Sinirli inatçı bir nişanlı ile nereye kadar..

cococo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
103
1
46
Çanakkale
merhaba hanımlar, ben nişanlıyım... ekim kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz, daha doğrusu düşünüyorduk.. şimdi ne haldeyiz bilmiyorum.
Ben yapı olarak biraz kıskancım, ama herkes kadar.. nişanlım da sağolsun biraz sıcak kanlı ve hoşsohbettir. yaklaşık 2 haftadır bozuğuz. sebebi paylaşmak istiyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum.
nişanlımın bir kız kardeşi var 23 yaşında, kardeşinin arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmiş. gitsin hiç problem değil. ama müstakbel görümcemin arkadaşlarından biri devamlı surette nişanlıma kendince lakaplar takıyor. yaşı küçük de değil ki 24 yaşında koca kız. nişanlımın malum sitede listesinde falan ekli değil, ama kardeşinin duvarında nişanlımı da özlediğini falan yazıyor.. ben de bunun üzerine, nişanlıma;bu kız sana lakap takacak kadar samimiyeti ilerlettiniz yani siz öyle mi dedim...
o da benim ona güvenmediğimden tutun (daha önceki tartışmalarımız da vardı farklı konularda), ben bu soruyu sorduğumda ve sonrasında ne düşündüğünü zerre önemsemediğimi, benim onu sevmediğimi, bu güvensizliği hakedecek hiç bir şey yapmadığını vs vs saydı durdu.. amacım kavga etmek değildi. hala çok sinirli, hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum. üzüldüğüne inanmıyorum, hem beni rahatsız etme merak ettiğin birşey varsa kardeşime sor arkadaşlarına sor, git malum siteden bak gibi saçma sapan şeyler söylüyor... aldı başını bodruma gitti arkadaslarıyla, 3 gün orada kaldı, hem iş hem tatil gibi, hala o kadar kızgın ve soğuk ki.. ne sorsam tersliyor beni kendi halime bırak diyor. ben yapı olarak kin tutamam ve çabuk unuturum.. ama o küser ve uzattıkça da uzatır. tabi o uzattıkça ben hem üzülüyorum hem de sinir oluyorum... inanın yüzüğü çıkarıp kafasına fırlatmak istiyorum, ama seviyorum da... nefret ettiricek bu huyuyla beni kendinden. aileme de yansıtamıyorum. aileler herseyi büyütmeye meyilli biliyorsunuz. şiştim patlamak üzereyim. beni cezalandırmaya çalışıyor gibi, her kızdığında.
nasıl yumuşatacağım.. tamamen uzak mı durmalıyım, yoksa daha mı çok ilgilenmeliyim... siz nasıl yapıyorsunuz ? yani özellikle de eşi sevgilisi nişanlısı küsüp uzattıkça uzatanlar ne olur bana bir akıl verin lütfen... iş yerindeyim, elimden geldiği kadar cevap yazacağım.

şükretki sen sinirli inatçı değilmişsinn.sende öyle olsaydın vay halinize.olayları çok büyütmemeye çalışın bence.kıskançlığın sebebi güvensiliktir tabi kısaknacaksınız ama basit olaylar için değil

Ben ona hesap sormadım ki, sadece tek bir soruydu...
Ben çabuk unutuyorum da noluyor, o ikimizin yerine de uzatıyor zaten. bu gidişle bende sinir hastası olacağım.
Hiç bir şekilde uzatmadım bile konuyu.. insanlar tartışır 3 gün sonra normale döner, kafasında kuruyor da mı siniri geçmiyor anlamıyorum.. ben gayet sakinim... :(

Nişanlısın,nişanlın görümcenin arkadaşlarıyla eğlenmeye gidiyor,sen neredesin buarada?
Hadi onu geçtim siz nişanlısınız birlikte dolaşmanız eğlenmeniz gerekmezmi..Ve siz gitsin hiç problem değil diyorsunuz.Bence sorunun başı burda...
İlginç:/

