Kıyafetleri atıyorum yada başkalarına hediye ediyorumO kadar eşyayı siz nereye koyuyorsunuz alan gerekince ne yapıyorsunuz peki ?
Altin alin :) canta aliyorsaniz hermes alin, saat aliyorsaniz rolex alin, ikinci el piyasasi olsun, para etsin. Yani alisverisi de yatirima donusturun. Zaten bunlarin birini almak icin bir sure birikim yapmaniz gerekecek daha da ivir zivira nitetlenmezsinizMerhaba arkadaşlar. Benim çok büyük bir sıkıntım/derdim var, o da şu: Alışveriş hastalığı. Özellikle online alışveriş takıntısı. Yurtdışında yaşıyorum ve çalışıyorum hiçte fena kazanmıyorum ama maaşımın hepsi neredeyse alışverişe gidiyor. Aklınıza ne gelirse, kıyafet, çanta, takı, parfüm, makyaj bütün ıvır zıvır şeyler işte. Ve bi takıntım daha var ki o da şu: ucuz eşyaları değersiz görüyorum, yani bütçemin üzerinde alışverişler yapıyorum bilinçsizce anlık tatmin olup iş ödemeye gelince mutsuz oluyorum yıllardır çalışıyorum hiçbir birikimim yok artık bundan kurtulmak istiyorum çünkü bu hayat tarzıyla hayattaki en değerlim anneme de zarar veriyorum. Yardımınıza ihtiyacım var
Ucuza aldığım şeyleri ben de değersiz görüyorumMerhaba arkadaşlar. Benim çok büyük bir sıkıntım/derdim var, o da şu: Alışveriş hastalığı. Özellikle online alışveriş takıntısı. Yurtdışında yaşıyorum ve çalışıyorum hiçte fena kazanmıyorum ama maaşımın hepsi neredeyse alışverişe gidiyor. Aklınıza ne gelirse, kıyafet, çanta, takı, parfüm, makyaj bütün ıvır zıvır şeyler işte. Ve bi takıntım daha var ki o da şu: ucuz eşyaları değersiz görüyorum, yani bütçemin üzerinde alışverişler yapıyorum bilinçsizce anlık tatmin olup iş ödemeye gelince mutsuz oluyorum yıllardır çalışıyorum hiçbir birikimim yok artık bundan kurtulmak istiyorum çünkü bu hayat tarzıyla hayattaki en değerlim anneme de zarar veriyorum. Yardımınıza ihtiyacım var
Çok parfümüm var çoğu da niş ama en sevdiğim parfüm Delina Parfum de marly. Senin?Parfümün ne
Replica beachwalkÇok parfümüm var çoğu da niş ama en sevdiğim parfüm Delina Parfum de marly. Senin?
Kilian love don’t be shy çok iyi bence. Beachwalkı koklamadım henüz :)Replica beachwalk
Delina bana uymadı pek
Başka ne önerirsin niş
Güzel çok hafif belki beğenmezsinKilian love don’t be shy çok iyi bence. Beachwalkı koklamadım henüz :)
Hermes de açmış kollarını bekliyor yoldan geçene çanta satayım diye :) o ünlüler influencerlar servet harcıyor 2. Eli için onlara bile satılmıyor bu kadar gözde olmasının sebebi buAltin alin :) canta aliyorsaniz hermes alin, saat aliyorsaniz rolex alin, ikinci el piyasasi olsun, para etsin. Yani alisverisi de yatirima donusturun. Zaten bunlarin birini almak icin bir sure birikim yapmaniz gerekecek daha da ivir zivira nitetlenmezsiniz
Koklarım canımGüzel çok hafif belki beğenmezsin
Ama replica serisini kokla mutlaka
Hermes alabilecek kadar zengin değilim en pahallı çantam stella mccartneyHermes de açmış kollarını bekliyor yoldan geçene çanta satayım diye :) o ünlüler influencerlar servet harcıyor 2. Eli için onlara bile satılmıyor bu kadar gözde olmasının sebebi bu
Abartı bir çanta değil ben de çok harcıyorum zaten yurtdışındasınız sizin için normal fiyatlarda. Kendinizi şu şekilde sınırlandırma deneyin atıyorum bir çantayı sattın ya da verdin yerine başka alabilirsin. Ya da fendi gucci vs bakın 5 tanesini verirsem satarsam alabilirim diye. Ben böyle yapıyorum bende de çok harcama alışkanlığı var satıyorum 3 çanta satarsam 1 hakkım oluyor ama şöyle bir şey var satmak zorunda da değilsin bunlar hobi de olabilir. Onun yerine bütçe planı yapıp kalan parayı harcayabilirsin. Borç var mı? Ev araba var mı? Carrie gibi kalma ortadaHermes alabilecek kadar zengin değilim en pahallı çantam stella mccartney
Lüks marka takıntısı da farklı bir sosyolojik olayHermes alabilecek kadar zengin değilim en pahallı çantam stella mccartney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?