Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar cok kötüyüym,sinirlerime hakime olamayinca kendimi kaybediyorum ve birseyleri kirip döküyorum,az önce telefonumu kirdim.bir tartisma sonucu esimle
of kendimi cok kötü hisediyorum
benı yanlıs anlama ama bı psıkoga gıtmenı tavsıye ederım gercekten cok rahatladıgını göreceksın...bende cok sınırlıydım bı ara gıttım ılacda kullandım daha rahatım suannn sımdı dusunuyorumda neydı benı bukadar sınırlı yapan(...yada gıtmek ıstemıyorsan kendıne ugras bul derım ben ne bılım basıt bır örgü falan olabılır ben mesela cok bılmemmm ama cok basıt bı sekılde annemdn ögrenıp atkı örmustum kendıme..kafanı baska seylere yogunlastır sınırlendıgınde gıt onunla ugras...sinirli olmak hıc ıyı degıll ılerde cok zararını görmedennnn caresıne bak mutlaka yoksa hastalık olarak gerı döner bu...ınsallah hersey daha ıyı olur senın ıcın bol şans....
Son dönemlerde aklına takılan moral bozucu bir şey oldu mu canım hiç?
Bunu tetikleyebilecek
Evet is yerinde problemler var,ödenecek cezalar vs.
epeyi bir yük var sirtimda gibi hisediyorum
İşte bu yüzden. Bende de vardı aynı tip problemler, büyük bir yoğunluk, oraya buraya koştur vs şimdi rahatladım ama o dönemde aynı senin gibiydim yok yere sevdiceğimin kalbini kırıyordum, neler neler diyordum ya söylenmez yani hatta kendime şaşırıyordum. Bence böyle olduğunda herkesten uzaklaş kendini bir odaya kapat, bir pencere aç derin derin nefes al. İçinden say belli bir sayıya kadar. Rahatlatıcı şeyler düşün. Bunları yaptığında cidden işe yarıyor. Hem çevrendekilerin kalbini kırmamış olursun.
Merhaba beyazlım
Aklınızın bir kösesınde çözüm bulmamış probleminiz varsa ondan olabilir bu öfke patlamaları.
Şahsen ben fıtrat olarak çok sabırlıyımdır.
Ama abimin ve dedemin uzun hastalık ve vefat dönemlerinde aynı sizin gibi sinirden elimdekileri fırlatır anlık öfke patlamaları yaşardım.
Ama zamanla aştım.
İnşAllah siz de aşarsınız.
Kendinizi en iyi siz tanırsınız.
Psikologluk bir durum göüyorsanız kendinizde ihmal etmeyin derim.
Hayırlı akşamlar
Sanki icimi okudunuz..........
Var eskilerden kalma piskolojik sorunlar,kendime bile itiraf etmekten korktugum sebeplerden,derin yaralarla dolu ruhumdan,kacmak istedigim sorunlarim cikiyor böylece muhtemelen...ama burada anlatmak istemedigim seyler,fakat kendimden bile gizlemek isteyip arka plana atip veya yok ya yasanmadi böyle bisey diye gecistirdigim olaylar..![]()
Aynı şeyleri yapan arkadaşımdan biliyorum, psikolog öfke kontrolü sorunu olduğunu söylemişti..
Bence sen de bir psikologa görünebilirsin...
canım inşallah çözersin sorunlarını bazen ben de senin gibi oluyorum sinir krizi geçiriyorum adeta ama ben döküp kırmıyorum da oturup ağlıyorum hüngür hüngür
bazen diyorum ki biri beni hipnoz etse de bilinçaltım dahil tüm yaralarımı ortaya çıkarsa bastırdığım sıkıntıları döksem döksem..![]()
Canim ben hem hüngür hüngür aglayip hem kirip döküyorum.
evet veya bilincaltindan silinse tüm yaralar.
İşte o geçmişte ki soru(n)lar birikip bardağı dolduruyor.
Şimdiki zamanda ki bir damlada bardağı taşırmaya yetiyor.
Geçmişle ilgili problemleri halletmeye çalışsanız tabi hala devam ediyorlarsa ama yok sadece izleri kaldıysa şöyle düşünün.
Hani hep derler ya;
dün geçti, yarın belli değil elimizde bir tek bugün var.
Dünler için bugünü heba etmeye değer mi?
psikologlara da güvenemiyor insan işinin ehline denk gelmek lazım yoksa seansına yüzlerce lira bayılıp bayıldığınla kalmak da var:44:
Evet malesef ki birde bu sorun var.anlayip dinleyen birini bulmakta ayri bir dert.
Ama düsünün o gemis üzerinize yapismis ve yasanmis gercekler,ve bugününüzde de hep önünüze cikiyor,
evet kendime diyorum ne olduysa nasil olsuysa gitti bitti,fakat bilincaltim cok yarali meger,benim bile tahmin edemeyecegim kadar yarali.