Sınırsız Alışveriş hastalığı

Şöyle bir yöntem de öneriyorlar: Sepete at ama alma, sepette dursun. sonra aradan bir kaç hafta geçince sepettekileri tekrar gözden geçirin, bir çok şeyi çıkartıyorsunuz.
Benim eşim sizin gibi maalesef her gördüğünü alır. Bense kesinlikle daha tutumluyum. İster ucuz olsun ister pahalı, hep düşünerek alırım. Bu ürüne ne kadar ihtiyacım var? Bu ürünü hayatımı nasıl değiştirecek? Olmazsa olur mu?
Bir de ben alışverişe çıktığımda bir sürü ürün beğenirim, alsam alırım ama o an almam, aradan geçer bir iki hafta, çoğunu unuturum, ama bir şey kaldıysa aklımda ay bu çok güzeldi diye o zaman döner onu alırım.

Son düzenleme:
Off. Ben. Vallahı bacım çaresını bulursan yaz. Alışverış sıtelerini silmiştim. Yine yükledim. Salak salak alısverısler saatlerce bakmalar hergunn hergün. Bazen bunalıyorum ara verıyorum bazen cok alıyorum zaman zaman yükseliyor. Yok anam kesınlıkle terapı almalıyız bız iflah olmayız. Marka olmasına da gerek herşeye bakarım. Marka da severım ama beğenırsem marka değilse de alıyorum,çıta yok benım kı daha kötü

O markayı hiç duymadım, duymak da istemiyorum zaten zar zor geçiniyorum bir de ben gezmeyi çok severim, pahalı çanta ayakkabı alacağıma paramı biriktirir ülke gezerim. Of ek iş yapmam gerekecek bu gidişle bana da dua edin

Biz her şeyi çok beğeniyoruz ya, benim 3-4 sene önce beğenip indirimde tükendiği için içimde kalan giysiler var, üşenmem dolap ve gardropstan da ararım ara sıra. Aldığım her şeyi de bayıla bayıla giyiyorum nasıl iflah olurum bilmiyorum.

ben de böyleydim. çünkü hayata tutunacak başka bir motivasyonum yoktu.

şişmansan zayıfla. çok zayıfsan spora git vücuduna odaklan. hobiler bul. kafanı hobilere ver. başka şeylere kanalize ol.

ben de böyleydim. çünkü hayata tutunacak başka bir motivasyonum yoktu.

şişmansan zayıfla. çok zayıfsan spora git vücuduna odaklan. hobiler bul. kafanı hobilere ver. başka şeylere kanalize ol.
Ben 34-36 bedenim. İyi piyano ve flüt çalarım, spora giderim. Okulda AB projeleri benden sorulur. Hacettepe’de yüksek lisans yapıyorum ama alışverişin yerini hiçbir şey doldurmuyor. Cuma günü ödül töreni varmış elbise bakıyorum bir yandan da borçları kara kara düşünüyorum ödünç elbise alacağım kimse de yok illa en şık en güzel ben olmalıyım bu duyguyu nasıl yeneceğim bilmiyorum.

Zaten bakma konustuklarina guess begenmeyip laf edenlerin geliri de yuksek degil burda yorumlar okuyunca sanirsin 300bin kazaniyor. Kendilerini yirtip aliyolar. Gerek var mi yok.

Zaten bakma konustuklarina guess begenmeyip laf edenlerin geliri de yuksek degil burda yorumlar okuyunca sanirsin 300bin kazaniyor. Kendilerini yirtip aliyolar. Gerek var mi yok.
Bekarlarsa bir şey diyemem. Benim evim ve arabam var şükür. Elimden geldiğince hem ülkemi hem de yurt dışını gezmeye çalışıyorum. İki çocukla bunu yapmak çok zor. Ek iş yapmam lazım, Mısıra gitmek istiyorum. Allah yardımcım olsun. Aslında oğlanın sünnet altınlarını bozsam öderim ama çocuğa da kıyamıyorum. Ama elbise çok büyük bir zaaf bende. Umarım yenebilirim.

Guess begenmeyen arkadas lise mezunu bugun konu acmis universite hakkinda da ordan hatirliyorum arastirmadim yani Bekar+aile destegi.
O yuzden millete bakmayin. Sanki cok yuksek gelirleri varmis gibi marka kucumsuyorlar.
Ben avrupadayim esim de ben de calisiyoruz gelirimizde iyi hic boyle triplere girmiyorum. Mk cantam da var guesste var zara da var. Istemeyen almaz takmaz o ayri

Hemen zaten başka bir motivasyon yok yok takıntı diyorlar. Bence de alakası yok. Ben de önceden hepsi vardı şimdi kıyafeti bıraktım cilt bakımı ve makyaja düştüm. Kaliteli ürün farklı duruyor bi de. Ben de özel günlerde senin gibiydim ama o zamanla azaldı. Nasıl oldu bilmiyorum aman bu da olur filan diyorum artık. Ama makyaj ve cilt bakımı artarak devam ediyor. Biri yazmış ayakkabımı da eşim alır bu kadar hevessizlikte kötü bence ya asıl o zaman hayattan zevk alamama durumu olabilir gibi geliyor.

Ablacım iyi okusaydın sınıf öğretmenliği okuduğumu bilirdin okulum uzadı çünkü ben iş hayatına atıldım kazancım da gayet iyi 22 yaşımda 500 bin tl biriktirdim ailemden de 200 bin destek aldım araba aldım şuan çalışmıyorum çünkü sıkıldım onun yerine mayıstan beri tatile gittim yurtdışına. Marka küçümsemek değil o parayı hak etmediğini düşünüyorum zara kalitesinde bir çantaya 2 katı verdiğim için pişmanım konu bu nerelere çekmişsin lise mezunu kalmak istemediğim için tekrar okula başlıyorum ayrıca. Çalıştığım için pişman değilim 30 yaşında işsiz kaynıyor kimse atanamıyor malum. Senin eğitim durumun nedir nerelerde okudun da beni küçümsüyorsun

Olabilir

Yani güzel giyinip kuşanıp bakışları üzerime çekmek hoşuma gidiyor sanırım. Bir de hayatım stres dolu, hatta stres *stres bir hayatım var aman zaten kendimden başka kimseye zararım da yok.

Arkadaşlar ben yardım istiyorum siz alışveriş muhabbeti yapıyorsunuz. Bu şekilde olup bunu yenen biri varsa ne olur bana özelden ulaşsın yoksa gerçekten son çare terapiye gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…