- 7 Eylül 2015
- 250
- 205
- 53
- 36
- Konu Sahibi marshhmalloww
-
Demek ki sosyal açıdan zor bir yıl geçirmiş x ortama alışana kadar. Şimdi de yalnız olmadığını kanıtlama ihtiyacı hissediyor. Ne güzel sizin katkınızla çevresi genişlemiş, sinir olmak yerine öyle düşünün.Çok doğru söylüyorsunuz haklısınız zaten beni ilgilendiren bir olay da değil aslında bu. Normal zamanda da inanın kafaya takmam. Ancak karşımdaki kişi bunu bana kanıtlamaya çalışırcasına konuşup hareketler tavırlar sergileyince inanın tepkisiz kalamıyorsunuz.
Peki Y ile aran nasıl ne kadar yakınsınız?
Demek ki sosyal açıdan zor bir yıl geçirmiş x ortama alışana kadar. Şimdi de yalnız olmadığını kanıtlama ihtiyacı hissediyor. Ne güzel sizin katkınızla çevresi genişlemiş, sinir olmak yerine öyle düşünün.
sende okul dışında aramayarak kullanıyorsun onlar senin bu yüzünü biliyorlar mı? ah önce iğneyi kendimize batırabilsek keşke..
alakaya maydonoz denir yazdıklarına. sen insanları okul dışında arayacak kadar değer verme sonra ne yaptıkları ne ettikleri umrunda olsun. ne yaptıklarından sanane. görüşme olsun bitsin. hem sen insanları kullan hemde eleştir yok yaaaEe yani? Herkesin daha yakın olduğu arkadaş çevresi farklı. İçinde bulunduğum ortamla da çok yakın olmak zorunda değilim zaten. Ayrıca onlar beni her gün arayıp soruyorlar ben hayırsızlık ediyorum gibi bir durum da yok. Yerimde olsanız bazı şeyleri daha iyi anlarsınız. Oturduğumuz yerden yargılamak ne kolay.. :))
alakaya maydonoz denir yazdıklarına. sen insanları okul dışında arayacak kadar değer verme sonra ne yaptıkları ne ettikleri umrunda olsun. ne yaptıklarından sanane. görüşme olsun bitsin. hem sen insanları kullan hemde eleştir yok yaaa
muhattap olmamak gıbı super bısey var farkında mısınız
komiksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?