi o aksam. Aglayarak dedim gozlerinde nefret goruyorum en cokta buna uzuluyorum dedim. Dov ne deyim madem o kadar istiyorsun dedim. Uzuluyor hic birsey demiyor sonra geliyor hic birsey olmamis gibi sirnasiyor. Sanki sarilinca soylenen yapilan hersey unutuluyormus gibi. Ama artik farkettim ki esimden uzaklasmaya basliyorum
Ne yapmaliyim surat asiyorum ediyorum. O da bir yere kadar ayni evde mecbur konusuyorsun. Nasil belli edicem tepkimi baska turlu. Konusmayi denedim hic bir ise yaramiyor.E guzel arkadasim adam sana tepki veriyo kiziyo azarliyo asagiliyo sende ne deyim deyip susuyosun boyle nereye varcan susmak nedir gel birazda kulagimin arkasi kaldi oraya söv demek yani konus ne yapmaya calisiyosun beni surekli azarlamandan biktim de kendini savun ifade et surekli en ufak seylerden boyle yapiyosa kendiyle bas basa birak ozlesin degerini anlasin ama sen susup dinlemeyi secersen omrun boyle gider lutfen ezdirmeyin kendinizi
Baskasi oldugunu sanmiyorum ama belki sikilmistir benden. Oyle yansitiyor ama. Ama baska kadina cesaret edebilecegini sanmiyorum. Gerci insanoglundan hersey beklenir ama suan zannetmiyorumne demek susuyor ?? sebeb,i olmalı bir anda öylece değişmez ki bu kadar insan..
valla birşey söylemiyorsa,ben hep "başka kadın" olduğu görüşüne varıyorum..içindeki vicdan erkekleri tam tersi etkiliyor.başka kadınla beraber olup da eve dönünce ,gözünde o nefret oluyor..aslında nefret değil de kendi yaptığı boku kendince hafifleetme..suç bastırma bana göre..
ben ce bu ihtimali araştırın..yoksa hiç bir erkek sebebpsiz yere,karısına sevgisi bitmişse bile bu denli değişemez..dövmek istiyorum lafları edemez..
bence daha üstüne gitsen gıcık kapar,nahoş şeyler olur,sınırlı ıken doğru olanı yapıyorsun,gerçi surat asmanada gıcık olur,ama bir insan sınırlı ıken damarına nasınca izliyoruz neler olduğunuNe yapmaliyim surat asiyorum ediyorum. O da bir yere kadar ayni evde mecbur konusuyorsun. Nasil belli edicem tepkimi baska turlu. Konusmayi denedim hic bir ise yaramiyor.
25 ben. O 26. Valla neye takildi bilmiyorum. Ailesiyle iyiyiz. Cok sik gidip gelmem ama bir araya gelince iyiyiz. Telefonlasiriz felan. Ama ben ona annen biyle soyle asla demem yansitmam ona. Onlara takilsa desem. Kendi zaten gidip gelmiyor. Ben goturuyorum zorlaönce yaşlarınız nedir?sonra yorum yapıcam,bu arada çocuğunuz var sanırım,oda istedimi çocuğu,bence yaş dönümü krizi yada birşeyde çok fena takmış sana,bende anneme böle davranıyorum canım yanınca hayattan yara alınca falan,nedeni ise onun tercıh hatasının bedelini ödüyor olmam,ama aynı zamanda vicdanlı bır adam bellıkı,sana fatura ettıkden sonra vicanını sızlıyor,hemen adamı asıp kesmeyın bence,ailesine nasıldın?mesela erkek bir zaman sonra karısı ve ailesi arasında kalıp gerçeği goruncede değişir,yanı sana anlatmadığı bişeyler var
Aman o zaman kavga buyuyor. Yaptim denedim yani. O zaman daha icinden cikilmaz bir hal aliyor durum. Daha fazla uzuluyorum ben yinebence daha üstüne gitsen gıcık kapar,nahoş şeyler olur,sınırlı ıken doğru olanı yapıyorsun,gerçi surat asmanada gıcık olur,ama bir insan sınırlı ıken damarına nasınca izliyoruz neler olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?