• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinsi arkadaş

Aman bosver sen ikisinede he he de gec kimseyle samimi olmak zorunda degilsin eger anlatigin kadarsa zaten Y gorecektir gercekleri kendini derslere ver kimseyle samimi olmak arkadas olmak zorundaxdegilsin

Çok doğru söylüyorsunuz haklısınız zaten beni ilgilendiren bir olay da değil aslında bu. Normal zamanda da inanın kafaya takmam. Ancak karşımdaki kişi bunu bana kanıtlamaya çalışırcasına konuşup hareketler tavırlar sergileyince inanın tepkisiz kalamıyorsunuz.
Demek ki sosyal açıdan zor bir yıl geçirmiş x ortama alışana kadar. Şimdi de yalnız olmadığını kanıtlama ihtiyacı hissediyor. Ne güzel sizin katkınızla çevresi genişlemiş, sinir olmak yerine öyle düşünün.

Ikisiylede konuşma arkadaş mi yok kendine 2 . Donemde yeni bir sayfa aç. . Öyle kişilerde n uzak dur

Peki Y ile aran nasıl ne kadar yakınsınız?

Bundan 2 sene önce inanılmaz yakındık okul dışında da görüşür ederdik, geçen sene biraz uzaklaştık sonra zaten X ile çok fazla yakınlaştı.

Demek ki sosyal açıdan zor bir yıl geçirmiş x ortama alışana kadar. Şimdi de yalnız olmadığını kanıtlama ihtiyacı hissediyor. Ne güzel sizin katkınızla çevresi genişlemiş, sinir olmak yerine öyle düşünün.

Normal zamanda gerçekten sevinirdim hatta en başında ikisi yakın oldu diye de sevinmiştim fakat X iyi niyetten pek anlamadı sanırım kendince bana savaş açtı Y'nin arkadaşlığı için. Şimdi sürekli bana birşeyler kanıtlama çabasında bu yüzden sinirleniyorum. Yaptığı şeye gerek yok o daha Y ile tanışmamışken yapayalnızken ben ona hiç bir zaman hava atmadım tersine hadi sen de bizimle gel dedim herşeyde, şimdi kendini herkesle benden daha yakın yapma çabasında. Bir taraftan bana da ihtiyaç duyuyor çünkü dersle alakalı konularda birbirimizi destekliyoruz diğerleri benim kadar sorumluluk sahibi değil

sende okul dışında aramayarak kullanıyorsun onlar senin bu yüzünü biliyorlar mı? ah önce iğneyi kendimize batırabilsek keşke..

sende okul dışında aramayarak kullanıyorsun onlar senin bu yüzünü biliyorlar mı? ah önce iğneyi kendimize batırabilsek keşke..

Ee yani? Herkesin daha yakın olduğu arkadaş çevresi farklı. İçinde bulunduğum ortamla da çok yakın olmak zorunda değilim zaten. Ayrıca onlar beni her gün arayıp soruyorlar ben hayırsızlık ediyorum gibi bir durum da yok. Yerimde olsanız bazı şeyleri daha iyi anlarsınız. Oturduğumuz yerden yargılamak ne kolay.. :))

Ee yani? Herkesin daha yakın olduğu arkadaş çevresi farklı. İçinde bulunduğum ortamla da çok yakın olmak zorunda değilim zaten. Ayrıca onlar beni her gün arayıp soruyorlar ben hayırsızlık ediyorum gibi bir durum da yok. Yerimde olsanız bazı şeyleri daha iyi anlarsınız. Oturduğumuz yerden yargılamak ne kolay.. :))
alakaya maydonoz denir yazdıklarına. sen insanları okul dışında arayacak kadar değer verme sonra ne yaptıkları ne ettikleri umrunda olsun. ne yaptıklarından sanane. görüşme olsun bitsin. hem sen insanları kullan hemde eleştir yok yaaa :KK14:

alakaya maydonoz denir yazdıklarına. sen insanları okul dışında arayacak kadar değer verme sonra ne yaptıkları ne ettikleri umrunda olsun. ne yaptıklarından sanane. görüşme olsun bitsin. hem sen insanları kullan hemde eleştir yok yaaa :KK14:

İlk önce dediklerinizi gram dikkate almaya değer bulmadığımı belirtmeliyim.Ancak içinde bulunduğum ortamı ve beni tanımadan bu kadar yargılama hakkına sahip değilsiniz,lütfen sınırlarınızı bilin.Yaptığınız yorumların bir anlam ifade etmediği ve dikkate alınmadığı konuya mesaj atarak zaman kaybetmemenizi,nitekim benim de okumaya harcadığım vaktimi çalmamanızı rica edeceğim sizden. İyi günler! :)

Back
X