Hermesin de modelleri var :) bazi modeller sinirli sayida uretilirken bazi modeller daha cok kullaniciya eristirilmek uzere yapiliyor.Hermes de açmış kollarını bekliyor yoldan geçene çanta satayım diye :) o ünlüler influencerlar servet harcıyor 2. Eli için onlara bile satılmıyor bu kadar gözde olmasının sebebi bu
Aynen 300 400 dolarlık çanta yerine gitsin 5000 dolarlık çanta alsın o da kimbilir nasıl bi çanta onun yerine gider polene vs alır tam bir keriz avı için üretilmiş çirkin çantalar onlar gidin bir gün rastgele bş hermese girin ve çanta alın bakalım satacaklar mı :) yoksa önce 5000 6000 doları terlik kemere mi harcatacaklarHermesin de modelleri var :) bazi modeller sinirli sayida uretilirken bazi modeller daha cok kullaniciya eristirilmek uzere yapiliyor.
Bekarken öyleydim.Bi siparişi bitirip ötekine geçerdim.Kargonun gelmediği gün yoktu.Evlenenince çok değişti her şey.Eşim sürekli benim yerime yaptığı için bıraktım ben de.Şunu beğendim isteyeyim mi sana.Alışveriş hevesimi kırdıPsikolojik bir sorun olabbilirmi acaba evde kullanmayacagi kadar fazla tabak çanak heykel mum süs esyasindan evinde adım atacak yer kalmayan insanlar var gidip oturacak yürüyecek yer bulamıyorsun böyle .Yani normal bir durum değil hadi bı kere olur hadi iki kere olur sürekli böyleyse nedenini bulup iyi etmek lazım.Size para vermemek paranızı elinizden alıp limit koymakda geçici çözümler.Doktor çözer bunu gitmeyen insanlardan cozeni görmedim ben.Bir süre duruluyor iki parça eşyayı gözden çıkarıp sonrra yerine 20 tane alıp koyuyorlar.
Polenein ikinci el piyasasi yokAynen 300 400 dolarlık çanta yerine gitsin 5000 dolarlık çanta alsın o da kimbilir nasıl bi çanta onun yerine gider polene vs alır tam bir keriz avı için üretilmiş çirkin çantalar onlar gidin bir gün rastgele bş hermese girin ve çanta alın bakalım satacaklar mı :) yoksa önce 5000 6000 doları terlik kemere mi harcatacaklar
Bağımlılık olduğunu nasıl anlarız peki? Bende de kıyafet değilde makyaj ürünlerine karşı var sanki?Kumar, online oyunlar, alışveriş vs hepsi davranışsal bağımlılık. Bir maddeye değil bir davranışa bağımlılık geliştirmek söz konusu. Toplum bağımlılığı pek anlayamıyor ne yazık ki. Muhtemelen çoğu pek bir işe yaramayan, havada kalan veya sizin psikolojinizi/sorununuzu pek anlayamayan tavsiyeler gelecek. Önce bağımlılığın ne olduğundan ve doğasından sonra da davranışsal bağımlılıklardan anlayan/çalışan bir psikologla terapiye başlayın derim.
Olmasın her türlü 5000 dolarlık hermesten iyi o lüks markaların neler yaptığı da ortaya çıktı ayrıca o hermeslerin ikinci el değeri yine düşük hani çok zengin olsa gitse kelly vs alsa neyse. loro piananın dramasına bakabilirsiniz hermeste te aynısı var. Para harcamaktan rahatsız zatenP
Polenein ikinci el piyasasi yok
Ben de bos yere para harcamamasini ikinci el piyasasi olan urunler ile en azindan bunu bir tik yatirima donusturmesini tabsiye ediyorum. Cantayi alin, kullanin demiyorum.Olmasın her türlü 5000 dolarlık hermesten iyi o lüks markaların neler yaptığı da ortaya çıktı ayrıca o hermeslerin ikinci el değeri yine düşük hani çok zengin olsa gitse kelly vs alsa neyse. loro piananın dramasına bakabilirsiniz hermeste te aynısı var. Para harcamaktan rahatsız zaten
Guess asla hak etmiyor parasını ya onun yerine mk coach mantıklı bizim ülkede abartılıyor mavi gibi bir markaBende de benzer bir sıkıntı var. Ama ben çok çeşit parfüm almıyorum ben biraz gelirime göre harcayamıyorum. Bir tane parfümüm var ama en son 6 bin lira verdim. Guess markasını çok beğeniyordum bir tane çanta aldım. Üç günlüğüne tatile gittim, bir Balkan turu yaptım, iki çocuk da olunca kart borcumun hepsini ödeyemedim. Ayda 2-3 defa dışarıda yiyoruz. Yani lüks mü desem değil mi desem bilemedim. İnsanca yaşamaya çalışıyorum iki çocukla. Çocuklara deli gibi kıyafet almıyorum, kendime ikinci el kıyafet alıyorum ama yine de olmuyor. Galiba biraz cimri olmak lazım onu da ben yapamıyorum.
Tamam hermeste çantalar ne kadar işte zamanla bunların da satış değeri olacak ben şahsen ikinci el hermes yerine manu demellier polene vs tercih ederim. Satması mantıklı bir karar. Tanner leatherskin var türk dünyaca ünlü derici bi adam çanta kesiyor tavsiye ederim ilgisi olan izlesinBen de bos yere para harcamamasini ikinci el piyasasi olan urunler ile en azindan bunu bir tik yatirima donusturmesini tabsiye ediyorum. Cantayi alin, kullanin demiyorum.
Benim yasadigim yerde gayet eskiden online siparis verilebilen cantalar su an ikinci elde $1000 fazlasina satiliyor. ikinci el piyasasi gayet aktif.
Mk ve coach a göre baya uygun ama guessGuess asla hak etmiyor parasını ya onun yerine mk coach mantıklı bizim ülkede abartılıyor mavi gibi bir marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?