Sinirli es

tatmam,aile değil,geçtik,25-26 biraz bunalım geçer,iç dunyasında sıkıntı vardır,maddi işle ilgili bir sorun varmı,yada eşinin maddi hayalleri,orda bunalmıştır,yukarıda bır uye başka biri vardır,suç bastırıyordur demış,kımı ınsan suç bastırıp saldırgan olur,kımıde daha ıyı olur,susar,siner,ama sen bı takıp et,öle birşey olduğunu düşünmuyorum,bak bu adam vicdanlı unutma bu lafımı

Aman o zaman kavga buyuyor. Yaptim denedim yani. O zaman daha icinden cikilmaz bir hal aliyor durum. Daha fazla uzuluyorum ben yine
yok asla yapma,elinden kaza çıkar,cinayetler,darplar öle oluyor,sen bı üstüne git bak bakalım,serer senı yere,aman haa,sen sınırlı olsan üstüne gelınse nasıl olursun?

sizi eğitiyor canım
bu davranısları yapa yapa yaşaya yaşaya bı de bakmıssınkı o sınırlenmesın dıye kendını parcalayan bı eşe dönmüşsün.
aman soyle yaparsam sınırlenır
aman bunu ıstersem ,soyle konusursam , yan bakarsam ,duz yurursem...
neye kızacak dıye hep dıken ustunde duran ,hıc bırseyden tat almayan o mutluysa aman cok sukur dıyen bı ınsana donusursunuz tabı sız bunun farkında olmazsınız cok ıyı bılıyorum bu durumu

Eski konumda da var. Yani bu ilk degil onceden kavga ederdim ama artik biktim. Cunku ne desem de adam degismiyor daha beter oluyor. O yuzden artik sessiz kalip aglamayi tercih ediyorum. Belki oyle gorunce ne kadar uzdugunu anlar diye
E böyle devam edecek yani ?

ooo süper bir yorum,tanıdığım bır kadında kocasına böle davranıyordu,yapma diyorduk,enişte ıyı adam,susun en onu öğretiyorum dıyordu,ama ıkı kez boşanmaya mahkemeye gittler,çocuklar için geri çektiler davayı,ama şimdi abla kuzu gibi,adam öle yapıyor,çok ilginç

Evet cok mantikli. Aynen de oyle oluyor. Hep diken ustunde ve hep mutsuz. 2 senedir. Gittigimiz yaptigimiz hic birseyden zevk almiyorum cunku hep burnumdan geliyor.

Bence adam biraz daralmış, sıkılmış. Bazen eşinin varlığı bile batar insana, o sebeple kırıcı oluyordur. Siniri stresi bu yüzdendir.

Bence şöyle bir hafta kadar falan uzaklaşın birbirinizden. Ailenizin yanına yada ne bleyim köye, memlekete falan gidip kalın bir hafta kadar. Bunu da adamın yüzüne vurmayın sakın öyle ayrılıyormuş falan gibi. Şöyle bir hafta memlekete gideyim anamları göresim geldi deyin. Döndüğünüzde herşey daha rahatlamış olacaktır. Bir de 2 haftada bir falan eşler kendilerine zaman ayırsınlar özgür bırakın adamı o gün. Gitsin meyhaneye mi gidiyor, maç izlemeye mi gidiyor sevdiği ne varsa gitsin yapsın. İlişkiniz rahatlayacaktır. Sıkmayın kendinizi, aileniz eski mutlu günlerine kısa zamanda döner. Selamlar.

Bu yorumu dikkate alın lütfen.

Baskasi oldugunu sanmiyorum ama belki sikilmistir benden. Oyle yansitiyor ama. Ama baska kadina cesaret edebilecegini sanmiyorum. Gerci insanoglundan hersey beklenir ama suan zannetmiyorum
sıkılan insan nefret etmez..hayatından mutsuz mu peki? sadece ikiniz olduğunuzda mı bu sinir var? 8 yıldır da berabermişsiniz 18 yaşından beri yani..çocuk da olunca yaşayamadıkları için sinirleniyor olabilir.
ama yine söylüyorum; yaşayamadıklarını ona hatırlatacak birileri karşısına çıkmış olabilir...en yapmam diyen adamdan bile şüphe edeceksin..cesaret edebilir her erkek,çünkü onlar beyinsizler,kadınlar gibi düşünemezler,mantıkları çalışmaz konu kadın olunca..
takip edin derim..

Suçlu olsan alttan al, bir yanlış yapmışsın derdim fakat böyle ufak birşey de bu kadar tehdit normal değil
Susma, ağlama- GÜÇLÜ OL.
Onun sana göstermediği sevgiyi ilgiyi sen ona gösterme.
Sırnaşmasına izin verme.
Kavga ettiğinizde de sen beni bu hale getirdin diye yüzüne vur.
Çok ciddiyim- Normalde bu kadar yokuşa sürülmesine karşıyım.
Ama insan biraz sevse böyle kırıp böyle tehditler etmez.
Bu tarz eşleri Allah bildiği gibi yapsın.

Canım benim eşimde acayip sinirliydi ama senin anlattığın gibi değil mesela örnek vereyim telefon eder 10 dkya hazır ol çarşıya çıkacaz eğer hazır değilsem bağırırdı ne yapıyon eden hazırlanmıyon bir işi ters gitse sürekli bağırma modunda takılırdı evde ben ne yaptın önce o yerinden fırlamış gözlerini içeri sok bu şekilde korkutuyorum zannediyorsan yanılıyorsun senden zerre korkmuyorum dedim ikincisi ben sağır değilim bağırma çok net duyuyorum üçüncüsü ben annene babanada benzemem sürekli böyle devam edersen seni çekemem sen yoluna ben yoluma iki günlük dünyaya senin kahrını çekmeye gelmedim dedim zaten iyide destek aldı psikologdan bırakdı yüz verme nasıl alışırsa öyle gider anamız bizi deli kahrı çekelimmi diye doğurdu 3 günlük dünyaya

söylediklerinizi dikkate alıcam. çok tsk ederim hepinize kızlar. şimdi ona nasıl davranayım onu kestıremıyorum. soguk davransam iyice uzaklasırmı ki ?

bence esınız normal değil sevgı bıtmıs olsa bıle kımse esıne boyle bı cumle kurmaz, sıze anlatmadıgı ve gercekten psıkolojısını bozan bırseyler var

Cok tuhaf ya hani oyle buyutulecek birseyde de dememis sanki icindekileri biriktirmis de nefretle dolmus gibi

Herkese karşı bu şekildeyse aşırı öfke problemi var eşinizin sizde altdan aldıkça daha cok yansıtır size tepkinizi belli edin o sert cıkıyosa siz de altdan almayın bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…