- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Baban adami kovsun ne munasebet baban kefilmi olmus dayinada babana geliyor.
Direk davaci olsun baban adam bir daha gelemez.
Anlatsam roman olur anneciğimle babacığıma neler yaptıklarını...
Babama diyorum polisi ara ama o da hırslı biri korkuyorum ya. O kim beni tehtid edecek falan diyor. İyice korkuyorum
Tabii ki var. Karı koca bu işin içinde bu belli. Baban adamı direk dayının evine göndersin.Ödeyeceğim deyip ödememiş hattını değiştiriyor bir de. Yengem de 1 hafta önce değiştirdi acaba onun da haberi var mı bundan
Hirsi olsa kac yazar elin adami tehdit ediyormus arasin polise sikayet etsin bela bu herifler yarin birgun evinize kadar takip etseler. Hayir borcu isteyen adamda geriekali, sen niye hic adini duymadigin birinden gidip hesap soruyorsun, git parayi kime verdiysen ondan hesap sor.
Yemin ederim %95 i genetik kodlari hatali bizim milletimizin buna kesin kanaat getirdim.
Tabii ki var. Karı koca bu işin içinde bu belli. Baban adamı direk dayının evine göndersin.
Her onlarin evine gidenlerin evlerinimi basacaklar. Alacaksin o kayinpederi bir temiz doveceksin. O adam hakketmis dayagi. Dayindan dahada cok sinir oldum kp.rine.Adam babamın dükkanını basmış öyle tanışmışlar inanabiliyor musunuz. Kayınpeder demiş eniştesine gidin dün akşam onlarda yemekteydiler. Babamın dükkanını tarif etmiş. Adam soluğu babamın dükkanda almış. Pislikler....
İlk defa gittiler ya ilk... Bu insanlar ne kadar kötü kalpli sinirden ellerim titriyor
İyide adres vermesin tamam. Peki adam sixin peşinizi bırajacak mı? O zaman baban tel nosunu değiştirsin. Ne diyimGötürmesi gerekiyor tarif edemez diye düşünüyorum. Ama götürmesini de ben istemiyorum ya bize ne
Her onlarin evine gidenlerin evlerinimi basacaklar. Alacaksin o kayinpederi bir temiz doveceksin. O adam hakketmis dayagi. Dayindan dahada cok sinir oldum kp.rine.
İyide adres vermesin tamam. Peki adam sixin peşinizi bırajacak mı? O zaman baban tel nosunu değiştirsin. Ne diyim
Ben de ayınısını söylüyorum ama cevap vermiyorE adamın yaptığı tacize haneye tecavüze girmiyor mu ?belalı diyorsun birde polise /savcıya şikayet etse ya baban
Yıl olmus 2016.
Valla inş zararsız bi şekilde atlatırsınızBen de ayınısını söylüyorum ama cevap vermiyor
Valla inş zararsız bi şekilde atlatırsınız
E sen şikayet etsen olmaz mı?Çok korkuyorum
Olayın büyümesinden korkuyorum. Allahım ne kadar korkağımE sen şikayet etsen olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?