sinirliyim dertleşmeye ihtiyacım var :(

Peki bu komşunuzun oğullarının eşinin ya da nişanlısının rahatsız olduğunu bilseniz de yine de yapar mıydınız?

Birisini rahatsız etmek için asla kasıtlı bir şey yapmam tabi.
Üçü de evli, eşleriyle de çok iyi anlaşırız.
Artık hepimiz çoluk çocuk sahibi insanlarız.
Çocuklarımız beraber oynar.
Burada kız konu sahibinin rahatsız olduğunu bilmiyor sanırım.
O yüzden hemen kötüye yormamalı diyorum ya.
Belki gerçekten art niyet taşımıyor.
Bu durumda buraya yazılan ithamlar ağır olur ve konu sahibinin kafasını daha da karıştırır.

kızdan yana bi rahatsızlığım yoktu bugüne kadar öyle hayatımıza dahil olan bi insan değil kızın abisiyle nişanlım çocukluk arkadaşı çok severler birbirlerini kızlada bikaç kez görüşmüşlüğüm var nişanımada geldi fln bugünkü tavrı hoşuma gitmedi sadece rahatsız oldum öyle davranınca

Belki sen gerçekten o niyetle değil samimi olduğun için aynısını yapardım diyorsun ama o kızın niyetini bilmediğimiz için arkadaşın sinirlenmesi normal.

Ama nişanlısı için de abes kaçmışsa demek ki o kadar samimiyet yok ve nişanlısı kendini geri çekecektir umarım...

İşte bu yüzden art niyet yoktur belki diyorum ya.
Belli ki rahat hissetmiş kendini.
Tekrarlarsa şaka yollu kırmadan takılırsınız.
Bunun için gerilmeye gerek yok bence.

aynen aramızda o kadar bi samimiyet yok nişanlımında dikkatini çekti sen merak etme tekrarlanmaz bidaha dedi

bazen insanlar çok düşüncesiz oluyor. gerçekten yanlış bi davranış. haklısında. ama dert etme.bidaha öyle bi fırsat vermezsiniz olur biter.

Haklısınız niyeti bilmiyoruz.
Bu yüzden sert yorumlar çok iyi olmaz.
Önce karşıdakini tanımak lazım.
Belki kız da üzülecek hakkında böyle düşünülmesine.
Konu sahibi daha iyi tanıdığında kararını verir, ilişkisini şekillendirir zaten.
Ama o da tanımıyorken sert yorumlarla ön yargı oluşturmaz en azından benim için hoş değil.

Kız iyi niyetli ya da kötü niyetli orası farketmez benim için
ben olsam hemen nişanlımla konuşurum nolursa olsun önce o kızı evine bırakın
sonra seni bıraksın, gerekirse yol uzasın farketmez ama önce onu bırakın canım
o kız kimde nişanlının yanına öne geçiyor çok yakında olsalar böyle bişey olamaz ben senin yerinde olsam izin vermem!
ve bence mümkünse araba kullanmayı da öğretmesin
sonuçta ehliyet kursunda hocalar var gitsin onlar öğretsin
ne münasebet ya benim nişanlım başka bi kıza araba kullanmayı öğreticek

Son düzenleme:
önyargılı davranmam hiçbir zaman sadece kendim yapmadığım şeyleri başkası yaptığında hoş karşılayamıyorum bana göre ters bi davranış karşımdaki bunu yapınca sinirleniyorum belki çoğu kimse önemsemez böyle bir şeyi ama nişanlımın yanına geçipte öyle gitmelerine sinirlendim nişanlım napsın o durumda kalk arkaya geçmi desin düşünmesi gerekirdi kızın

Peki birşey soracağım size, eşiniz komşu kızıyla samimi olsa kız bu kızın yaptığı gibi davransa normal karşılayabilir miydiniz?

Peki birşey soracağım size, eşiniz komşu kızıyla samimi olsa kız bu kızın yaptığı gibi davransa normal karşılayabilir miydiniz?

Şayet eşim komşu kızıyla samimiyse, arkadaşlıkları varsa bir geçmişleri var demektir.
Bakın biz sizinle bu konularda farklı düşünen insanlarız anladığım kadarıyla.
Eşimin kadın arkadaşları vardır.Onlar zaman içinde benim de arkadaşlarım oldular.
Böyle bir olay yaşasaydım emin olun normal karşılardım, çünkü benim için anormal bir durum yok.
Arkadaşlık kavramını cinsiyetten bağımsız değerlendiriyorum çünkü.

Son düzenleme:

Tamam bu cevap yetti teşekkürler..

Usulen öndeki insan inince arkadaki öne geçer, geçmezse saygısızlık gibi algılanır.

Arkada otursaydı bu sefer de "şoför gibi kullandı benim nişanlımı" derdiniz.

Biraz abartmışsın sanki.:44:
Kızın dediği gibi abisi geç geliyorsa ve nişanlın daha müsaitse direksiyon öğretebilir. Yıllardır birbirlerini tanıyorlar sanırım.
Ayrıca arkada otururken konuşmak zor oluyor belki o yüzden öne geçmiştir.
Bence şu anki durumda öyle celallenecek bir şey yok.
Ama rahatsız olduysan yeri geldiğinde nişanlına belirtirsin durumu o da o kıza ders vermez.

madem bu kız nişanlının yıllardır komşusu, onda gözü olsa senden önce kapardı merak etme.
kadınlardaki bu "benim erkeğim bulunmaz hint kumaşı, bütün kızlar onun peşinde" tavrına sinir oluyorum. durup dururken kızın günahını alıyorsun...

Bu bir görgü kuralıdır, arabayı kullanan kişiye "özel şöför" muamelesi yapmamak için önde oturan kişi ilk inecekse arkadaki kişi ön tarafa geçer. Şöför yanı boş bırakılmaz. Bunun için çoğu zaman arabaya binerken "ben ilk ineceğim, sen geç öne" gibi konuşmalar yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…