sinirliyim dertleşmeye ihtiyacım var :(

hayall35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
240
96
73
dertleşebilcek kimsem yok o yüzden konu açmak istedim şimdiden okuyup cevap veren herkese teşekkür ederim.2 hafta önce nişanlandım nişanlımın bi komşuları var araları çok iyidir yıllardır tanırlar birbirlerini nişanlımın çocukluk arkadaşı fln bu komşuları.ve onların bi kızı var benden 1 yaş küçük nişanıma falanda geldiler çok iyiler hepsini çok sevdim kızıda öyle ama bazı huyları canımıda sıkmıyor değil.nişanlımda gözü yok öyle biri değil tamamda yinede bazı davranışları hoş gelmiyor.şimdi bu kız ehliyet kursuna gidiyor nişanlımda güzel araba kullanır bana biraz çalıştırır mısın fln demiş abiside var yani git o çalıştırsın dimi ama neymiş abisi geç geliyormuş iyi tamam sesimi çıkarmadım bugün gittik benide aldılar biraz kullandı araba fln dönüşte eve bıraktılar beni ben önde oturuyordum kız arkada ben inince hop oda indi öptü beni öne benim yerime geçti oturdu.çok sinir oldum ya nişanlı biri beni eve bırakıyosunuz inipte öne geçmek ne demek otur arkada yani ne diye öne geçiyosun yani ben mi taktım bu kadar anlamadım çok sinir oldum ya hala geçmedi sinirim

Nişanlına söyle birdahaki cıkışınızda yine seni alsın.sonra ilk önce kızı bırakın .hani pekde anlayamadım.nekadar yakın aile dostu olsada illaki nişanlın mı yardımcı almak zorunda.

merhaba hayall35 bende nişanlıyım Allah nasip ederse bu ayın 27sinde 1 yıl olacak inşallah bu gibi durumu / durumları bende yasadım inanki nisanlına bisiy demediysen simdilik hic bisiy söyleme cünkü uzun zamandan beri tanısıyorlarmıs yanlıs anlasılabilirsin biraz bekle ve izle derim ben hala rahatsız ediyorsa önce kendisiyle konus seni rahatsız eden seyleri paylas yapmaması gerektigini söyle baktın olmuyo nisanlınla konus derim ben :44:

Dur bakalım celallenme hemen.. biraz daha gözlemle sen bu kızın davranışlarını..
Baktın ki yine böyle saçma sapan hareketlerde bulunuyor, nişanlına uygun bir dille anlatırsın dikkat eder...

ilk öne kızı bırakamaz ki ztn yan yana oturuyorlar kızın araba çalışmaya geldği yer bizim evin orası mecbur ilk ben bırakılıyorum.of işte gel nişanlıma anlat ne varmış bunda konuyu açtığım an kıskançlık yapma oluyorum ama çok sinirlendim geçti kuruldu öne ben asla öyle davranamam geçip bi erkeğin yanına oturmam yani

Boşuna takılıyorsunuz detaylara.
Bende olsam öne geçerdim. Nişanlınız şoför kendisine onun patronu gibi arkada neden otursun ki.
İnsanlara biraz güvenmekle bir şey kaybetmezsiniz.
Bu kuruntularla sadece kendinize eziyet ediyorsunuz.
Farzedin ki, nişanlınızda gözü ver ve nişanlınızda şeytana uydu. Bu demektir ki, evleneceğiniz kişi sizi her an aldatmaya müsaittir. Yani evlendikten sonra bile aldatılabilirsiniz.
Komplo teorileri üretmeye kalkarsanız tonlarca çıkar.
Rahatlayın ve nişanlılık günlerinizin tadını çıkartın.

