sinirliyim dertleşmeye ihtiyacım var :(

daha kapıyı açmamla arkadan inmesi bir oldu ne hevesliymiş öne geçmeye arkada rahat edemedi öne attı kendini insanı kıskanç değilsede böyleleri kıskanç yapıyo

daha kapıyı açmamla arkadan inmesi bir oldu ne hevesliymiş atıverdi kendini hemen yani insan kıskanç değilsede böyleleri kıskanç yapıyor

Bazı kadınlar yada kizlar icin elinin altinda olan erkek pek degerli
degildir amaaaa ne zamanki o erkek nisanlanir yada evlenir
iste o zaman hint kumaşı oluverirler.

Yani uzun lafın kısası böyle laubaliliklere bir daha izin verme.
Adam artık nisanlı, araları eskisi gibi olamaz, olmamalı.

hiç değilse nişanlımda fark etti durumu haklısın dedi biraz sinirim geçti artık daha da dikkat eder bida tekrarlanmaz bu durum.bazılarına normal gelebilir ama ben karşıyım ya öle geçip yanına oturamaz nişanlısı inmiş arabadan ne diye atıyosun kendini öne

Zaten normal bir bayan olsa ne şöforlük öğret bana diye teklifde bulunur ne de arabasına biner, arkadaşmış komşuymuş başlarım onun komşuluğuna ben ne komşular gördük tanıyoruz komşum diyor sonra nişanlısını kocasını elinden alıveriyor.Bu zaman da komşuluk mu kaldı ne olur sa olsun artık karşı taraf nişanlı gitsin kendine öğretmen tutsun...

yani git abin öğretsin ztn kurstada öğretmenler ders veriyor hadi tamam öğret dedin onada sustum kalkıp yerime ne diye oturuyorsun insanında bi sınırı var yani bida beklesin bakalım o dersi çokk bekler

canım bütün derdin yanlızca bukadar olsun insallah cok sıkma kendini sonra bi yerlerinden hastalıklar patlak verir mazallah basıma geldi ordan biliyorum

nisanlina guvenmiyormusun ?
yeni tanitsitigi biri degil sonucta komsu kizi,
kizin gonlu olsa belkide acilirdi zamaninda,
yada erkek arkadasin onu degil seni tercih etti yani bence takma bu kadar fazla abartmaya gerek yok:26:

dert değil tabiki cnm sinir oldum sadece biraz içimi döktüm burayada rahatladım kendimi yemektense yazıp rahatlamak daha iyi birileriyle konuşmak iyi geliyor insana

nisanlina guvenmiyormusun ?
yeni tanitsitigi biri degil sonucta komsu kizi,
kizin gonlu olsa belkide acilirdi zamaninda,
yada erkek arkadasin onu degil seni tercih etti yani bence takma bu kadar fazla abartmaya gerek yok:26:

nişanlıma güvenim sonsuz kızın gönlü var mı yokmu bilemem sonuçta ben nişanlımla 5 yıldır birlikteyim açılmaya hiç fırsatı olamadı belki ben olmasaydım isterdi nişanlımla olmayı o kadarını bilemem kimseninde günahını almak istemem sadece yaptığı hareket sinirimi bozdu düşünceli davranmalıydı bence yani ben olsam öyle davranmam asla

Sen indikten sonra iğne koycan koltuğa hoop zıplasında batsın bi yerlerine töbe töbee
Sonra ne arka koltuğa ne ön koltuğa oturabilir
Sinir oluyorum öylelerine ya ne kadar rahat tipler var

iste herkes sen degilki canim herkesin bin bir turlu huyu var sen cekingensindir o kizin yapisi rahattir ne bilim dert etmeye degmez

Sen indikten sonra iğne koycan koltuğa hoop zıplasında batsın bi yerlerine töbe töbee
Sonra ne arka koltuğa ne ön koltuğa oturabilir
Sinir oluyorum öylelerine ya ne kadar rahat tipler var

ay alemsin hiç gülceğim yoktu iyi fikir bende ona sinir oluyorum ya ne rahatlıktır bu

işte keşke herkes düşünceli olabilse dert etmeye değmez tabikide olay yeni olduğundan sinirim anca geçiyor :)

nişanlınla eskiden tanışıyormuşlar belki nazı geçtiği için nişanlından istemiş olabilir bunda bi sakınca yok benimde eşim bayan iş arkadaşına öğretmişti ben bişey dememiştim olabilir,öne oturması konusunda da düşüncesizlik etmiş demekki çok rahat bi insan ama öne geçme sebebi araba kullanmayı öğreniyo ya hani ondan olabilirmi acaba ,boşver canını sıkma ama nişanlınada rahatsızlığını söylemelisin bence

söyledim ztn nişanlıma cnm eve gidince aradı bende yaptığı hareket hoş değildi dedim evt bende anlamadım niye öne geçti boşver canını sıkma düşüncesizlik etti dedi deseydi ne var bunda diye valla sinirim iyice artardı şükür onada tuhaf geldi abartmıyormuşum

Yorumları hayretle okudum.
Bu kadar olur yani.
Ailemin oturduğu yerde komşuluk iyidir.
Komşularımızdan birinin üç oğlu var, hepsi de abimdir, başım sıkışsa arasam, ne oldu demez, nerdesin derler.
Şimdi düşünüyorum bu kızın yaptığını ben de yapardım.
Konu sahibi kötü düşünmeyin hemen.
Ben yanlış bir hareket olarak algılamadım açıkçası.
Tadını çıkarın bu günlerinizin, hiçbirini geri vermeyecekler size.
Üzmeyin kendinizi.
Hele nişanlınıza güveniyorsanız üzerinde bile durmayın

ben kızın yaptığını yapmazdım tmam ders vermesini istemiş bi kötülük yok iyi hoş ama nişanlısını eve bırakıyosunuz daha ben arabadan iner inmez öne geçmesinin mantığı ne otur arkada ne var yani şahsen bana tuhaf geliyor böyle şeyler fazla rahatlık iyi değil

Peki bu komşunuzun oğullarının eşinin ya da nişanlısının rahatsız olduğunu bilseniz de yine de yapar mıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…