- 30 Ekim 2014
- 68
- 12
- 8
- 29
- Konu Sahibi marshhmalloww
-
ee sizde arkadaşlarınızı kullanıyorsunuz o zaman okulda yanlız kalmamak için üniversite dostluğu asla bitmez eğer gerçek bir dost olursanız....
Böyle çabuk sıkı fıkı olan insanların ilişkisi ne kadar hızlı başlarsa o kadar da hızlı bitiyor. Anlattığına göre arada gerçek bir dostluk yok. Bir süre sonra ikisinden biri bitirir bu arkadaşlığı. Boşver kendine yeni arkadaş grubu kur.
Bu arada tanışmadan önce Y, X'ten nefret ederdi sürekli dalga geçerdi. Şu an kendini yakın olarak tanıtmaya çalıştığı insanlar da ondan nefret eder durmadan dalga geçerdi.
Başta önyargılı yaklaşmışlar tanıdıkça ısınmışlar demek ki cerencim. Zamanla insanların fikirleri değişebilir, uzaklıklar yakınlıklar artabilir. Rahatsız olunacak birşey yok bunda.
Eger okuldaki arkdaslari pek umursamadigini yansitmak istiyosan okuldayken elinde hep telefon olsun.
Birisi sorar sa surya gidelimmi diye " kusura bakma baska arkdaslarla anlastik" felan de.
Merhaba kızlar benim sorunum artık beni her düşünüşümde çok sinirlenirmeye başladı. Ben üniversiteye 2.sınıfa geçtim,ilk hazırlık senemde 2 farklı arkadaş grubum vardı. İlk grubum okula gidip geldiğim insanlar ve bu insanlar arasında bir kız arkadaşım var buna X diyelim, çok yakın değildik onla çünkü kendisi inanılmaz egoist, kendini beğenmiş, agresif bir insan ve hiç arkadaşı yoktu kimse sevmezdi, diğer grubumda da bir kız arkadaşım var bu da Y olsun herkesin çok sevdiği erkeklerin bile en yakın arkadaş olarak gördüğü bir kız. Fakat geçen sene bu bahsettiğim iki kız çok yakın arkadaş oldu benim sayemde ve şuan benden çok öte bir arkadaşlıkları var ama X bunu benimle yarış haline getirdi ve kendini Y'ye çok farklı tanıtıyor. Ve şimdi her görüşüp ettiğimizde sürekli Y ile olan arkadaşlığından, Y sayesinde sınıftaki diğer insanlarla kurduğu arkadaşlıklardan bahsediyor ama biliyorum ki o insanların çoğu X'in arkasından dalga geçiyor. Y ise hala onun farkında değil, herşeyde onu savunuyor çünkü X'in gerçek yüzünü görmüyor. X böyle gelip bana hava atmaya çalıştıkça benim arkadaşlarımla ya da birşeyler kanıtlamaya çalıştıkça çok çok sinirleniyorum. X ile arama mesafe koyacağım bu kesin. Sizce X bana Y ve diğer insanlarla alakalı birşeyler kanıtlamaya çalıştığında ne yapmalıyım? Çünkü gerçekten okul dışı arkadaşlıklarım çok daha güçlü ve bu insanlarla sadece okul için arkadaşlık kurdum,onun dışında arayıp sorduğum insanlar değil. Ve kendimi nasıl rahatlatabilirim? Çünkü konuştuklarımızı vs. her düşündüğümde inanılmaz sinirleniyorum. Okul açılınca da X ile Y'nin arkadaşlığına katlanmak istemiyorum, normalde asla insanların ilişkilerini kıskanmam zaten o ikisini ben yakın yaptım. Sadece X'in bunu benimle bir yarış haline getirmesi inanılmaz sinirlendiriyor.
Ne yaparsan yp suclu olacaksın.. Böyle bır durumda yapacagın bırsey yok.. Tepkısız kalmalısın... Bahsettıgın gıbı bırıyse cok uzun sure rol yapamaz gercek yuzu bahsettıgın gıbıyse zaten kendılıgınden bozulur arkadaslıkları.. Yersız kıskanclık yapmadıgınızı dusunursek uzaktan izleyın bnce
Aynisi basimda vardi arkadasligimi bitirdim
Sonrada obur kizla kusup beni.le barismaya calisti.
Evet ama böyle de her gün benim sinirim bozuluyor sürekli "ben onlara senden daha yakınım" tarzında hareketler yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?