Sinirliyim Sinirlisin Sinirli (Kimseyi umursamayan biri mi yoksa ruh hastası mı?)

MutluHuzurluBereketli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
3.839
4.899
133
Başlığa bakıp kimi çekiştirecek acaba diyebilirsiniz. Kendimden bahsedeceğim. Kv ne zaman gelse her şeye müdahale ettiği için sinirlerim bozuluyor. Lohusa döneminde kanlı bıçaklı ayrılmıştık ve sinirim hala geçmedi. Lohusa kafasi basit seyler bana battı belki! Belki sınır olmakta gerçekten haklıydım bilmiyordu. Olmuş bitmiş demek istiyorum fakat olmuyor. Kadın aa dese laf söylüyorum. Kadında öyle bir sabir var ki cevap vermiyor. O hamlesini 9 aylık kızıma yüksek sesle " söyle olacak benim kızım babaannesi gb olacak" vs şeklinde yapiyor:)) Ben daha çok delleniyorum tabi. Benim yaptığım yemeği beğenmez " ben varken yemekleri ben yapacağım" der. Sen bilirsin derim. O benim yemekleri yemediği için su an bende ac geziyorum, onun yemeklerini yemiyorum. Işın kötüsü emziriyorum çocuğa yazık oluyor. 2 gb kek yedim onunla duruyorum. Makarna yapacağım dedim. Ben kızı uyuturken o yapmis. Yemedim. 10 gundur boyleyim. Allah razi olsun diyorum fakat icimden. O ne yapiyor da sinir oluyorum girmeden benim gb bir insanı gözünüzde canlandırın. Halkında ne düşünüyorsunuz?
( Ben pek normal olmadığımı düşünüyorum.)
Guncelleme: Nisanlilikta gelinlik bakarken de çok sınır etmişti pek aldırmamıştım. Bu lohusada yaşananlar niçin bu kadar derin izler birakiyor acaba? Kendi anneme de cok kizdim ona da tavirliyim. 2 günlük bebeginle beni kv ile bıraktı düğüne gitti daha da gelmedi. Kv gidiyor diye aradim. Esim anneni cagir dedi. Iyi iyi yalniz kalin biraz dedi yine gelmedi. Esim cok yoruldu o sira( doğumdan sonra anne dedim o eşimi çağırdı. Tuvalete banyoya eşim götürdü beni.

Son düzenleme:
Kaynana sorunlu galiba biraz

Allah'ım ben diyorum ki keşke biri gelse islerin bir kısmını yapsa hayat bayram olsa etrafta güller açardı. Sizin hazir yemek yapaniniz varmış bir de. Yo dostum yooo. Her şeye küsülür ama yemeğe küsülmez. Varsın sizin yemeğinizi beğenmesin o yapsın siz yiyin bebisle ilgilenin. Tabi somut bir örnek yazmadiginiz için öyle yazıyorum. Ama sorun varsa da yiyin ne olacak ki?

Valla bana yemek yapacak bir kaynanam olmadi,olsa basimda tasirdim. Her insanin hatalari olabilir ama affedilmeyecek seyler yapmamissa uzatmanin anlami yok. Hele yasli dedeler gibi tavir yapmak cok anlamsiz

Kadinin hatasi ne anlamadim.
Lohusaya kadar sorun yoktu aslında birbirimizi idare ediyorduk. Lohusa döneminde bebegim için sardığım sütleri görümcenin 11 aylık bebeğine içirmeye çalışmaları ve bu arada benden izin istememeleri, evin şeklini mutfağı kafasına göre duzenlemesi( aradığımı bulamadıkça sinirleniyordum o donem) daha 7 günlük bebeğim var ve kv gece gelip çocuğu niye anlatıyorsun oburu de uyanıyor diye cemkirmesi( çocuğa memeyi tutturmaya cabaliyorum ama olmuyor) görümcenin çocuğu uyanmasın diye düşüneceğim bir de!! Bunlar geliyor aklima

Sorun bence kanli bicakli tartistiginiz insanla ayni cati altinda yasamaniz/ gorusmeniz.

Gorusmeyin..
Senede bir kere geliyor zaten. Bugün oğluyla tartıştı artık gelmeyeceğim demiş. Torununu görmek hakki gelme demem kimseye. Bu davranışlarından dolayı yardım almalıyım sanırım.

