dertleşebilcek kimsem yok o yüzden konu açmak istedim şimdiden okuyup cevap veren herkese teşekkür ederim.2 hafta önce nişanlandım nişanlımın bi komşuları var araları çok iyidir yıllardır tanırlar birbirlerini nişanlımın çocukluk arkadaşı fln bu komşuları.ve onların bi kızı var benden 1 yaş küçük nişanıma falanda geldiler çok iyiler hepsini çok sevdim kızıda öyle ama bazı huyları canımıda sıkmıyor değil.nişanlımda gözü yok öyle biri değil tamamda yinede bazı davranışları hoş gelmiyor.şimdi bu kız ehliyet kursuna gidiyor nişanlımda güzel araba kullanır bana biraz çalıştırır mısın fln demiş abiside var yani git o çalıştırsın dimi ama neymiş abisi geç geliyormuş iyi tamam sesimi çıkarmadım bugün gittik benide aldılar biraz kullandı araba fln dönüşte eve bıraktılar beni ben önde oturuyordum kız arkada ben inince hop oda indi öptü beni öne benim yerime geçti oturdu.çok sinir oldum ya nişanlı biri beni eve bırakıyosunuz inipte öne geçmek ne demek otur arkada yani ne diye öne geçiyosun yani ben mi taktım bu kadar anlamadım çok sinir oldum ya hala geçmedi sinirim
şu yazdıklarına göre bence bazı insanlar kadın olsun erkek olsun bazen nerede nasıl davranmaları gerektiğini etraflıca düşünemiyorlar galiba...
iki tarafın da kalbinde en ufak bir kötülük fesatlık olmayabilir hatta saf abi kardeş diyalogudur ama artık karşımızdaki kişinin hayatına karşı cinsten birileri giriyorsa biz de aramızdaki mesafeyi bir kademe daha artırmalıyız diye düşünüyorum sırf karşımızdaki sevdiğimiz değer verdiğimiz kişiye duyduğumuz saygıdan dolayı onu zor duruma sokmamak için şahsen ben böyle düşünüyorum.
aynı şekilde o bayan nişanlı olsa aynı şey onun nişanlısına yapılsa hoşuna gider miydi
ya da kendi nişanlısı onun bu rahat tavırlarını ne kadar kabul edilebilir bulacaktır
neyse bu işler göreceli lakin bana uymaz
ben olsam direksiyon öğretecek başka mekan mı yok kişi mi yok
karşıdan görünen resim karesinin verdiği fikir yolaçtığı mesaj çok daha önemli bence , niyetler ne kadar iyi olursa olsun
kızla öyle görüştüğü fln yok mahallede görürse slm verir o kadar.ders vermesinide başta istemedim ama kıskanç davranmamak adına sesimi çıkarmadım ama kız kalkıpta ben indiğim an hadi görüşürüz diyip nişanlımın yanına oturduğunda da bozuldum yani ben hoşlanmadım bu durumdan
kızla öyle görüştüğü fln yok mahallede görürse slm verir o kadar.ders vermesinide başta istemedim ama kıskanç davranmamak adına sesimi çıkarmadım ama kız kalkıpta ben indiğim an hadi görüşürüz diyip nişanlımın yanına oturduğunda da bozuldum yani ben hoşlanmadım bu durumdan
işte demek istediğim de o ya karşındaki kişi nişanlı senin abin var kursta hocan var bunu istemen yanlış ama tmm gene bişey demedim de daha dikkatli davranabilirdi çoğu kızın hoşuna gitmicek bi davranış yanına sevgilisi gibi oturdu gittiler biraz düşünceli olunmalı bence
ya tmam bi başkası olsa kardeşi olsa yada çok yakın bi arkadaşımız olsa bende böyle ses çıkarmam ama ztn öyle samimiyet fazla yok nişanlısını eve bırakırken daha ben inmeden arkadan atlamak niye
ya tmam bi başkası olsa kardeşi olsa yada çok yakın bi arkadaşımız olsa bende böyle ses çıkarmam ama ztn öyle samimiyet fazla yok nişanlısını eve bırakırken daha ben inmeden arkadan atlamak niye
yok artık tabiki kapımı o açmadı cnm.ben inerken aynı anda oda indi ben anlamadım kendi kendime diyorum bu ndn indi görüşürüz dedi geçti öne oturdu nişanlımda bişi diyemedi anladı suratımın düştüğünü garibim napsın ne desin basıp gittiler bende sinir oldum olay bu bu davranışı yapmasa ders vermesine hiçte bozulmazdım
yok artık tabiki kapımı o açmadı cnm.ben inerken aynı anda oda indi ben anlamadım kendi kendime diyorum bu ndn indi görüşürüz dedi geçti öne oturdu nişanlımda bişi diyemedi anladı suratımın düştüğünü garibim napsın ne desin basıp gittiler bende sinir oldum olay bu bu davranışı yapmasa ders vermesine hiçte bozulmazdım
Ancak yapması gereken şey buydu. Yani siz indikten sonra o arkada oturmaya devam etse nişanlınıza özel şöför muamelesi yapmış olacaktı ki büyük bir görgüsüzlük ve saygısızlıktır benim nazarımda.