Nişanlısın,nişanlın görümcenin arkadaşlarıyla eğlenmeye gidiyor,sen neredesin buarada?
Hadi onu geçtim siz nişanlısınız birlikte dolaşmanız eğlenmeniz gerekmezmi..Ve siz gitsin hiç problem değil diyorsunuz.Bence sorunun başı burda...

katılıyorumm ,farklı şehirlerdemisiniz nedne sizde katılmıyorsunuz,

bazen çok alttan almak iyi olmuyor. Azıcık kaybetme korkusu olmalı nişanlının içinde tatlım. Bütün şımarıklığı ondan bence

Bu yoruma katılmadan edemeyeceğim.
Sağolsun benim nişanlım bu tarz hareketlerde bulunmuyor.
Fakat sizin niye bu kadar samimiyet kurduğuna dair sorgulamanız normal, bende olsam sorgulardım...
Nişanlınız hakikaten zeytinyağı gibi su yüzüne çıkmaya çalışıyor, hem suçlu hem güçlü hesabı.
Bence senin yapman gereken, baktın uzatıyor ve soğuk uzak davranıyor, sende tepki verme.
Aynı şekilde davran, yoksa hatasını anlamayacak ki ve sen hep böyle uğraşacaksın...

Ailelere yansıtmamakla en doğrusunu yapmışsın. kesinlikle öyle oluyor, aileler herşeyi daha çok büyütüyor..
Allah yardımcın olsun ne diyebilirim ki...

bu olayda sinir olmakta haklısın nişanlının tepkisi çok yersiz olmuş ama birşey sorucam biraz kıskancım demişsin abarttığın zamanlar mı oluyor ki böyle bir konuda sana patlamış ve küslüğe kadar gitmiş. İşte biz bayanlar bazen gereksiz kıskançlıklar yapıyoruz sonra haklı olduğumuz bir konuda soruın çıkınca amaan yine kıskançlıkları tuttu diye hafife alınıyoruz...

Fakat sizin niye bu kadar samimiyet kurduğuna dair sorgulamanız normal, bende olsam sorgulardım...
Nişanlınız hakikaten zeytinyağı gibi su yüzüne çıkmaya çalışıyor, hem suçlu hem güçlü hesabı.
Bence senin yapman gereken, baktın uzatıyor ve soğuk uzak davranıyor, sende tepki verme.
Aynı şekilde davran, yoksa hatasını anlamayacak ki ve sen hep böyle uğraşacaksın...

Ailelere yansıtmamakla en doğrusunu yapmışsın. kesinlikle öyle oluyor, aileler herşeyi daha çok büyütüyor..

bende 2 çift laf etmeden geçemeyeceğim . aynı dertten muzdaripiz canım benm sevgilimde seninkinin aynısının tıpkısı derecede uzatır böle sacma şeyleri ,delirir kudurur benim ne düşündüğüm neye üzüldüğüm aklının ucundan bile gecmez . bende bu durumlarda onu takmam o beni zaten takmıyoya trip atıyoya takmayarak o tribini sonlandırırım.baska çaresi yoookkk. yani arama sorma bırak yokluğnu hisstsin ozaman düşünüp geri dönecektir .üstüne gttikçe şımarıolar çünkü. yaşamasam yazmazdım vala ;DD

Sonuçta nişanlının gitmesinden ve kızla samimiyetinden rahatsız olman çok normal.
herkes rahatsız olurdu. kendinde kusur arama.
üstüne düşme ve ilgilenme.
rahatsızlığını dile getirmen çok normal. bunda kızıcak bişey yok.
bi de bodruma gidiyor tatile ohh.
sen gitsen kızlarla kimbilir ne yapardı?

