- Konu Sahibi kirmiziyanak
-
yok asla yapma,elinden kaza çıkar,cinayetler,darplar öle oluyor,sen bı üstüne git bak bakalım,serer senı yere,aman haa,sen sınırlı olsan üstüne gelınse nasıl olursun?Aman o zaman kavga buyuyor. Yaptim denedim yani. O zaman daha icinden cikilmaz bir hal aliyor durum. Daha fazla uzuluyorum ben yine
E böyle devam edecek yani ?Eski konumda da var. Yani bu ilk degil onceden kavga ederdim ama artik biktim. Cunku ne desem de adam degismiyor daha beter oluyor. O yuzden artik sessiz kalip aglamayi tercih ediyorum. Belki oyle gorunce ne kadar uzdugunu anlar diye
ooo süper bir yorum,tanıdığım bır kadında kocasına böle davranıyordu,yapma diyorduk,enişte ıyı adam,susun en onu öğretiyorum dıyordu,ama ıkı kez boşanmaya mahkemeye gittler,çocuklar için geri çektiler davayı,ama şimdi abla kuzu gibi,adam öle yapıyor,çok ilginçsizi eğitiyor canım
bu davranısları yapa yapa yaşaya yaşaya bı de bakmıssınkı o sınırlenmesın dıye kendını parcalayan bı eşe dönmüşsün.
aman soyle yaparsam sınırlenır
aman bunu ıstersem ,soyle konusursam , yan bakarsam ,duz yurursem...
neye kızacak dıye hep dıken ustunde duran ,hıc bırseyden tat almayan o mutluysa aman cok sukur dıyen bı ınsana donusursunuz tabı sız bunun farkında olmazsınız cok ıyı bılıyorum bu durumu
Evet cok mantikli. Aynen de oyle oluyor. Hep diken ustunde ve hep mutsuz. 2 senedir. Gittigimiz yaptigimiz hic birseyden zevk almiyorum cunku hep burnumdan geliyor.sizi eğitiyor canım
bu davranısları yapa yapa yaşaya yaşaya bı de bakmıssınkı o sınırlenmesın dıye kendını parcalayan bı eşe dönmüşsün.
aman soyle yaparsam sınırlenır
aman bunu ıstersem ,soyle konusursam , yan bakarsam ,duz yurursem...
neye kızacak dıye hep dıken ustunde duran ,hıc bırseyden tat almayan o mutluysa aman cok sukur dıyen bı ınsana donusursunuz tabı sız bunun farkında olmazsınız cok ıyı bılıyorum bu durumu
ne demek susuyor ?? sebeb,i olmalı bir anda öylece değişmez ki bu kadar insan..
valla birşey söylemiyorsa,ben hep "başka kadın" olduğu görüşüne varıyorum..içindeki vicdan erkekleri tam tersi etkiliyor.başka kadınla beraber olup da eve dönünce ,gözünde o nefret oluyor..aslında nefret değil de kendi yaptığı boku kendince hafifleetme..suç bastırma bana göre..
ben ce bu ihtimali araştırın..yoksa hiç bir erkek sebebpsiz yere,karısına sevgisi bitmişse bile bu denli değişemez..dövmek istiyorum lafları edemez..
sıkılan insan nefret etmez..hayatından mutsuz mu peki? sadece ikiniz olduğunuzda mı bu sinir var? 8 yıldır da berabermişsiniz 18 yaşından beri yani..çocuk da olunca yaşayamadıkları için sinirleniyor olabilir.Baskasi oldugunu sanmiyorum ama belki sikilmistir benden. Oyle yansitiyor ama. Ama baska kadina cesaret edebilecegini sanmiyorum. Gerci insanoglundan hersey beklenir ama suan zannetmiyorum
sevdigin insandan bu tepkileri almak cok zormus. Sonumuz ne olcak bilmiyorum. Nasil duzeltebilirim ki bu durumuBu nasıl koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?