Bence hemen harekete geç beklemenin bir anlamı yok, bir bayan ters giden bir şey varsa hemen hisseder tavrını değiştir kıza karşı. Nişanlınlada hemen konuş, acaba sen bu durumda olsan nasıl davranırdı örnekleri var önümüzde kimseye de güvenme!!!

nişanlın önce onu bırakmalıydı evine, senın evin daha yakın olsa, sapa olsa vs bile, önce onu bırakmalıydı, hata sizin yaptıgınız sıralamada... onları arabada yalnız bırakman, hele bir de kızın öne geçmesi hoş degil bence de. kız rahat belli ki, bu da rahatsız eder elbette seni. kıza yüz verme ve önlemini al. bir daha bırakınca onu önce bırakın, işlerimiz var nişanlımla demi aşkım falan diyip kıskandır hatta:)

kesinlikle katılıyorum

bence öne geçmesi saçma...sen cok da kıskançlık triplerine girme cnm bu sefer kız kıymete biner... hani aklına sokma kızı nişanlının... uzaktan sinsice izle gerektiğinde zaten müdahale edersin...

meraba cnm valla çenemi tutamadığım için önceden bu kızla ilgili uyarmıştım tabikide yanlış anlaşıldım kıskanç oldum hemen ama bu günkü konu nişanlımında şükür dikkatini çekti şimdi aradı haklısın bazen tuhaf davranıyo dedi gece gece sinir olduğumla kaldım ya

Seni gaza getirmiş gibi olmak istemem canım.Ama çok haklısın,ben de nişanlıyım ve (tabi ister sevgili ister nişanlı farketmez de) böyle bir durum beni canımı inanılmaz sıkar.Kimsenin kötü niyeti olmayabilir o ayrı konu.Ama biz niye bu kadar rahat olamıyoruz ya?Pat öne geçmiş.Ben de meslektaşlarımın arabasına bindim birkaç defa..Evli ya da nişanlılar bekar olan yok.Hep arkaya geçtim oturdum.Ben kendim rahatsız olurum böyle şeylerden.Makam arabası gibiymiş zart zurt yok öyle.Bu durumlarda arkaya oturmak çok daha yerinde bir harakettir.Eğer nişanlınla konuşmak istersen de fevri davranma canım :)Sakin sakin :)

önce kızı evine bırakmalıydınız diyosunuz güzelde benim evimin orda çalıştırdık arabayla onlar aynı yerde oturuyolar kızı bırakıp taa benim evime dönüp beni bırakıp tekrar aynı yere mi gidicek nişanlım gündüz olsa tmam kızı bırakır gidip birlikte vakit geçiririzde gece 10da ilk beni bırakıp gittiler ne diyebilirim ki normali bu ben kızın hop diye öne atlamasına sinir oldum nişanlımla alakası yok ona güvenim tam kızın rahatlığı battı bana

uzun zamandır tanısıyolarmıs ya o yüzden bisiy diyince kıymete biner o yüzden demistim bende keske bisiy demeseymissin simdilik ama neyse olan olmus artık konuyu cok fazla acmamaya calıs o kız yanınızdaykende nisanlınla samimice konus ki kim oldugunu yerini ve haddini bilsin yani uzun lafın kısası simdilik karda yürü izini belli etme nolur nolmaz acısından yani tatlım

işte buna sinir oluyorum bende birinin arabasına bindiğimde geçip öne kurulmam yani bekarda olsa evlide olsa arkada otururum nedir bu rahatlık bazılarında anlam veremiyorum biraz düşünce olur yani ama nerdee

bence one oturmasinin sebebini yanlisa yorma nisanlina sofor muamelesi yapmak istememistir belki,
bende mesela patronumla geliyordum isten benden buyuk biri vardi o one oturuyordu o arabadan inince patron benim one gecmemi istemisti bende saygidan yok olmz dedimde ben soformuyum dedi sasirmistim oyle birsey olabilir

ee herkes sen degilsin tatlım cesit cesit tür tür insan var dünyada ben sasırmıyorum artık yani :120:

Bak güzelim nişanlın aramış konuşmuşsunuz farketmiş durumu emin ol daha dikkat eder senin de için rahat eder..
Buna benzer şeyi eşimin kuzeniyle yaşadım..Tartıştım sırf bu yüzden ama sonradan daha dikkatli olacağım dedi ve mevzu kapandı..Yoksa düşündükçe sinirlerim hopluyor içim içimi yiyor..

Yasaklar tatlı olur derler . O onun arkadaşı evet biraz rahat bir kız ama sizde onun nişanlısısınız . Her an daha kıymetlisiniz.
Öne binmesinde bir sıkıntı görmedim ben özel şöfor gibi hoş olmazdı bence .
O kızın yanında daha da samimi olun bence . Kayınvalidenizle aranız iyiyse onunla paylaşsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…