- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Peki bu komşunuzun oğullarının eşinin ya da nişanlısının rahatsız olduğunu bilseniz de yine de yapar mıydınız?
İşte bu yüzden art niyet yoktur belki diyorum ya.kızdan yana bi rahatsızlığım yoktu bugüne kadar öyle hayatımıza dahil olan bi insan değil kızın abisiyle nişanlım çocukluk arkadaşı çok severler birbirlerini kızlada bikaç kez görüşmüşlüğüm var nişanımada geldi fln bugünkü tavrı hoşuma gitmedi sadece rahatsız oldum öyle davranınca
dertleşebilcek kimsem yok o yüzden konu açmak istedim şimdiden okuyup cevap veren herkese teşekkür ederim.2 hafta önce nişanlandım nişanlımın bi komşuları var araları çok iyidir yıllardır tanırlar birbirlerini nişanlımın çocukluk arkadaşı fln bu komşuları.ve onların bi kızı var benden 1 yaş küçük nişanıma falanda geldiler çok iyiler hepsini çok sevdim kızıda öyle ama bazı huyları canımıda sıkmıyor değil.nişanlımda gözü yok öyle biri değil tamamda yinede bazı davranışları hoş gelmiyor.şimdi bu kız ehliyet kursuna gidiyor nişanlımda güzel araba kullanır bana biraz çalıştırır mısın fln demiş abiside var yani git o çalıştırsın dimi ama neymiş abisi geç geliyormuş iyi tamam sesimi çıkarmadım bugün gittik benide aldılar biraz kullandı araba fln dönüşte eve bıraktılar beni ben önde oturuyordum kız arkada ben inince hop oda indi öptü beni öne benim yerime geçti oturdu.çok sinir oldum ya nişanlı biri beni eve bırakıyosunuz inipte öne geçmek ne demek otur arkada yani ne diye öne geçiyosun yani ben mi taktım bu kadar anlamadım çok sinir oldum ya hala geçmedi sinirim
Belki sen gerçekten o niyetle değil samimi olduğun için aynısını yapardım diyorsun ama o kızın niyetini bilmediğimiz için arkadaşın sinirlenmesi normal.
Ama nişanlısı için de abes kaçmışsa demek ki o kadar samimiyet yok ve nişanlısı kendini geri çekecektir umarım...
Haklısınız niyeti bilmiyoruz.
Bu yüzden sert yorumlar çok iyi olmaz.
Önce karşıdakini tanımak lazım.
Belki kız da üzülecek hakkında böyle düşünülmesine.
Konu sahibi daha iyi tanıdığında kararını verir, ilişkisini şekillendirir zaten.
Ama o da tanımıyorken sert yorumlarla ön yargı oluşturmaz en azından benim için hoş değil.
Peki birşey soracağım size, eşiniz komşu kızıyla samimi olsa kız bu kızın yaptığı gibi davransa normal karşılayabilir miydiniz?
Şayet eşim komşu kızıyla samimiyse, arkadaşlıkları varsa bir geçmişleri var demektir.
Bakın biz sizinle bu konularda farklı düşünen insanlarız anladığım kadarıyla.
Eşimin kadın arkadaşları vardır.Onlar zaman içinde benim de arkadaşlarım oldular.
Böyle bir olay yaşasaydım emin olun normal karşılardım, çünkü benim için anormal bir durum yok.
Arkadaşlık kavramını cinsiyetten bağımsız değerlendiriyorum çünkü.
Dur bakalım celallenme hemen.. biraz daha gözlemle sen bu kızın davranışlarını..
Baktın ki yine böyle saçma sapan hareketlerde bulunuyor, nişanlına uygun bir dille anlatırsın dikkat eder...
dertleşebilcek kimsem yok o yüzden konu açmak istedim şimdiden okuyup cevap veren herkese teşekkür ederim.2 hafta önce nişanlandım nişanlımın bi komşuları var araları çok iyidir yıllardır tanırlar birbirlerini nişanlımın çocukluk arkadaşı fln bu komşuları.ve onların bi kızı var benden 1 yaş küçük nişanıma falanda geldiler çok iyiler hepsini çok sevdim kızıda öyle ama bazı huyları canımıda sıkmıyor değil.nişanlımda gözü yok öyle biri değil tamamda yinede bazı davranışları hoş gelmiyor.şimdi bu kız ehliyet kursuna gidiyor nişanlımda güzel araba kullanır bana biraz çalıştırır mısın fln demiş abiside var yani git o çalıştırsın dimi ama neymiş abisi geç geliyormuş iyi tamam sesimi çıkarmadım bugün gittik benide aldılar biraz kullandı araba fln dönüşte eve bıraktılar beni ben önde oturuyordum kız arkada ben inince hop oda indi öptü beni öne benim yerime geçti oturdu.çok sinir oldum ya nişanlı biri beni eve bırakıyosunuz inipte öne geçmek ne demek otur arkada yani ne diye öne geçiyosun yani ben mi taktım bu kadar anlamadım çok sinir oldum ya hala geçmedi sinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?