Sinovac sonrası adet gecikmesi

Ben de sinovac oldum, ilk dozdan sonra da ikinci dozdan sonra da ciddi bir gecikme yaşadım. Normalde senelerdir 28. Günde olurum, ama aşıdan sonra 35. Güne sarktı. 3 aydır düzenim böyle maalesef. Hatta kistten şüphelenmiştim ama konuyu görünce rahatladım, demek benim gibi sinovactan bu şekilde etkilenenler de var.
2 gündür adaçayı içip duruyorum hala tık yok. Doktora gideceğim artık 🤦‍♀️

Ben şey denedim çörek otu ile balı karıştırıp yemeği aç karnına ve işe yaradı . Belki sizde de işe yarar. Denemekten zarar gelmez.
Onu da deneyeyim bari 😒 2 gün sonra yolculuk yapıcam en azından ağrılı zamanıma denk gelmesin diye uğraşıyorum ama inadına olmuyor

Bende bu ay 3. kez oluyorum. Sonunda doktora gidebildim ben. Doktor da aşılardan dolayı adet düzensizlikleri olabileceğini normal olduğunu söyledi. Sizin de öyledir muhtemelen. Yine de doktora gitmekte fayda var

İki doz sinovac oldum hatta kanser hastası olduğum için yaş siramdan çok çok önce oldum. Böyle bir problem yaşamadım. Sinovacla ilgili duymadım böyle bir yan etki yaşayan ama kişiye göre değişir tabiki biraz daha bekleyip doktora gidin bence

İki doz sinovac oldum hatta kanser hastası olduğum için yaş siramdan çok çok önce oldum. Böyle bir problem yaşamadım. Sinovacla ilgili duymadım böyle bir yan etki yaşayan ama kişiye göre değişir tabiki biraz daha bekleyip doktora gidin bence
Ben de biontech de duymuştum ama sinovac için duymamıştım. Hatta özellikle sinovac tercih ettim böyle etkileri yok diye. Ama yorumlarda da gördüm ki baya kişi varmış. Zaten ağrı kesici, antibiyotik kullandığımızda bile periyodumuz etkileniyor. Aşının böyle Bi etki yapması da olağan bişey aslında. Ama bu kadar uzun sürmese iyiydi 🙄

Ben de yasadim 2. Doz sinovac asimdan sonra. Hastanelerden randevu da alinamiyor doluluktan. Burayi okuyunca icime biraz su serpildi. 🤦🏻‍♀️

Back
X