• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlilik

Cok kotu cok.Surekli midemde igrenc bir agri.Endoskopi yaptirmam lazim:( Bence ikna edin:18:

Evet benimde oyle oluyor kasilip kaliyorum:50:

Ne yazik ki ikna etmem mumkun degil ne zaman psikolog lafini acsam sen kendine bak asil sen gitmelisin diyor, beni onu sinirinin gerginlestirdigini kabullenmiyor.. Bi de beni siz sinirlendiriyosunuz sacma sapan isleriniz asabimi bozuyor diye savunmasini yapiyor.. :(

sinir canli hissettirir! sinirlendigin kadar varsindir! sinirlendigin kadar iddialisindir!

savundugun ama karşitini duydugunda sinirlenmedigin fikirlerin seni ifade etmez ama kar$itini duydugun an cinnet gecirdigin fikirler sensindir..

hatta o fikirler senden bin yil once ortaya atilmiş bile olsa aslinda onlari sen keşfetmişsindir!

sinir seni belirler! sinir seni anlatir! sinir seni hissettirir bana, bize ve hatta sana, kendine..

sinir canli hissettirir! canli tutar.. sinirlenmek icin yaşariz! sinirlendigimiz icin yaşariz!

ve bir gun eger kaybedersek butun sinirimizi.. iste orasi zirvedir ve gonul rahatligiyla kesebiliriz bileklerimizi, akabiliriz kuvetin icinde..

sinir bitmiştir artik ve merheba huzur!

Back
X