Sizin bunu sormanız en doğal hakkınız ne demek uzaklaşmak? Nişanlının kafası mı karışık acaba bu aralar biraz? anladığım kadarıyla öyle aşırı kıskanç bir insan da değilsin. Bu konunun üstüne bir de arkadaşlarla tatil... Biraz uzaklşamaya meyilli sanırım nişanlın. Bence üstüne gitme bu döneminde bırak kafasını dinlesin. Çünkü sen ısrar ettikçe uzaklaşır

Nişanlın neyin peşinde acaba? Bu konuda bence sen haklısın. Hem geziyor tozuyor senin tanımadığın insanlarla hem sen sorunca haklı gibi tavır alıyor hemde bundan sonra tatile gidip ne arıyor ne soruyor! Allah aşkına bırak biraz kendi halina çok pohpohlamışsın sen onu belli ki. Sakın üzerine gitme o konuşmaya çalışana kadar. Seni kaybetme korkusu olsaydı böyle yapmazdı :34:

benim nişanlıyı bırak sevgilim bile bensiz eğlenmeye gidemez. orası ayrı.

ama aynen ben kin tutmam hemen unuturum ve erkek arkadaşım uzatır. artık sallamıyorum. kendi kendine düzelene kadar üstüne gitmiyorum.

tabi ki birlikte bolca gezip eğleniyoruz. Benim sıkıntım bu değil ki, Nişanlıyız diye 7/24 beraber gezmek zorunda değiliz ki.. tabi ki o da ben de birbirimiz olmadan ailemizle ya da arkadaşlarımızla vakit geçirebiliriz. Ve tabi ki bu problem değil, ilginç olan nedir anlayamadım... Ben sadece siniri ve inadı hususunda sıkıntı yaşıyorum. Yani bu kadar inatla sinirli kalabilmesi...

hatunlar :) yanlış anlaşılabilecek gibi de yazmışım ama nereye takıldınız anlamadım.. ben demedim ki bu adam her gece başkalarıyla çıkıyor, son kavgamıza sebep olan tek bir geceden bahsettim.. nişanlımın söylediği ben o kızı sadece o gece gördüm, tanıştım. ben de diyorum ki nerden buluyor bu yüzü bu kız.. ama onun siniri sadece bnu olay değil, genel olarak her tartışma da yatışması çok uzun zaman alıyor ben de aksi gibi çabuk unutuyorum... ve onun unutmaması beni çileden çıkarıyor. 2 gündür bende tepki vermemeye çalışıyorum ama dengem altüst tabiki... :(

tabi ki birlikte bolca gezip eğleniyoruz. Benim sıkıntım bu değil ki, Nişanlıyız diye 7/24 beraber gezmek zorunda değiliz ki.. tabi ki o da ben de birbirimiz olmadan ailemizle ya da arkadaşlarımızla vakit geçirebiliriz. Ve tabi ki bu problem değil, ilginç olan nedir anlayamadım... Ben sadece siniri ve inadı hususunda sıkıntı yaşıyorum. Yani bu kadar inatla sinirli kalabilmesi...

tabiki herkes birbirinden ayrı vakit geçirecektir ama onlar kendi arkadaşları değil ki görümcenin arkadaşları bu durumda senin de yanında olman gerekliydi gibime geldi... Ayrıca sana madem bu kadar noırmal geliyo görüşmesi tek başına o kızlarla araya arkadaşlık samimiyeti kurmasına da ses çıkarmamam, hesap sormaman gerekiyor bence...

bu olayda sinir olmakta haklısın nişanlının tepkisi çok yersiz olmuş ama birşey sorucam biraz kıskancım demişsin abarttığın zamanlar mı oluyor ki böyle bir konuda sana patlamış ve küslüğe kadar gitmiş. İşte biz bayanlar bazen gereksiz kıskançlıklar yapıyoruz sonra haklı olduğumuz bir konuda soruın çıkınca amaan yine kıskançlıkları tuttu diye hafife alınıyoruz...

evet canım, biraz öyle oldu bir ay kadar önce bir konudan tartıştık biraz da üstüne geldi... ama yine de bu kadar uzatabilmesini aklım almıyor.

Back
X