Senede bir kere geliyor zaten. Bugün oğluyla tartıştı artık gelmeyeceğim demiş. Torununu görmek hakki gelme demem kimseye. Bu davranışlarından dolayı yardım almalıyım sanırım.

Yemegini yememesini aldirma bence pek. Sen onunkileri afiyetle ye.
Olaylara bakis acin degistimi sorun kalmaz.
Inada bindirip o yemiyors benim yemekleri bende onun yemeklerini yemem demek yerine. Oh ne guzel hazir yemek diye bir bakis acisi gelistirebilirsin.

Veya evinin esyalarini degistirmesinde mesela eski kafa diyerek bakabilirsin.
Mesela benim kendi annem de cok sever benim esyalarimi duzenlemeye baska yerlere koymaya bazen tartisiyoruz cunki sevmem bende, esyalarimi koydugum yerde bulamam bazen de derim boyle daha iyi olmus bi anne eli degmis diye.
Kaynanalarin sacmaliklari malum ama sizinkisi tipik bir anne gibime geldi. Tabi kanli bicakli tartismaniz hangi konular uzerineydi bilemem.

Dediklerini yapmaya calisacagim teşekkür ederim. Geçen gün perdemi kesti mesela. Eşime dedi bu perdeleri değiştirin diye o da benim sevdiğimi söyledi. Kesmiş kısalsın bari diyor. Ben de başka perde taktım evdekilerden. Onun düzenini istemiyorum çünkü ben gittiğimde aldigimi aldım yere bırakıyorum ondan da onu bekliyorum. Onun zevkine göre eşya kıyafet almamı istiyor. Evime ilk geldiğinde yatak odama iç çamaşır dolabına kadar düzen yapmış!!! Bence ayıp. Kızdım hemen eski haline getirdim. Bu defa adım atmadı. Aslında söyleyince söz dinliyor. Bu defa da bebeğin dolabına dadandı.

Yok artik perdeleri mi kesti ?
Ic camasirlarini mi duzenlemis?
Evet bencede ayip yani..sasirdim.
Bence kendine yuklenme hastayim vs diye. Kayinvaliden baya kaynanalik yapiyor.

Senede bir kere geliyorsa gormezden gelmeye calis. Ve mumkunse yalniz birakma evde onu. Perde kesmek nedir yahu..

Çalışıyorum bebeğimi yalnız bırakmamaya gayret ediyorum. Geçen gün bakarak tuvalete gideceğim dedim çocuğun ağlama sesi geldi. Ellerimi yıkamadan kostüm noldu diye yurutecten düşmüş. 2 dk yalnız bıraktım diyor. Ben gözümün önünden ayırmıyorum dedim. O ara barışmıştık. Sabah laf çarpıttı ben de söylendim konuşmadık daha da. Sonra görümcenin oğlunu kaç kere düşürdüğünü ona söylemediğini söyledi. 10 gun benimle dursun demişti. Bakıcıya bırakmam gerek emiyor dedim. Eşime diretti o da aynısını dedi. Iyi ki bırakmamışım çocuğu dedim. Aklıma geldikçe deliriyorum işte.

Bende senin gibiyim. Sinir konusunda degil ama eger ortada bi tartisma gerginlik varsa aksam yemegine oturmam. Cunku ben kendimi kontrol edemem. Olayla ilgili oldugunu dusundugum herhangi bi kelime gecse parlarim. Olayin ustunden gecmeli benim beraber yemek yemem ve zaman gecirmem icin. Hamileyim ama boyle durumda ac durup gece 12de kendime ekmek arasi domates peynir yapip yedigimi biliyorum.
Sende o yemek yaptiginda kendine az miktarda yemek yapmayi deneyebilirsin emziriyosun ve cocuga yazik

Eşime anlatmıyorum kendim cevabımı veriyorum ama çok bunaldim. Kendi hatalarımı biliyorum aslında yazdım da. Yapmamaya gayret ediyordum onceden bu defa daha çok soz hakki istiyor. Bende tam tersi davrandım bu defa. Düzen hastası inadına dağıttım:) butasi benim evim benim duzenim dedim surekli. Pisman da olfum aslinda cok bozuldu bu lafima ama yuz verince astarini istoyor ne yapayim.

10 gun bitti sayılır. Bende gece herkes uyuyunca kahvaltılık yiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…